Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:15:41 GMT

ضرورت توجه به تاریخ و فرهنگ در توسعه شهری سنندج

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۵۰۵۴

ضرورت توجه به تاریخ و فرهنگ در توسعه شهری سنندج

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی گفت: توجه به تاریخ و فرهنگ در توسعه شهری سنندج ضروری است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، فرزانه صادق‌مالواجرد در سفر به استان کردستان و در روند بازدید تعدادی از پروژه‌های راه و شهرسازی در سنندج اظهار کرد: امروز این توفیق حاصل شد سفری به استان کردستان داشته باشیم و در این سفر یک بازدید میدانی از برخی پروژه‌ها در شهر سنندج انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اساسا کردستان به ویژه شهر سنندج، تاریخ و فرهنگ را به ذهن انسان‌ها متبادر می‌کند، بنابر این هرگونه تصمیم‌سازی، تصمیم‌‌گیری و اقدام برای این شهر بدون توجه به این ایتم‌ها مانا نخواهد بود.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در خدمتی که به مردم شهر سنندج می‌شود، باید هر سه این گزینه‌ها دیده و براساس آن برای اقدامات  تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری صورت بگیرد.

وی وجود محدودیت‌هایی که به واسطه توسعه در سنندج وجود دارد را از مشکلات این شهر عنوان کرد و گفت: در مورد این محدودیت‌ها باید تدابیر لازم صورت بگیرد.

وی افزود:‌ با توجه به رشد جمعیتی و درخواست‌های دیگر،  پیش‌بینی‌های لازم برای اینکه با برنامه‌ریزی این توسعه انجام شود یکی از مهم‌ترین دلایل سفر ما به استان کردستان است.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد:‌ اگر قرار است توسعه‌ای انجام شود باید با برنامه‌ریزی صورت بگیرد و بازدیدهایی میدانی که امروز با حضور مسئولان استانی انجام گرفت نیز در همین راستا بود.

وی با اشاره میراث طبیعی که در  سنندج وجود دارد، گفت:  این شهر شبیه کاسه‌ زیبایی است که به خاطر تپه‌های اطراف این شهر محاک شده مورد توجه ویژه‌ای بود که البته از خود استان به ستاد بازآفرینی شهری معرفی شد.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی اذعان کرد: استاندار کردستان تاکید داشتند که این تپه‌ها حفظ و صیانت شود، اما در عین اینکه این ظرفیت حفظ می‌شود باید سرزندگی لازم را هم داشته باشد.

وی با بیان اینکه مصوبه شورای عالی هم در این خصوص وجود دارد، گفت: نکته‌ای که در این راستا مورد تاکید است صیانت از این میراث طبیعی است و قطعا اگر این حساسیت و ورود به موضوع وجود نداشت احتمال دست‌درازی به آن دور از تصور نبود.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با توجه به رویه و حساسیتی که می‌بینیم به این نتیجه می‌رسیم که خوشبختانه در کردستان به مصوبه شورای عالی  اعقتاد وجود دارد و مصوبات این شورا انجام می‌شود.

وی در ادامه به پروژه پیاده راه فردوسی سنندج هم گریزی زد و گفت:در اجرای این پروژه به معنای واقعی بازآفرینی شهری اتفاق می‌افتد، مشکلاتی در نوع مالکیت و جابجایی‌ها وجود دارد؛ اما این پروژه انقدر مهم است که باید از تمام این مشکلات گذر کنیم، چراکه سرزندگی را به شهر سنندج کاملا تزریق می‌کند.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: اجرای این پروژه کمبودهایی که در حوزه هنری و فرهنگی و غیره با توجه به علاقه و عشق خاصی که مردم این استان به موسیقی دارند جبران می‌کند، چراکه در حال حاضر خلاء‌‌هایی در این زمینه وجود دارد.

وی اضافه کرد: با کمک مسئولان استانی سعی می‌کنیم با تعامل هرآنچه در حوزه معاونت شهرسازی وزارت راه و یا شرکت بازآفرینی شهری وجود دارد را بکارگیرم و قدم‌های مناسبی را به صورت برنامه‌ریزی شده در راستای بازآفرینی شهری در این استان برداریم.

وی گفت: امیدوارم در سفر بعدی که تا پایان امسال به سنندج خواهیم داشت، وعده‌ها که در این سفر دادیم به صورت اجرایی شروع شده باشد.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از محدوده منفصل شهری در سنندج، گفت: در سال گذشته اقداماتی در زمینه بهسازی خیابان اصلی در این محدود انجام گرفته است اما همچنان نیازمند اقدامات اساسی از نظر ترافیک و دسترسی و خدمات است.

صادق‌مالواجرد در خصوص مناطق حاشیه سنندج هم گفت: توسعه برخی زیرساخت‌ها با همکاری سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در مناطق حاشیه و منفصل شهری از ماموریت‌های این وزارتخانه در قالب بازآفرینی شهری است.

وی تصریح کرد: این اقدامات در حوزه شرکت بازآفرینی است که هماهنگی‌های لازم برای بازدید این شرکت  انجام می شود و  اگر در حوزه شهرسازی و معمار لازم باشد ضوابط ویژه‌ای در مورد چگونه خدمات به این مناطق انجام گیرد همکاری لازم صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی بازآفرینی شهر معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی بازآفرینی شهری شهر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • همایش هفته حج در سنندج برگزار می‌شود