Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@23:28:57 GMT

افزایش سقف تسهیلات نوسازی بافت فرسوده

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۹۵۳۵

افزایش سقف تسهیلات نوسازی بافت فرسوده

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، مهدی عبوری اظهار داشت: ۱۰۰ هزار واحد مسکونی از ۴۰۰ هزار واحدی که در راستای طرح اقدام ملی مسکن، ساخت آنها از سوی وزارت راه و شهرسازی برنامه ریزی شده، در بافت فرسوده و محلات هدف بازآفرینی شهری قرار دارد که این ۱۰۰ هزار واحد از محل تسهیلات تبصره‌ای و به صورت خود مالکی در سراسر کشور احداث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تا به امروز ۲۷ هزار نفر به شعبات بانک عامل بخش مسکن در سراسر کشور معرفی شده‌اند و با ۱۲ هزار و ۶۰ نفر از آنها، بانک عامل، قرارداد منعقد کرده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری تصریح کرد: بانک عامل، قسط اول این تسهیلات را به حساب مشمولانی که با آنها قرارداد به امضا رسانده، واریز کرده است تا بخشی از ساخت و ساز را آغاز کنند.

وی یادآور شد: علت وجود فاصله زیاد بین این ۱۲ هزار نفری که با بانک عامل عقد قرارداد کرده‌اند تا ۲۷ هزار نفر معرفی شده به بانک مذکور این است که بانک عامل بخش مسکن، قسط اول تسهیلات را پس از اتمام پیشرفت ۲۰ درصدی فرآیند ساخت و ساز، به حساب متقاضیان نوسازی بافت فرسوده واریز می‌کند؛ به این معنا که پس از اخذ پروانه ساختمانی، شروع عملیات ساختمانی و اتمام عملیات فونداسیون، ساخت و ساز به مرحله ۲۰ درصد می‌رسد که بانک عامل بخش مسکن، قسط نخست تسهیلات نوسازی بافت فرسوده را واریز می‌کند.

وام شخصی سازی واحدهای فرسوده در تهران؛ ۱۰۰ میلیون تومان

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره سقف وام پرداختی به متقاضیان نوسازی بافت فرسوده گفت: این تسهیلات در سراسر کشور متفاوت است؛ به این صورت که در تهران، «کلانشهرها و مراکز استان‌ها» و شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر، رقم تسهیلات اعطایی، مختلف است.

به گفته عبوری، در تهران برای آن دسته از متقاضیانی که می‌خواهند این تسهیلات را دریافت کنند و به صورت خود مالکی، اقدام به نوسازی کنند، ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۹ درصد و ۵۰ میلیون تومان هم تسهیلات نوسازی بافت فرسوده با نرخ سود ۱۸ درصد دریافت می‌کنند؛ همچنین ۴۰ میلیون تومان هم تسهیلات ۴ درصد به آن دسته از متقاضیانی که خواهان دریافت وام ودیعه مسکن برای انتقال به مسکن اجاره‌ای در مدت زمان تخریب و نوسازی ملک مسکونی خود هستند، پرداخت می‌شود.

وام نوسازی بافت فرسوده برای سازندگان حرفه‌ای در تهران؛ ۳۵۰ میلیون تومان

وی ادامه داد: اگر سازنده حرفه‌ای بخواهد نوسازی واحدهای مسکونی فرسوده را انجام دهد، در تهران تا ۲۵۰ میلیون تومان به سازنده حرفه‌ای که گواهی ماده ۴ را داشته باشد و آئین نامه مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان را رعایت کند، اعطا می‌شود؛ این سازنده می‌تواند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان هم از محل اوراق تسهیلات مسکن که بانک عامل بخش مسکن پرداخت می‌کند، استفاده کند که مجموعاً تا ۳۵۰ میلیون تومان سقف این وام افزایش پیدا می‌کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سقف تسهیلات اعطایی نوسازی بافت فرسوده در کلانشهرها و مراکز استان‌ها که به سازنده حرفه‌ای پرداخت می‌شود، ۲۳۰ میلیون تومان است، گفت: در شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر، تسهیلات نوسازی بافت فرسوده برای سازندگان حرفه‌ای، ۱۴۰ میلیون تومان تعیین شده است.

یک دهم واحدهای فرسوده مشمول طرح ملی مسکن در تهران است

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری تصریح کرد: از ۱۰۰ هزار واحدی که بر اساس برنامه اقدام ملی قرار است به نوسازی بافت‌های فرسوده تعلق بگیرد، سهمیه تهران ۱۰ هزار واحد بود که تا کنون همه این ۱۰ هزار متقاضی به بانک عامل معرفی شده‌اند.

شهرداری پروانه نوسازی بافت فرسوده را رایگان می‌دهد / هزینه‌های نظام مهندسی‌ها با ۵۰ درصد تخفیف

عبوری در خصوص اینکه برخی متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی، از عدم همکاری شهرداری‌ها در خصوص اعطای رایگان این پروانه‌ها، گلایه مندند، اظهار داشت: در بافت‌ها و مناطق هدف در تهران، صدور پروانه ساخت و ساز کاملاً رایگان است؛ همچنین تفاهم نامه‌ای با سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به امضا رسانده‌ایم که بر اساس آن ۵۰ درصد از هزینه‌های طراحی، نظارت و اجرای ساخت و ساز در بافت فرسوده که از سوی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان در استان‌ها دریافت می‌شود، کسر خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز مسکن وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی بافت فرسوده طرح اقدام ملی مسکن قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده بانک عامل بخش مسکن ۵۰ میلیون تومان ساخت و ساز هزار نفر حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟

طرفداری| تیم محبوب استان خوزستان وضعیت خوبی ندارد و شانس اصلی سقوط به لیگ آزادگان محسوب می‌شود.

در فاصله 5 هفته به پایان لیگ برتر ایران جنگ برای قهرمانی از یک سو و جدال برای بقا از سویی دیگر ادامه دارد. جنگ قهرمانی بین دو تیم استقلال و پرسپولیس است و از نظر ریاضی سپاهان و حتی تراکتور هم شانس قهرمانی دارند، اما در پایین جدول رقابت سختی برای ماندن در لیگ برتر برقرار است. نکته ناراحت کننده این است که چند تیم‌ باسابقه و دوست داشتنی در کورس سقوط و فرار از سقوط به لیگ آزادگان هستند و چه دوست داشته باشیم و چه نه، دو تیم به دسته پایین‌تر سقوط می‌کنند.

در این بین وضعیت تیم محبوب و دوست داشتنی صنعت نفت آبادان بدتر از بقیه تیم‌هاست. این تیم با 16 امتیاز در رده آخر جدول قرار دارد. استقلال خوزستان با 21 امتیاز در رده پانزدهم است و تیم‌‌های نساجی مازندران و فولاد خوزستان هم با 22 امتیاز در رده چهاردهم و سیزدهم هستند. آبادانی‌ها در این فصل کار را با عبدالله ویسی شروع کردند و سپس با سهراب بختیاری‌زاده ادامه دادند و در حال حاضر فراز کمالوند هدایت این تیم را بر عهده دارند. اما این تغییرات هم نتوانسته صنعت نفت را از بحران خارج کند.  

نکته عجیب این است که صنعت نفت در بازی‌های خارج از خانه 9 امتیاز و در بازی‌های داخل خانه 7 امتیاز گرفته است. این یعنی آبادانی‌ها در بازی‌هایی که در آبادان برگزار می‌شود و از حمایت هواداران‌شان هم برخوردار هستند ضعیف‌تر نتیجه گرفته‌اند. این موضوع البته دلایل فنی دارد اما شاید این تصاویر توضیح درست‌تری درباره این که چرا صنعت نفت همیشه یکی از تیم‌های فانوس به دست لیگ برتر است بدهد. ساختمانی که در این تصاویر می‌بینید مربوط به بافت‌های فرسوده شهری نیست. این بنای قدیمی و ترکش خورده، ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان است.

همان طور که در سردر ورودی این ساختمان می‌بینید، موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان در سال 1351 تاسیس شده است. مشخص نیست بعد از تاسیس، این بنا بازسازی شده است یا نه اما اگر هم شده باشد سال‌های زیادی از آن می‌گذرد. این تصاویر نشان دهنده بی‌توجهی مفرط مدیران به ساختمان اداری یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین باشگاه‌‌های ایران است که ستاره‌های زیادی را به این فوتبال هدیه داده است. وقتی مدیران صنعت نفت و مدیران فوتبال خوزستان به ساختمان این باشگاه رسیدگی نمی‌کنند طبیعی است که نباید انتظار رسیدگی و مدیریت صحیح در تیم فوتبال این باشگاه را هم داشته باشیم.

شاید اولین قدم برای رفع مشکلات صنعت نفت و بازگرداندن این تیم به سطحی که هوادارانش انتظار دارند این است که ساختمان باشگاه را به شکلی مرمت و بازسازی کنند که در شان این تیم و هوادارانش باشد. بعد از رخ دادن این اتفاق می‌شود انتظار تحولات بعدی را داشت. اما تا وقتی ساختمان باشگاه ظاهری شبیه به بافت‌های فرسوده شهری داشته باشد انتظار هر تحول و پیشرفتی بیهوده است. ساختمانی که هنوز آثار ترکش ها و خمپاره های جنگ تحمیلی هشت ساله در آن دیده می شود.

از دست ندهید ????????????????????????

بایرلورکوزن رکورد 59 ساله را می‌شکند پاس دیدنی سردار آزمون برابر یوونتوس که با بی‌دقتی گل نشد (فیلم) کلوپ: امیدوارم با هوای بارانی اشک‌هایم را کسی نبیند پالما با ایرانی‌ها فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور