Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، معتمدیان استاندار خراسان جنوبی درجلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان به نقدی بودن بخش عمده‌ای از اعتبارات تخصیصی به استان اشاره کرد و گفت: سهم استان از اعتبارات توازن ملی با افزایش چشمگیری مواجه بوده و از رقم ۱۰۰ میلیارد تومان به ۱۷۲ میلیارد تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: البته سهم استان از محل اعتبارات توازن استانی ۱۷۲ میلیارد تومان است که در مقایسه با پارسال ۲۸ درصد کاهش دارد.

معتمدیان همچنین درخصوص اعتبارات تملک هم گفت: سهم استان از اعتبارات این سرفصل، پارسال  ۷۸ میلیارد بود که امسال ۱۲۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

استاندار خراسان جنوبی تمرکز بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمامی که تا شهریور سال آینده قابلیت اجرا دارند را، از اقدامات اساسی امسال، دانست و عنوان کرد: در همین خصوص در استان ۱۸ طرح ملی احصاء شده که سازمان برنامه و بودجه اعتبارات ویژه‌ای برای اجرای این طرح‌ ها به حساب  ۱۱ دستگاه اجرایی واریز کرده است.

بیشتر بخوانید

افزایش اعتبارات توسعه راه‌های کویری خراسان جنوبی

او افزود: اقدامات قابل توجه برخی دستگاه‌های اجرایی در جهت برنامه‌ های هدف گذاری شده در استان مثل راه، راه آهن، آبخیز داری، مسکن و اجرای سیستم‌های نوین آبیاری سبب شد اعتبارات ملی استان به نسبت سنوات گذشته جهش چند برابری داشته باشد.

معتمدیان در ادامه از افزایش ۲۵ درصدی اعتبارات استان در لایحه بودجه خبر داد و تصریح کرد: این نتیجه حجم قابل توجه منابع متفرقه‌ ای بود که از سرفصل‌ هایی همچون سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان تخصیص یافت.

استاندار خراسان جنوبی همچنین به ظرفیت‌های پیش بینی شده در بودجه اشاره کرد و گفت: موضوع فروش املاک و اراضی مازاد دستگاه‌های اجرایی، یکی از این ظرفیت ها است که، چون برگشت درآمد برای دستگاه‌ها را به همراه دارد، فرصت بسیار خوبی برای درآمدزایی دستگاه‌های اجرایی است.

او گفت: ۵۰ درصد درآمد حاصل از این طرح برای پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان و ۵۰ درصد نیز در جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام دستگاه‌ها هزینه می‌شود.

انتهای پیام/ ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعتبارات ملی توزیع اعتبارات اعتبارات استانی دستگاه های اجرایی میلیارد تومان خراسان جنوبی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر