Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@23:35:19 GMT

همکاری کمیسیون ملی یونسکو و بیمه در بخش آموزش

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۴۹۷۰

به گزارش ایلنا، تفاهم نامه همکاری بین کمیسیون ملی یونسکو-ایران و بیمه ایران بین حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران و محمد رضایی مدیرعامل بیمه ایران امضا شد.

امیر روشن بخش در ابتدای این مراسم عنوان کرد: راه اندازی کمیته تخصصی بیمه و سبک زندگی با هدف فرهنگ سازی و انعکاس صنعت بیمه در رونق و اعتلای زندگی مردم، آموزش‌های بین المللی بیمه به صورت حضوری و آنلاین، همکاری تدوین برنامه های آموزش بین المللی در حوزه بیمه در کشور افغانستان، برگزاری همایش‌های تخصصی با سایر کشورها با محور بیمه و سبک زندگی از جمله محورهای همکاری کمیسیون ملی یونسکو و بیمه ایران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در راه اندازی کمیته تخصصی بیمه و سبک زندگی، با محوریت بیمه ایران از همه اعضای بیمه و مدیران عامل شرکت‌های بیمه‌ای دعوت می‌شود حضور داشته باشند تا خدمات آموزشی را در این کمیته تخصصی تبیین کنیم و معتقدیم هدف اصلی، تبیین خدمات بیمه‌ای در سبک زندگی است.

حجت الله ایوبی (دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران) نیز در این مراسم عنوان کرد: خوشحالیم در بیمه افرادی آگاه و فرهیخته حضور دارند و در این روز مبارک همزمان با میلاد امام رضا این تفاهم نامه امضا می‌شود. در کشوری هستیم که ادعای فرهنگ دیرینه داریم و مدعی اخلاق و دیانت هستیم و معتقدیم یکی از متمدنانه‌ترین رفتار ممکن در یک جامعه و شاخص تمدن، بیمه است. بیمه آسایش روانی ایجاد می کند و مختص جامعه توسعه یافته است.

وی یادآور شد: اگر می خواهیم نشان دهیم متمدن هستیم و مرم برای ما مهم هستند باید به فکر امنیت روحی و روانی آنان باشیم و بیمه شاخص توسعه است. امنیت بالاترین نعمت برای مردم است و امنیت تنها فیزیکی نیست؛ خوشحالیم مرزهای ما با دلاوری‌ها امن هستند و این امنیت روانی نیز در کنار آن از اهمیت بسزایی برخوردار است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ به عنوان سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد: یکی از نیازهای مهم و اساسی ما این است که هرکسی در هر جایی برای ارتقای دانش و مهارت کمک کند و جهش تولید با ارتقای مهارت اتفاق می‌افتد. ما در کمیسیون ملی یونسکو به عنوان سازمان ۷۰ ساله در جایی هستیم که وظیفه سنگینی داریم.

ایوبی ادامه داد: مدیران دو دسته هستند؛ مدیرانی که آرزو و رویا برای کشور دارند و مدیرانی که کارمند هستند. مدیران آرزومند آتشی در دل دارند و ادبیات و رفتار و بیانشان متفاوت و دلنشین است. مدیران بیمه از این دسته هستند. پس از امضای این تفاهم نامه باید تلاش کنیم تا پیامدهای موثر این مسوولیت سنگین برای ارتقای دانش و مهارت و شاخص رفتار فرهنگی و متمدنامه که همان بیمه است را افزایش دهیم.

وی با اشاره به گستردگی ارتباطات کمیسیون‌های ملی یونسکوی کشورهای مختلف تاکید کرد: کمیسیون‌های ملی در کشورهای مختلف بسیار مقبول و مشروع هستند و دبیران کل این کمیسیون‌ها نیز  هم با هم در ارتباط هستند و با توجه به شیوع کرونا دائم در قالب وبینار و کنفرانس های مجازی با هم در ارتباطیم و می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو توضیح داد: در کنار صنعت بیمه، شما در دانشگاه خود، آموزش دارید که اتفاق قابل توجهی است. مردم هم باید دانش بیشتری نسبت به بیمه داشته باشند. ارتباطات ما با کشورهای اطراف و کشورهای هم فرهنگ گسترده است و تاریخ ما از کوچه پس کوچه های یکدیگر می‌گذرد.

ایوبی گفت: امروز کتاب مشترکی با کشورهای جهان نوروز در حال طراحی است که محتوای آن درباره میراث ناملموس است.

ارتباط پایدار را بیمه‌ها می‌توانند فراهم کنند و همه از این مهم استقبال می‌کنند. شاید بتوانیم واسطه خوبی برای گستردگی فعالیت بیمه‌ها باشیم. همچنین تجربه‌های ارزنده ای در کشورهای اسلامی مانند مالزی و اندوزی و ظرفیت کشورهای چین و ژاپن و کشورهای اروپایی وجود دارد و می توان تجربیات موفق را شناسایی و از افراد باتجربه برای آموزش دعوت کرد.

با فضای مجازی اساتید می‌توانند تجربیات خود را راحت تر منتقل کنند و در کنار بیمه فراتر از رفتار سازمانی و اداری هستیم.

محمد رضایی (مدیرعامل بیمه ایران) نیز در این مراسم عنوان کرد: همکاری قبلی با کیمسیون ملی یونسکو در اهدای نخستین گواهی قدمت یونسکو به بیمه ایران اتفاق خوب و بزرگی بود. همکاری در بخش علمی آموزشی جای تشکر دارد و کارشناسی‌های متعددی در این بخش به سرانجام رسیده است و به یمن میلاد امام هشتم، این تفاهم نامه انعقاد می‌شود.

وی ادامه داد: تاکید ما در بخش صنعت بیمه، بحث آموزش، و مجری قرارداد، دانشگاه علمی کاربردی بیمه ایران است. این دانشگاه از مراکز تخصصی ایران در بخش بیمه بوده و دانشجویان بسیاری دارد.  

مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به گستردگی پوشش بیمه عنوان کرد: حوزه نفت، گاز، انرژی از موارد تخصصی است و باید از تجربیات اساتید داخلی و خارجی در این بخش‌ها در موضوع بیمه استفاده کرد. موضوع بعدی بیمه زندگی است؛ میزان ظرفیت بیمه زندگی در دنیا ۳.۳ درصد است و این در کشور ما ۳ دهم درصد است از این رو در این بخش نیازمند آموزش هستیم و بیمه نامه طراحی شده نیاز بیمه گذاران را تامین نکرده است.

رضایی تاکید کرد: بحث مدیریت ریسک یکی دیگر از مباحث بیمه‌ای است؛ می‌توانیم ریسک‌ها را بهتر شناسایی کنیم. همچنین استفاده از هوش مصنوعی در نرخ گذاری از دیگر موضوعات مطرح است. این اتفاق دستی و از سوی کارشناسان انجام می‌شود و سیستم هوش مصنوعی به ما کمک زیادی می‌کند.

وی یادآور شد: امیدواریم با آموزش بتوانیم ریسک‌ها را واگذار کنیم. بیمه ایران بزرگترین بیمه اتکایی غرب آسیا با افزایش سرمایه ۱۱ هزار میلیارد تومان است. معتقدم این تفاهم نامه انقلاب در آموزش صنعت بیمه است. در ایران ۶۰ هزار شبکه فروش وجود دارد که همگی آموزش تخصصی کافی ندیده‌اند؛ از این رو آموزش‌ها به پربار بودن شبکه‌های فروش کمک می‌کنند و نمایندگی‌های بیمه با علم می‌توانند نوآوری داشته باشند و براساس نیاز بیمه گذاران بیمه‌ها را تعیین کنند.

مدیرعامل بیمه ایران توضیح داد: روند بیمه در سال‌های اخیر سنتی بوده است و استفاده از تجربه اساتید به آموزش مدیران کمک شایانی خواهد کرد و معتقدم وضعیت بیمه در آموزش متحول خواهد شد. فقر دانش در بیمه با آموزش به ثروت تبدیل می‌شود.

در انتهای این مراسم تفاهم نامه همکاری کمیسیون ملی یونسکو-ایران و بیمه ایران در زمینه آموزش به امضا رسید.

در این جلسه، حجت الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، امیر روشن بخش، معاون ارتباطات و مشارکت‌ها، مهندس رضا فخرزاده، مدیر شبکه شهرهای یونسکو، محمد رضایی، مدیر عامل شرکت بیمه ایران، مبرقعی، عضو هئیت مدیره بیمه ایران، حمید معینی، رییس دانشگاه بیمه ایران و مهندس صادق رحمانی، مدیریت مرکز کارآفرینی دانشگاه بیمه ایران حضور داشتند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیمه کمیسیون ملی یونسکو دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران مدیرعامل بیمه ایران تفاهم نامه صنعت بیمه سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۴۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی

به گزارش همشهری آنلاین، اجلاس کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد. مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی رئیس ایرانی این کمیسیون است و در مقابل بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، رئیس اماراتی کمیسیون است.

- نشست کمیسیون اقتصادی ایران و امارات با هدف توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی برگزار شد. از نکات جالب این نشست، استقبال امارات از سرمایه‌گذاری در ایران بود. مذاکره برای توسعه مناسبات دو کشور در کریدور شمال - جنوب برای ترانزیت کالاهای اماراتی به آسیای مرکزی، قفقاز و روسیه، دیگر محور مهم این نشست محسوب می‌شود که منفعت دوجانبه به دنبال دارد.

- مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت در حوزه پتروشیمی با اشاره به برنامه‌ریزی برای حل مشکل بنزین با مشارکت پتروشیمی‌ها، گفت: قطعاً بیشتر از ۵۰ درصد پتروشیمی‌های متانولی به سمت تبدیل متانول به بنزین خواهند آمد. به گفته او، برای تولید بنزین از متانول، قرار شده هلدینگ‌ها برنامه خود را ارائه دهند و در حال برنامه‌ریزی در این حوزه هستند.

- معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال ۱۰۵۰ واحد بالای ۵۰ نفر را هدف‌گذاری کرده‌ایم که طرح طبقه‌بندی در آن‌ها عملیاتی شود. علی حسین رعیتی فرد ادامه داد: سال گذشته طرح تحولی را در وزارتخانه پیشنهاد دادیم که به‌موجب آن هزار واحد بالای ۵۰ نفر کارکن ملزم شدند طرح طبقه‌بندی مشاغل داشته باشند تا عدالت مزدی رعایت شود. ‌

- محمد آئینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، گفت: بیش از ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را در بافت‌های فرسوده اجرا می‌کنند؛ به‌طوری‌که آمار صدور پروانه در سال‌های پس از انقلاب نشان می‌دهد سال ۱۴۰۲ رکورد نوسازی در محدوده بافت‌های فرسوده با مشارکت مردم، سازندگان بخش خصوصی، تعاونی‌ها و گروه‌های جهادی شکسته شد.

- داود منظور، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور ضمن قدردانی از تلاش‌های «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران، «غلامرضا گودرزی» را به‌عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد. گودرزی دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس بوده و کارشناسی ارشد پیوسته را در رشته مدیریت صنعتی دانشگاه امام صادق تحصیل کرده است.

- محمد رضوانی فر و حسن حمود حسانی، روسای گمرک ایران و عراق با هدف تسهیل و توسعه تجارت گفت‌وگو کردند. مهم‌ترین محورهای این مذاکره، ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی دو کشور برای کاهش سردرگمی تجار و همچنین روان‌سازی بیشتر امور گمرکی زائران در پیاده‌روی اربعین حسینی بود و طرف عراقی برای رسیدگی به این موارد قول مساعد داد.

- بر اساس مشاهدات میدانی از بازار غیررسمی، نرخ دلار که در روزهای اخیر و پس نوسانات هیجانی، وارد روند نزولی شده بود، همچنان با شیبی ملایم‌تر در محدوده ۶۱ تا ۶۲ هزار تومان در نوسان است. مشاهدات میدانی حاکی از این است که تمایل بازار غیررسمی به فروش ارز بیشتر از خرید است و فعالان بازار خرید در بازار فعلی را پرریسک ارزیابی می‌کنند.

کد خبر 848821 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها مرکز آمار پتروشیمی سوخت - بنزین امارات

دیگر خبرها

  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات