Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا مقتدر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : نتایج اعتبارات تخصیصی دولت، آسفالت ۸۵ کیلومتر از ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی این شهرستان بوده است که پس از بهره برداری از آسفالت این روستاها مشکلات روستائیان در آمد و شد به مرکز شهرستان برطرف شده است.

وی بهره برداری از پل فلزی سردار شهید تهرانی مقدم  بخش مرکزی شهرستان عباس آباد پس از گذشت حدود هشت سال از کلنگ زنی آن را از دیگر دستاوردهای این دولت توصیف کرد و ادامه داد : این پل به عنوان یک پروژه ملی در سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد و قرار بود مدت یکسال به بهره برداری برسد اما چنین نشد و سرانجام با صرف حدود دو میلیارد و ۴۵۰ میلیارد تومان این طرح مورد بهره برداری قرار گرفت و مشکل تردد دست کم ۴۰۰ خانوار منطقه بالادست پسنده علیابخش مرکزی عباس آباد رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این مقام مسئول ، بهسازی و ترمیم پل های هردابرود و پرچور با صرف اعتباری بیش از ۲ میلیارد تومان در حوزه روستایی را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که با حمایت دولت تدبیر و امید طی سه سال اخیر در این شهرستان انجام شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان های عباس آباد ، رامسر و تنکابن گفت: حدود ۶ پل بزرگ مربوط به سال های گذشته در مسیر جاده  عباس آباد - تنکابن که قرار بود نوسازی و تعریض شود ، بر زمین مانده بود که خوشبختانه پس از پی گیری های انجام شده با تخصیص اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی عملیات اجرایی در مورد 2 دستگاه از این پل در شهرستان عباس آباد به انجام رسید.

مقتدر ، ساخت پل پسنده در مسیر اصلی جاده ترانزیتی شهرستان عباس آباد را به عنوان نمونه ای دیگر از این طرح ها برشمرد و افزود : به علت کم عرض و غیر استاندار بودن این پل متاسفانه در سال گذشته  دستکم چهار نفر در همین نقطه حادثه خیز جان باختند که اکنون با بکارگیری پیمانکار در حال ساخت پل جایگزین در این منطقه هستیم .

وی اظهار داشت : امروز در سایه حمایت‌های دولت روند اجرایی طرح های عمرانی در حوزه راه در این شهرستان دچار وقفه نشده به طوری که سعی شده بیشتر اعتبارات جذب و به خزانه دولت برگشت داده نشود.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان های عباس آباد ، تنکابن و رامسر گفت : اگرچه به خاطر تشدید تحریم ها و نیز تورم در سال ۹۷ در حوزه ابنیه و ساخت و ساز راه ها تا حدودی به پیمانکاران بدهکار شده ایم اما از طرفی با کارهای بزرگی که در چند سال گذشته در این شهرستان انجام گرفته می توان مدعی شد که دولت در این منطقه کارنامه موفقی از خود ارائه داده است.

شهرستان عباس آباد با سه نقطه شهری، ۴۳ روستا و جمعیتی دستکم ۵۰ هزار نفر در غرب مازندران واقع است. این شهرستان از ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی ، ۱۹ کیلومتر راه اصلی و ۲۴ کیلومتر راه فرعی برخوردار است.

برچسب‌ها دولت تدبیر و امید وزارت راه و شهرسازی مازندران عباس آباد کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت تدبیر و امید وزارت راه و شهرسازی مازندران عباس آباد کارآمدی دولت دولت تدبیر و امید وزارت راه و شهرسازی مازندران عباس آباد کارآمدی دولت شهرستان عباس آباد کیلومتر راه بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • تیراندازی در دولت آباد برای زمین گیر کردن سارقان
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر