Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ یونس الستی در خصوص برنامه‌های هلدینگ معادن و فلزات گفت: در این هلدینگ کارهای خوبی از قبل آغاز شده و در دوره جدید نسبت به توسعه و تسریع آنها اقدام خواهیم کرد. از جمله این کارها ورود هلدینگ به سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی بوده است. این امر از یکسو با هدف تامین نیازهای شرکت‌های گروه در حوزه انرژی به عنوان یک اولویت مهم و از سوی دیگر با نگاه انجام مسئولیت اجتماعی هلدینگ و کمک به دولت در تامین زیرساخت‌ها انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس سیاست‌های جدید دولت و وزارت نیرو، شرکت‌هایی که بیش از 5 مگاوات مصرف برق دارند می‌بایست یا خود رأسا به تاسیس نیروگاه اقدام کنند و یا از تولید کنندگان برق گواهی ظرفیت خریداری نمایند.

مدیرعامل توسعه معادن و فلزات همچنین گفت: در حال حاضر نیروگاه‌هایی که در قالب پویا انرژی تحت تملک مجموعه است و همینطور طرح‌های در دست اجرای آن از وضعیت خوبی برخوردار است. این مجموعه در آینده علاوه بر تولید برق، با اولویت تامین نیازهای شرکت‌های گروه در زمینه شیرین سازی آب، تصفیه فاضلاب و نیز بخش گاز فعالیت خواهد کرد.

وی از ورود قریب الوقوع شرکت‌های هلدینگ پویا انرژی به بورس خبر داد و افزود: از مجموعه شرکت‌های این گروه ابتدا شرکت سامان که مالکیت نیروگاه سمنان را داراست وارد بورس می‌شود و به تدریج طی مراحل بعد سایر شرکت‌ها و نهایتا خود شرکت پویا انرژی وارد بورس خواهد شد.

مدیرعامل«ومعادن» افزود: برای فروش 200 مگاوات برق با فولاد مبارکه مذاکره کرده‌ایم و بنابر این شد این امر در قالب انعقاد یک تفاهمنامه به سرانجام رسد. در کنار آن نیز قصد داریم برای تامین برق مورد نیاز نسبت به احداث نیروگاه با ظرفیت مناسب برای فولاد مبارکه اقدام کنیم و این امر در صورت توافق در قالب قرارداد B.O.T یا B.O.O قابل اجرا خواهد بود.

یونس الستی با اشاره به شرایط فعلی کشور و به ویژه نارسایی‌های موجود در فروش نفت تاکید کرد: با وجود مشکلات و محدودیت‌های فعلی در اقتصاد کشور برای تحقق جهش تولید بدون تردید بهترین زمینه برای سرمایه‌گذاری در حوزه معدن است. اعتقاد دارم در معدن باید روی بحث اکتشافات به طور جدی سرمایه‌گذاری شود. کار خوبی در مجموعه شرکت‌های گروه با همراهی و حمایت ایمیدرو صورت پذیرفته که منجر به تشکیل شرکت پایا و انجام پروژه‌های ارزشمندی در حوزه اکتشافات شده است.  درهمین راستا به دنبال منابع و پهنه‌های جدیدی برای توسعه اکتشاف در مجموعه هلدینگ خواهیم بود.

وی همچنین توسعه زیرساخت حمل و نقل برای مواد معدنی را نیز از جمله برنامه‌های مهم مجموعه دانست و افزود: در این خصوص شرکت‌های گروه هلدینگ توسعه معادن و فلزات در قالب شرکت همراه (جاده ـ ریل ـ دریا) درحال احداث بزرگترین پایانه تخصصی حمل و نقل مواد معدنی و فولاد در بندر شهید رجایی هستند که اختلافاتی در زمینه افزایش سرمایه این شرکت بین سهامداران وجود داشت. بنا شده است گزارش‌های توجیهی و فنی لازم تهیه شود و این احتمال وجود دارد که سهم دو شرکت سهامدار هریک به میزان 16 درصد را خریداری کنیم تا به این ترتیب سهام غالب شرکت همراه هم در اختیار توسعه معادن و فلزات قرار گیرد و بتوانیم اجرای این طرح را تسریع کنیم. طرح مذکور با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی اجرا می‌شود و اخیرا بخش عمده زمین مورد نیاز توسط سازمان مذکور در اختیار شرکت همراه قرار گرفته و ارزش سرمایه‌گذاری مجموعه روی این طرح بالغ بر پنج هزارمیلیارد تومان خواهد بود.

با اجرای این طرح علاوه بر استقرار امکانات پیشرفته روز دنیا در حوزه حمل و نقل مواد معدنی و فولادی، قابلیت پهلوگیری کشتی‌هایی با ظرفیت بیش از 150 هزارتن در اسکله پایانه مذکور امکان پذیر شده و با صرفه جویی در هزینه حمل و نقل، افزایش مزیت رقابتی در صادرات محصولات معدنی و فولادی را در پی خواهد داشت.

مدیرعامل توسعه معادن و فلزات در مورد سایر اقدامات انجام شده اخیر گفت: در مدت کوتاهی که در خدمت این مجموعه هستم، کارهای خوبی در زمینه شرکت کاتالیست ایرانیان انجام شد. جلساتی با مجموعه ملی مس برگزار شد و در حال مذاکره هستیم تا بخشی از کاتالیست اسید سولفوریک مورد نیاز شرکت ملی مس را تامین کنیم. طی تمام سال‌هایی که شرکت کاتالیست فعالیت داشته تنها 300 تن فروش داشته‌اند در حالی که ملی مس به تنهایی سالانه 600 تا 650 تن در این زمینه خرید و مصرف دارد.

همچنین از شرکت ملی مس برای مشارکت در تولید کاتالیست دعوت بعمل آورده‌ایم و در این خصوص گزارش‌های توجیهی فنی و مالی تهیه شده و توسط آنان در حال بررسی است. برای راه اندازی خط تولید کاتالیست DIRR هم که مورد استفاده صنایع فولادی است برای مشارکت با فولاد مبارکه در حال مذاکره هستیم. امیدوارم مجموعه این اقدامات موجب ایجاد تحول در مجموعه کاتالیست ایرانیان شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صادرات محصولات معدنی پویا انرژی زیرساخت حمل و نقل حمل و نقل مواد معدنی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت توسعه معادن و فلزات شرکت های گروه سرمایه گذاری حمل و نقل ملی مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری