Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:22:43 GMT

تحریم‌ها موجب خودباوری و تقویت تولید داخلی شد

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۵۰۰۱

تحریم‌ها موجب خودباوری و تقویت تولید داخلی شد

علیرضا قاسمی فرزاد روز چهارشنبه در نشست فعالان اقتصادی که هفته بازخوانی حقوق بشر که در یکی از واحدهای تولیدی ورامین برگزار شد اظهار کرد: در تاریخ جهان و از زمان کشف آمریکا توسط کریستف‌کلمپ، هر جا سخن از جنایت است، نام این کشور وجود دارد، جنایاتی که نخست با کشتار سرخپوستان آمریکا آغاز شد.

وی افزود: هر چه دوام و قوام آمریکا بیشتر شد، جنایات آمریکا نیز افزایش پیدا کرد و گسترش جنگ، بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی تنها گوشه‌ای از ددمنشی این کشور در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل هماهنگی اقتصادی استانداری تهران با اشاره به این که هر کشوری که به آمریکا امید بست جز نابودی نصیبی نداشت اظهار کرد: آمریکای جنایتکار همواره پرچمدار جنایت، قتل و غارت بوده است و ظلم و ستم شیطان بزرگ پس از پیروزی انقلاب بر هیچ کس پوشیده نیست و فراموش نمی‌شود.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: حمایت از رژیم اشغالگر قدس و پشتیبانی از کشتار مردم مظلوم فلسطین تنها یک گوشه از تاریخ سراسر جنایت آمریکاست و در اصل هیچ نقطه‌ای از جهان وجود ندارد که حضور آمریکا منشاء خیر برای آن کشور شود.

وی با تأکید بر این که آمریکا همواره دشمن ماست و دشمن باقی می‌ماند افزود: تجربه بدعهدی آمریکا در برجام و پیمان‌شکنی دولتمردان این کشور ثابت کرد که دشمنی آنان با ایران اسلامی تمامی ندارد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با اشاره به تلاش آمریکا برای اعمال تحریم‌های مجدد علیه ایران اسلامی گفت: اگر چه اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه علیه ایران اسلامی، منشاء بسیاری از گرفتاری‌ها و مشکلات اقتصادی برای کشور است ولی باعث شد تا کشور به خودباوری رسیده و تولید داخلی تقویت شود.

قاسمی فرزاد اظهار کرد: آمریکا که همواره در مواجهه با ایران اسلامی چاره‌ای جز پذیرش شکست نداشته، تلاش دارد تا با سیاه نمایی و عملیات روانی، انقلاب را از مسیر اصلی خود خارج کرده و اعتماد جامعه که مهمترین سرمایه اجتماعی نظام است را سلب کند که اگر چنین شد، دشمن به هدف خود می‌رسد.


حمایت نکردن از تولید خیانت به کشور است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران نیز در این مراسم با اشاره به این که امروز جبهه عظیم اقتصادی در مواجهه با دشمن تشکیل شده اظهار کرد: هر کس که از تولید داخلی حمایت نکند، خائن به کشور است.

حجت الاسلام سیدمحسن محمودی افزود: امروز جنایات آمریکا بر هیچ کس پوشیده نیست و برخوردهای وحشیانه‌ای که دولت این کشور با مردم معترض داشته باعث شده تا پرچم آمریکا در خود این کشور به آتش کشیده شود.
وی تصریح کرد: امروز جبهه عظیم اقتصادی در مقابله با زیاده‌خواهی دشمنان ایران اسلامی و در رأس آن‌ها آمریکا تشکیل شده و تولید کنندگان که در خط مقدم این جبهه قرار دارند، با وجود تمامی سختی‌های، خالصانه و با تمام توان، چرخ‌های اقتصاد کشور را به حرکت در می‌آورند.

امام جمعه موقت ورامین گفت: پیچ و خم‌های اداری به ویژه در حوزه بانک‌ها، تولیدکنندگان را زمین‌گیر کرده و لازم است تا این امور تسهیل شود.

ششم تا دوازدهم تیر، هفته بازخوانی حقوق بشر آمریکایی نامگذاری شده است.

برچسب‌ها تحریم جهش تولید ورامین حقوق بشر آمریکایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم جهش تولید ورامین حقوق بشر آمریکایی تحریم جهش تولید ورامین حقوق بشر آمریکایی ایران اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» نوشته امیرحسین عرب‌پور با مقدمه محمدرضا دهشیری رییس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه به‌تازگی توسط انتشارات وزارت امور خارجه منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.

امروزه کشورهای بسیاری به اهمیت استفاده از دیپلماسی اقتصادی برای تسخیر افکار و اذهان جهانیان پی برده اند؛ زیرا دیپلماسی اقتصادی و تجاری هر کشور در ایجاد تصویر ملی مناسب نزد دیگران و تصحیح برداشت آن‌ها نقشی تعیین کننده ایفا می‌کند و می‌تواند در پیشبرد اهداف فرهنگی سیاسی کشورها نقش آفرینی کند. همانطور که چگونگی رفتار دولت‌ها در زیست بوم بین الملل بر افزایش یا کاهش قدرت نرم و توانایی آن برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی کشورها موثر است، رفتار اقتصادی و تجاری یک کشور نیز عنصری تاثیرگذار بر تلقی و برداشت جامعه جهانی محسوب می‌شود.

امیرحسین عرب‌پور دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران و کارشناس ارشد اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) در پیشگفتار این کتاب آورده است: «برای فهم دقیق مسئله پژوهش در بخش اول به مبانی نظری شامل ۳ فصل دیپلماسی اقتصادی، برندسازی ملی و بررسی اقدامات ۴ تجربه موفق (چین، ترکیه، قطر و رژیم صهیونیستی) در این زمینه پرداخته می‌شود.

در بخش دوم کتاب شامل ۲ فصل به شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی در جهت برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران و ارائه راهبردهای ارتقای برند ملی کشور از دیدگاه خبرگان سیاسی و تجاری ایرانی فعال در امور بین الملل توجه می‌شود. در واقع، رویکرد این پژوهش کیفی و از نوع اکتشافی است. به طوری که مبانی نظری کتاب با مرور منابع کتابخانه‌ای (با تاکید بر دهه اخیر) به منظور دستیابی به یک چارچوب و مدل مفهومی- مبتنی بر مدل‌های نظری برندینگ ملی- و بهینه‌گزینی گردآوری شد. در بخش دوم ابتدا ۱۰ ظرفیت و فرصت پیشران برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران مورد تبیین قرار گرفت و سپس برای ارائه راهبردها و راهکارهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از ابزار مصاحبه نخبگانی بهره برده شد تا راهبردها و راهکارها جنبه عملیاتی بیشتری داشته باشد. در این راستا تلاش شد برای افزایش دقت و کیفیت راهبردهای پیشنهادی پایان کتاب از نمایندگان تمامی دستگاه‌های دخیل در حوزه روابط اقتصادی خارجی کشور اعم از وزارت امور خارجه، اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت مصاحبه عمیق انجام شود.

در نهایت ۱۰ راهبرد برای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دیپلماسی اقتصادی به دست آمد که پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری خارجی کشور مورد استفاده قرار گیرد. از این رو، مطالعه کتاب حاضر به علاقمندان و سیاستگذاران حوزه روابط اقتصادی بین‌الملل و برندینگ ملی توصیه می‌شود تا در بستر آن شاهد تحول رو به جلو در پژوهش‌های برند ملی جمهوری اسلامی ایران باشیم».

در این کتاب علاوه بر تشریح مفاهیم نظری دیپلماسی اقتصادی و برند ملی، تجربه ۴ کشور منتخب و موفق در عرصه دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی مورد مداقه قرار گرفته است. همچنین کتاب حاضر با تمرکز بر ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، کوشیده است تا تحلیلی جامع از ظرفیت‌های برندسازی ملی کشور ارایه دهد. فصل پنجم کتاب از آن لحاظ درخور توجه است که به پیشنهاد راهبردهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از طریق دیپلماسی اقتصادی مبادرت می ورزد؛ به ویژه آنکه این راهبردها از دل مصاحبه و گفتگو با صاحب نظران و چهره‌های با تجربه این حوزه به دست آمده است».

این کتاب در غرفه انتشارات وزارت امور خارجه در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی می‌شود.

کد خبر 6098262 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود