Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، امیر ارجمند مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان، در ششمین شورای معاونین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با اشاره به برنامه‌های اداره کل گفت: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری برنامه‌های خود را حول محور جهش تولید در سه حوزه تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او افزود: فعالیت‌های موثری برای معرفی و شناساندن شهر جهانی ملیله زنجان و محصولات صنایع دستی آن انجام خواهد گرفت.

شرفی معاون گردشگری استان زنجان گفت: شهرستان‌های خدابنده و ابهر دارای بیشترین فراوانی اقامتگاه در استان زنجان هستند.   او افزود: پارسال خوشبختانه استقبال گردشگران داخلی و خارجی از اقامتگاه‌های بوم گردی در استان زنجان باعث شد که تلاش کنیم امسال تعداد اقامتگاه‌ها را گسترش دهیم.   شرفی ادامه داد: طرح‌های گردشگری روستایی این قابلیت را دارند تا به عنوان محرک توسعه پایدار این مناطق عمل کنند و  با توجه به نزدیکی استان زنجان از نظر مسافتی به تهران شاهد حضور گردشگران در زنجان در بازه‌های زمانی مختلف باشیم.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان زنجان گفت: این استان با یک اثر ثبت جهانی، ۸۴۷ اثر ثبت ملی و جاذبه‌های تاریخی و طبیعی از مقاصد مهم گردشگری گردشگری محسوب می‌شود.   غلامی با بیان اینکه در سال جهش تولید میراث فرهنگی استان زنجان پروژه‌های خوبی را پیش بینی کرده است، گفت:اعتباری بالغ بر حدود ۷۰۰ میلیون ریال از اعتبارات ملی برای مرمت بنا‌های تاریخی استان زنجان اختصاص داده شده است 

خدایی فر سرپرست معاونت صنایع دستی استان زنجان  گفت: متاسفانه با شیوع بیماری کرونا بسیاری از رسته‌های صنایع دستی زنجان دچار مشکل شدند، ولی میراث فرهنگی استان زنجان درسال جهش تولید برای تحول در حوزه صنایع دستی برنامه ریزی لازم را کرده است.   او با اشاره به اینکه شمار صنعتگران دارای بیمه در استان زنجان به یک هزار و۱۳۸ نفر رسید، گفت:برگزاری ورک‌شاپ و کارگاه زنده صنایع دستی سبب آشنایی مردم با صنایع دستی اصیل و بومی و رشته‌های مختلف آن می‌شود.   خدایی فر افزود: شهر زنجان به عنوان شهر جهانی ملیله از سوی شورای جهانی صنایع دستی به ثبت رسید.   سرپرست معاونت صنایع دستی استان زنجان در ادامه گفت: راه‌اندازی دبیرخانه ملیله در مرکز این استان به منظور توسعه و ترویج ملیله سازی در راستای آموزش به علاقه‌مندان و تربیت نیروی کار ماهر که قابلیت تجاری‌سازی دارند، در دستور کار امسال قرار دارد. هم چنین طرح روستای بدون بیکار در ۴۰ روستای استان اجرا می‌شود.

سعید محمدی رئیس گروه سرمایه گذاری استان افزود: قدری حمایت از سوی بخش دولتی در استان، فضای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را مهیا می‌کند، اما متاسفانه برخی قوانین دست و پاگیر اداری، مانع از فعالیت سرمایه گذاران در استان می‌شود.

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی خواستار حفاظت و صیانت از آثار تاریخی و همچنین افزایش فعالیت‌های میراث فرهنگی در زمینه گردشگری و بوم گردی شد.   او گفت: از نظر پتانسیل‌های گردشگری استان زنجان دارای توانمندی‌های فراوانی در بخش میراث فرهنگی، آثار طبیعی واکوتوریسم، آثار فرهنگی وزیارتی، ویژگی‌های زیبای مردم شناختی است.   در پایان طاهری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، قول مساعد و همکاری در زمینه حل مشکلات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان  را داد.

او ضمن برشمردن ظرفیت‌های توسعه گردشگری زنجان تأکید کرد: باید با ایجاد هماهنگی و برنامه‌ریزی، زمینه لازم برای بهره‌مندی از این فرصت‌ها فراهم شود.   انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری بوم گردی میراث فرهنگی استان زنجان صنایع دستی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ به گفته مدیر کل میراث فرهنگی اصفهان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان اصفهان با محوریت کارخانه عظیم و تاریخی ریسباف در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نمایشگاه ایران اکسپو به سرمایه‌گذاران خارجی معرفی شد.
امیر کرم‌زاده، مجموعه تاریخی کارخانه ریسباف را یکی از مهمترین و زیباترین بنا‌های صنعتی و تاریخی کشور معرفی کرد وافزود: مقرر است این کارخانه به موزه بزرگ اصفهان تبدیل شود.
نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ درتهران بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری به‌منظور نمایش توانمندی‌های صادراتی با بازار‌های بین‌المللی است که در این دوره از نمایشگاه، غرفه اصفهان به معرفی توانمندی‌های صادراتی استان با رویکرد و ارائه زنجیره ارزش‌های راهبردی به‌ویژه در بخش گردشگری و صنایع دستی و ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرداخت.
دراین رویداد همچنین بیش از ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری گردشگری به‌ویژه ۱۲ طرح برتر گردشگری در غرفه اصفهان معرفی شد.
روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان اعلام کرد: تفاهم‌نامه‌های توسعه گردشگری با ۶ استان تهران، یزد، فارس، کرمان، قم و خراسان رضوی به‌منظور تعامل و همفکری بیشتر و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان‌ها در این نمایشگاه منعقد شد.

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد