Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت بابیان این‌که اوج شیوع ویروس کرونا در استان‌های سفید هنوز اتفاق نیفتاده است گفت: استانی عاری از ویروس کرونا در کشور نداریم.

به گزارش تسنیم، قاسم جان‌بابایی در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا که در استانداری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، اظهار داشت: اهمیت و ارزش توسعه تخت‌های بیمارستانی کشور در روز‌های کرونایی مشخص شد چراکه اگر توسعه زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی اتفاق نمی‌افتاد، مدیریت کرونا به این خوبی انجام نمی‌گرفت و وضعیت بد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت همچنین با ابراز رضایت از اقدامات انجام گرفته در زمینه توسعه زیرساخت‌های درمانی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: امسال 40 تخت ویژه نیز به امکانات درمانی استان اضافه و تجهیز بیمارستان مردانی آذر هم آغاز می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی برای مدیریت و کنترل شیوع کرونا اظهار کرد: اگر مهار بیماری اتفاق نیفتد، هر قدر هم زیرساخت‌ها را زیاد کنیم، وقتی بار بیماری زیاد شود، قدر مطلق مرگ و میر و سوز و داغ خانواده‌ها بیشتر می‌شود.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه کرونا بیماری نیست که وضعیت ابتلا به آن امروز قرمز و فردا سفید شود، بلکه هنوز در پیک اولش است، ادامه داد: تجربه جهانی نشان می‌دهد هر ساختاری که در جامعه آزاد می‌شود، این بیماری به شکل سینوسی افزایش می‌یابد.

جان بابایی تصریح کرد: این بیماری تا آخر امسال میهمان ماست و تعریف وضعیت‌های قرمز، نارنجی و سفید برای استان‌ها و شهرستان‌ها از نظر ابتلا به کرونا نیز نسبی است و اتفاقاً نگرانی ما در مورد استان‌های سفید بیشتر است، زیرا اوج شیوع در آن‌ها هنوز اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین خطر این بیماری برای سالمندان است و کودکان نیز از نظر چرخه انتشار مهم هستند، هر استان باید با توجه به رفتارشناسی خاص خود، نسخه متفاوتی برای مدیریت شیوع ویروس بپیچد.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم اعمال دقیق پروتکل‌های بهداشتی در اماکن و مجتمع‌های تجاری و واحد‌های کسب و کار اضافه کرد: اگر کسی کسب و کاری را راه انداخته که دستور‌العمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نمی‌کند، باید تعطیل شود تا برای دیگران الگوسازی رفتاری شود و باید تغییر رفتار‌ها به عنوان شاخص تاثیرگذار در افزایش آمار مبتلایان مدیریت شود. زمانی که کشور آلوده ویروس است، هیچ استانی نمی‌تواند بگوید که وضعیت سفید دارم و سفید باقی می‌مانم.

محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نیز در جلسه استانی ستاد مقابله با کرونا که در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، اظهار کرد: آذربایجان‌شرقی یکی از استان های‌موفق در بیماریابی فعال کرونا است که فاصله‌گذاری اجتماعی در آن قبل از عید تشدید و به موازات کاهش بیماران، تلطیف شد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: در آذربایجان شرقی تشخیص ابتلا به کرونا به صورت سرپایی 5 برابر بستری‌ها است و به عبارت دیگر قبل از اینکه وضع مبتلایان بدتر شود، بیماری آنان تشخیص داده شده است.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی چهار مرحله سرکوب کرونا را با قوت اجرا کرده اما اکنون افزایش آمار مبتلایان به کووید 19 را در این استان داریم.

گویا تاکید کرد: اگر اکنون گلوگاه‌های انتشار ویروس کرونا را در آذربایجان شرقی نگیریم، ممکن است وضع بدتر شود. باید مردم را برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و بیرون نیامدن از منزل در موارد غیرضروری اقناع کرد.

محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار کرد: بیشتر بیماران در دورهمی‌ها و رفت و آمد به خانه‌ها، باغ ویلاها، تالار‌ها و مراسم عروسی و عزا به کرونا مبتلا شده‌اند.

محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی در بیست و دومین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، با قدردانی از دست‌اندرکاران مقابله با این بیماری به‌ویژه کادر پزشکی و درمانی، اظهار داشت: خوشبختانه در بخش درمانی و تأمین اقلام بهداشتی در استان هیچ مشکلی نداریم.

استاندار آذربایجان شرقی عدم رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی را معضل اصلی مدیریت کرونا دانست و گفت: افزایش آمار مبتلایان به دلیل افزایش تست‌های انجام‌شده و هدفمندشدن روند غربال‌گری و بیماریابی، طبیعی است؛ اما آن‌چه بیشتر به این موضوع دامن زده، عادی‌انگاری جامعه و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

وی با بیان اینکه سلامت مردم همزمان با معیشت آنها تأمین شود، افزود: در حال حاضر تصمیمی برای بازگشت محدودیت‌ها گرفته نشده، اما در صورت ادامه این شرایط، درخصوص شهرستان‌هایی که وضعیت قرمز دارند تصمیماتی گرفته خواهد شد.

لینک کوتاه: asriran.com/0035OU

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معاون وزیر بهداشت کرونا معاون وزیر بهداشت مقابله با کرونا آذربایجان شرقی ویروس کرونا استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۹۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: کاهش شدت صرع در کودکان با مکمل‌های پروبیوتیک

وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229163 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟