Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@20:47:34 GMT

صنعت پوشاک یک گام رو به البرز در سال جهش تولید

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۲۱۰۱

صنعت پوشاک یک گام رو به البرز در سال جهش تولید

 سال ۹۹ در حالی آغاز شد که مقام معظم رهبری همانند سال های گذشته که دغدغه اقتصاد و تولید را در کشور داشته و دارند، امسال را نیز بر همین مبنا نامگذاری کرده و جهش تولید را به عنوان یکی از برنامه های مهم پیش روی برای توسعه کشور اعلام فرمودند.

با توجه به اهمیت تولید بر توسعه و اشتغال کشور،با توجه به اینکه ایران اسلامی به خصوص طی سال های گذشته با شدیدترین تحریم های ظالمانه مواجه شده، این باور در بخش دولتی و خصوصی کشور و استان البرز به وجود آمد  که تنها  با تکیه بر توان داخلی واعتماد به  نیروی متخصصان خودی می توان در خنثی کردن این تحریم ها و توسعه کشور گام های اساسی برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان تمام استان های کشور، امروز عزمی جدی در استان صنعتی البرز  به عنوان یکی از مهم ترین قطب های تولیدی کشور ایجاد شده، تمام بخش ها دست به دست هم داده تا با اراده ای قوی اما این بار با اعتماد به توان داخلی از سد تحریم ها گذشته و کشور را هر چه بیشتر به مرحله خودکفایی و پیشرفت برسانند.

یکی از بخش های صنعتی که به خصوص طی سال های اخیر توانسته بسیار خوب عمل کرده و تاثیر عملکردش نه تنها به این استان بلکه موجب ایجاد جهش هایی در کشور نیز شود، بخش پوشاک بوده است.

وجود برندهای مختلف در بخش پوشاک در این استان موجب شده تا البرز را به عنوان پایتخت پوشاک کشور می شناسند، به نحوی که بسیاری از کارهای تولیدی البرز به بازار تهران و دیگر استان های کشور عرضه می شود.

محمد امین فرشی مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی البرز به ایرنا گفت : این استان در بسیاری از بخش های تولید پوشاک نه تنها تامین کننده نیاز استان بلکه در سطح ملی نیز به ارائه خدمات می پردازد.

وی با اشاره به شناسایی بیش از یک هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی و صنفی در حوزه پوشاک در استان افزود: عملکرد خوشه پوشاک البرز موجب شده تا این بخش در روز صنعت و معدن به عنوان خوشه برتر پوشاک برتر کشور انتخاب شود.

فرشی با بیان اینکه هدف ما ساماندهی و شناسایی فرصت و چالش های این بخش است اظهار داشت: یکی از برنامه ها برای توسعه فعالیت خوشه پوشاک استان، ایجاد کنسرسیوم صادراتی با هدف ورود به بازارهای بین المللی است.

وی ادامه داد: در این رابطه، اقدام هایی انجام و در گام نخست صادرات پوشاک استان به کشورهای همسایه و حوزه آسیای میانه است، همچنین  یکی از برنامه های این کنسرسیوم، ایجاد یک برند مشترک بین ذینفعان خوشه پوشاک استان است.
وی گفت:طراحی پوشاک و توجه به بازارهای داخلی و خارجی از دیگر مواردی است که در این کنسرسیوم لحاظ می شود.

فرشی افزود: ایجاد یک نام تجاری مشترک، شرکت در نمایشگاه ها و برگزاری تورهای داخلی و خارجی را با هدف آشنایی هر چه بیشتر صنعت پوشاک استان با متدهای روز و بازاریابی از دیگر برنامه هایی است که برای توسعه بخش پوشاک استان در دستور کار قراردهیم.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی البرز با اشاره به ظرفیت های استان دربخش پوشاک خاطر نشان کرد: توانمندی های بخش پوشاک البرز موجب شده تا علاوه بر تامین نیاز استان، بخشی از نیاز کشور نیز توسط تولیدکنندگان البرزی در این بخش به صورت مستقیم و غیر مستقیم تامین می شود.

وی ادامه داد:حداقل ۱۰ برند پوشاک در استان داریم که برخی از این برندها، علاوه بر تامین بخشی از نیاز کشور به تعدادی از کشورها مانند عراق، ترکیه، افغانستان، آسیای میانه و اتحادیه اروپا صادرات دارند.

فرشی گفت: با توجه به اینکه صنایع زیادی در البرز در زمینه تولید پوشاک فعالیت می کنند می توان این استان را پایتخت پوشاک کشور نامید.

برچسب‌ها مقام معظم رهبری البرز جهش تولید پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری البرز جهش تولید مقام معظم رهبری البرز جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود

وزیر صمت ،گفت: باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس علی‌آبادی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان، اظهار داشت: صنایع در تامین ارز و پشتیبانی مورد حمایت دولت هستند، اما صنایع و تولیدکنندگان باید بتوانند ارز خود را به واسطه صادرات تامین کنند.  

وی افزود: کالای صنعتی کالایی است که بتوان آن را صادر کرد، تولیدکنندگانی که بتوانند کالایی با ارزش افزوده بالا تولید کنند و بتوانند کالا را صادر کنند مزیت رقابتی پیدا خواهد کرد. اگر  تولیدکنندگان نتوانند کالای صادراتی تولید کنند نشان می‌دهد کالای آنها کیفیت لازم را ندارد. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با مشکل تولیدکنندگان در ارائه زمان‌بندی مشخص از سوی دولت برای تخصیص ارز تصریح کرد: مسئله زمان‌بندی تخصیص ارز موضوع درستی است، اما به وزارتخانه ارتباطی ندارد و مسئله ملی و به بسیاری از مولفه‌ها مرتبط است.

علی‌آبادی عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را در راستای توسعه صادرات به‌کار گرفته است که یکی از اقدامات در این زمینه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی است که هر ساله یک بار در ابتدای سال برگزار می‌شود و یک بار در انتهای سال به صورت تخصصی برگزار می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند صادرات خود را توسعه دهند و یکی از اقدامات دولت دعوت 2 هزار و 200 بازرگان به این رویداد بوده است. 

وی با بیان اینکه دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند، ادامه داد: هر ماشین‌آلات معدنی که در داخل کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست، اما اگر ماشین‌آلاتی در داخل کشور تولید نمی‌شود یا در صورت تولید از کیفیت قابل قبول برخوردار نیست از سوی وزارت صمت مجوز واردات صادر خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، بیان کرد: مسائل و مشکلات کشور باید اولویت‌بندی شود و ابتدا مسائل اصلی و مهم برطرف شود. مسئله تحریم اولویت اصلی کشور نیست، بلکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، تمام اختیارات وزیر در چارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند، بلکه لازم است قانون را رعایت کنند. مسائل و مشکلات تولیدکنندگان در سطح ملی منتقل می‌شود، اما اگر مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسائل عینا به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی‌آبادی تصریح کرد: امسال به نظر می‌رسد تا 50 میلیارد دلار ارز تامین شود که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و اگر کسی ثبت سفارش داشته باشد تامین ارز انجام خواهد شد. برای امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده است و اگر کسی کالایی را صادر کند ارز تولیدکننده مطالبه نخواهد شد.

وی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد تعادلی و بازار رقابت کامل پیش برویم، گفت: در کشور برخی از صنایع به امید برق و انرژی ارزان هستند، اما دیگر انرژی ارزان نداریم. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است، بنابراین باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم و به نوعی سال رونمایی از ظرفیت‌های موجود در کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: مشکل اصلی شهر اراک آلودگی آب و هوا است، نیروگاه شازند نیازمند فیلتراسیون است و صنایع استان می‌توانند برای این امر کمک داشته باشند تا آلودگی هوای شهر اراک برطرف شود و تا پایان سال آینده شهر اراک از آلودگی پاک شود.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: ایران باید به سمت صنعتی شدن پیش برود، صنایع ایران باید دانش‌بنیان و کیفی باشند، کیفیت در صنعت بسیار مهم است و اولویت در شهر اراک باید تامین آب صنایع باشد، صنعت کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر هدایت شود، کالاهای آساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود