Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا همزمان با اعلام سازمان بهداشت جهانی مبنی بر اینکه دنیا به پایان کرونا نزدیک نشده است مقامات از اعزام یک تیم از این سازمان به چین برای یافتن منشاء بیماری خبر داده اند.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های چین اعلام کرد نوع تازه ویروس کرونا که در پکن شیوع پیدا کرده بسیار مسری تر از نوع پیشین آن است که پیشتر در شهر ووهان کانون اولیه شیوع بیماری مشاهده شده بود به همین سبب قرار است از این پس کسانی که در این شهر به کرونا مبتلا شوند بجای ۱۴ روز ۲۸ روز قرنطینه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مقررات جدید، پس از ۱۴ روز نخست از فرد مبتلا آزمایش کرونا گرفته می شود بعد در هر صورت برای ۱۴ روز دیگر قرنطینه می شود یک بار دیگر در پایان ایزوله هم مورد آزمایش کرونا قرار خواهد گرفت.

در پکن اما موضوع موج دوم هنوز اسرار آمیز است کارشناسان مرکز یاد شده گفته اند که این ویروس احتمالا میان چند کشور جابجایی داشته و سپس از بیرون از چین وارد پکن شده و احتمالا از طریق محصولات گوشتی آلوده و یا فرد این انتقال صورت گرفته است.

کارشناسان سازمان بهداشت جهانی هم بر اساس اعلام سازمان یک هفته دیگر وارد چین می شوند تا بتوانند به سوالات مربوط به منشاء بیماری که از هفت ماه قبل شیوع پیدا کرده است، جواب دهند و با طرف های چینی رایزنی کنند.

سازمان می گوید که هر چقدر اطلاعات کارشناسی درباره این ویروس بیشتر باشد بهتر می توان با آن مبارزه کرد بخصوص آنکه شمار مبتلایان از مرز ۱۰ میلیون نفر فراتر رفته است و بسرعت بر این آمار افزوده می شود.

هنوز ماموریت تیم جدید مشخص نیست با این وصف یک بار در ماه فوریه یک تیم مشترک سازمان با ۲۵ عضو از ۷ کشور از جمله از منطقه هنگ کنگ و چین با یکدیگر تحقیقاتی مشترک انجام دادند.

آمریکا در این مدت تلاش زیادی کرده است تا موضوع شیوع کرونا را سیاسی کند و بارها از ویروس کرونا با نام ویروس چین یاد کرده است اما پکن تاکید می کند که فقط کارشناسان و پزشکان متخصص قادر به اظهار نظر درباره منشاء ویروس هستند.


استفاده از داروی رمدسیور در کره جنوبی

همزمان اعلام شده است کره جنوبی از امروز چهارشنبه شروع به تهیه داروی رمدسیور (Remdesivir)  دارویی که به طور معمول برای ابولا استفاده می شود، به عنوان یک دارو برای درمان بیماران کرونا کرده است.

مرکز بیماری های کره جنوبی اعلام کرد این دارو که توسط شرکت "گیلئاد" غول دارویی ایالات متحده ساخته شده برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با علائم شدید استفاده می شود.

آغاز آزمایش بالینی واکسن کووید-۱۹ در ژاپن

اما در ژاپن نیز در تحولی مقبت، یک شرکت استارت آپ بیو دارویی می گوید که اولین آزمایش بالینی واکسن برای ویروس کرونا در این کشور را آغاز کرده است.

شرکت آنجس که توسط گروهی از محققان دانشگاه اوساکا ایجاد شده است یک واکسن «دی اِن اِی» را روی ۳۰ فرد سالم بزرگسال در بیمارستان وابسته به دانشگاه شهر اوساکا آزمایش خواهد کرد.

این واکسن حاوی پروتئین های سنبله تاج مانندی است که روی سطح ویروس کرونا یافت می شود این شرکت معتقد است که پس از تزریق این واکسن، سیستم ایمنی بدن فرد آنتی بادی هایی تولید خواهد کرد که مانع ابتلا به این ویروس می شود.

به شرکت کنندگان در این آزمایش دو واکسن با فاصله دو هفته تزریق خواهد شد تا مشاهده شود که آیا در بدن آنها آنتی بادی تولید شده است یا خیر.

برای مقایسه نتایج، به ۱۵ نفر دوزهای بالا و به باقی افراد دوزهای کم این واکسن تزریق خواهد شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا پکن پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پکن ویروس کرونا پکن ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور

زی‌سان- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به متأثر بودن ۲۱ استان از سیل و آبگرفتگی از امدادرسانی‌ نیروهای عملیاتی هلال احمر به بیش از ۲۶۰۰ نفر خبر داد.

به گزارش زی‌سان، بابک محمودی در این مورد گفت: از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۳۰ ، استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام،بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۱۰۶ مورد عملیات امداد و نجات به دو هزار و ۶۳۶ نفر متأثر از سیل، امدادرسانی کردند، ۲۰۴نفر را به مناطق امن انتقال، از ۱۴۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت و ۷۰ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی ادامه داد: هزار و ۵۰۴ کیلوگرم نایلون، ۶۲۰ تخته پتو، ۳۵۱تخته موکت و ۲۹۷ بسته غذایی، ۲۹۵ قوطی کنسروجات، ۱۰۰ قرص نان، ۱۴۰ ست شستشو، ۴۹ ست بهداشتی، و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع گردید.

بر اساس گزارش روابط سایت هلال احمر، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود:۱۶۹تیم عملیاتی متشکل ۶۰۹نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با تشریح آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده، گفت: ستادهای بحران تشکیل شده و تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس طی دو روز آتی در آمادگی کامل هستند.

حسین ظفری روز شنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته بارش‌های زیادی را در مناطق غربی و جنوبی کشور داشتیم. در شهر دزفول در استان خوزستان بارش زیادی را شاهد بودیم بطوریکه به حدود ۱۲۷ میلیمتر رسیده است. همچنین خسارت‌های جدی به راههای عشایری در مناطقی از استانهای ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری وارد شد.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات دامی هم در بخشی از مناطق داشتیم، اضافه کرد: گزارشی از خسارت جانی در نقاط مختلف به ما نرسیده است اما در حال ارزیابی هستیم.

ظفری با تاکید بر اینکه راههای اصلی در مناطق سیل‌زده باز است، افزود: برق شهر معمولان وصل شده و فعلا مشکلی ندارد. امروز هم آماده باش کاملی را به استان‌های شمالی، غربی و شمال شرق کشور دادیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بخشی از مناطق خوزستان مانند اهواز و بندر امام، آب گرفتگی داشتیم. اطراف و حاشیه شهر ایلام نیز برخی خانه‌ها دچار آب گرفتگی شدند که اهالی این مناطق به جای امن منتقل شدند. در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری هم افرادی که در محاصره سیلاب بودند با کمک نیروهای امدادی به نقاط امن منتقل شدند و مشکل خاصی در آن مناطق وجود ندارد.

ظفری با اشاره به سرکشی خود به اطراف تهران با توجه به بارش‌ها گفت: تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس در آمادگی کامل هستند و فردا هم به طور کامل آماده هستند؛ سرکشی‌ها انجام شده و ستادهای بحران تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته در چهار محال و بختیاری، ستاد بحران با حضور استاندار تشکیل شد و تصمیمات خوبی آنجا گرفته شده است. امیدواریم طی دو روز آتی بتوانیم با ایمنی کامل، فضا را مدیریت کنیم.

tags # سیل سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است