Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای از تصویب قانون امنیت ملی «هنگ کنگ» در کنگره ملی خلق چین ابراز نگرانی کرد.

طبق گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اروپایی اتحادیه اروپا، اتحادیه اروپا در بیانیه خود با مطرح کردن این ادعا که چین بدون در نظر گرفتن جامعه مدنی هنگ‌ کنگ، این قانون را تصویب کرده، نوشت: «اتحادیه اروپا نگرانی عمیق خود را از این قانون که بدون هیچ‌گونه رایزنی مؤثر قبلی با شورای قانونگذاری و جامعه مدنی هنگ کنگ به تصویب رسید، ابراز می‌کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرغم هشدار پکن درباره هرگونه مداخله در امور داخلی هنگ کنگ، اتحادیه اروپا در بیانیه خود با متهم کردن چین گفت: «اتحادیه اروپا سهم جدی در تداوم ثبات و و شکوفایی هنگ کنگ تحت اصل "یک کشور، دو نظام» دارد. اتحادیه اروپا، به حفظ استقلال هنگ کنگ مطابق با قوانین اساسی و تعهدات بین‌المللی و احترام به این اصل اهمیت زیادی می‌دهد».

اتحادیه اروپا در ادامه به پکن توصیه کرد: «اتحادیه اروپا، حفظ کامل حقوق و آزادی‌های فعلی ساکنان هنگ کنگ و مطبوعات و انتشارات و همچنین آزادی انجمن‌ها و تجمعات و راهپیمایی‌ها و تظاهرات‌ها را ضروری می‌داند».

این بیانیه در پایان ضمن ابراز نگرانی درباره در معرض خطر قرار گرفتن استقلال هنگ کنگ با تصویب قانون امنیت ملی ادامه داد: «اتحادیه اروپا از چین درخواست می‌کند تا از هرگونه اقدامی که استقلال هنگ کنگ در زمینه حقوقی که شامل حقوق بشر نیز می‌شود، خودداری کند».

این بیانیه تأکید کرد«اتحادیه اروپا در حال ارزیابی پیامدهای چنین قانونی است و همچنان نگرانی‌های خود را در گفت‌وگو با چین ابراز خواهد کرد. اتحادیه اروپا همچنان تحولات را از نزدیک دنبال خواهد کرد».

این بیانیه پس از آن ارائه شد که مقامات ارشد اتحادیه اروپا روز گذشته اعلام کردند در حال آماده‌سازی پاسخی هماهنگ به قانون امنیتی جدید چین در ارتباط با هنگ‌کنگ هستند.

دولت چین می‌گوید هدف این قانون، مقابله با براندازی، تروریسم و مقابله با مداخلات خارجی در امور هنگ‌کنگ است. دولت هنگ‌کنگ نیز اعلام کرده هر تحریمی یک شمشیر دو لبه است که نه تنها به منافع هنگ‌کنگ بلکه به اقتصاد آمریکا نیز ضربه بزرگی وارد خواهد کرد.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا به دنبال اعمال فشار به چین برای کاهش تسلط این کشور بر هنگ کنگ هستند. این در حالی است که سیاست «یک کشور، دو سیستم» یا سیاست «چین واحد» از سال ۱۹۷۹ تا به امروز موضع رسمی دولت‌های آمریکا و اروپا بوده و طبق آن واشنگتن هنگ‌کنگ و تایوان را بخشی از سرزمین اصلی چین می‌داند اما آمریکا در عمل طی سال‌های اخیر با اقداماتی از قبیل فروش تسلیحات پایبندی کامل به این سیاست نشان نداده است.

اتحادیه اروپا در شرایطی از تصویب قانون امنیت ملی هنگ کنگ ابراز نگرانی کرده که «ژانگ شیائومینگ» رئیس امور «هنگ کنگ» و «ماکائو» در چین امروز (چهارشنبه) در واکنش به اقدامات کشورهای غربی از جمله اتحادیه اروپا در آماده‌سازی پاسخی هماهنگ به پکن در پی تصویب قانون امنیت ملی هنگ کنگ تأکید کرد که مسئله هنگ کنگ به منتقدان خارجی ربطی ندارد.

وی توضیح داد: «هدف از تصویب قانون امنیت ملی هنگ کنگ، قطعاً هدف قرار دادن گروه مخالفان و طرفداران دموکراسی بعنوان دشمن نیست بلکه سیاست یک کشور، دو نظام نشانگر «تحمل سیاسی» دولت است».

منبع: فردا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا هنگ کنگ تصویب قانون امنیت ملی اتحادیه اروپا استقلال هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۸۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد هاشمی رفسنجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

دغدغه مجلس آینده حل مشکلات و چالش‌های کشور باشد

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903314

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند