Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان استان قزوین با اشاره به شفاف نبودن محاسبات بانکی در حوزه تسهیلات تولید گفت: باید در زمینه محاسبه سود و جریمه تسهیلات بر بانک‌ها نظارت شود. - اخبار استانها -

محمد قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزویناظهار داشت:‌ متاسفانه در حال حاضر قانون اختیارات بیش از حدی به بانک داده که بعد از عقد قرارداد با تولیدکننده همه‌کاره می‌شود و همزمان هم حسابرس و هم قاضی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین باید قانون فعالیت بانکی به نحوی اصلاح شود که بتوان بر فعالیت‌ بانک‌ها به طور دقیق نظارت کرد.

وی با بیان اینکه ابزار جهش تولید در استان قزوین فراهم نیست، گفت: مقررات مربوط به بانک‌ها موانع و مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است. البته اصلاحیه قانون بانک‌ها به مجلس رفته که امیدواریم روند تصویب آن تسریع شود؛ چون از ملزومات جهش تولید همین اصلاح قوانین بانک‌ها در ارتباط با تولید است.

قاسمی افزود: امروز خیلی از بانک‌ها واحدهای صنعتی بدهکار را تملک کرده، در آنها را قفل کرده و سبب فرسودگی ماشین‌آلات گران‌قیمت آنها شده‌اند. برای رفع این مشکل باید به این گفتمان مشترک برسیم که اگر واحد تولیدی کار نکند، بانک هم به حق خودش نمی‌رسد.

وی با ذکر اینکه مدیران نباید 100 درصد به دنبال منافع خود باشند، تصریح کرد: بالاخره مدیران بانکی هم در این کشور زندگی می‌کنند و باید بدانند که اگر مثلاً 50 درصد از مطالبات خود را بگیرند، بهتر از این است که با تعطیل کردن یک واحد تولیدی و صنعتی از دریافت کل مطالبات محروم شوند

دادستان قزوین در ادامه یادآور شد: در بسیاری از مواقع مدیران واحدهای تولیدی مشکلات خود را به مسئولان به ویژه مسئولان قضائی نمی‌گویند؛ چون از تبعاتش نگران هستند و یا خودشان می‌خواهند رأساً این مشکلات را حل کنند که بعدها با مشکلات دیگری روبه‌رو می‌شوند. به همین خاطر ایجاد یک بانک اطلاعاتی برای ثبت و پیگیری مشکلات تولیدکنندگان استان قزوین ضروری است.

دادستان استان قزوین: "جهش تولید" عامل کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان قزوین استاستاندار قزوین: حمایت از تولید وظیفه اصلی مدیران است/ دریافت سود مرکب مخالف موازین اسلامیعضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس: نظام مالیاتی و بانکی به اصلاح نیاز دارد

وی ادامه داد:‌ خیلی از معضلاتی که توسط تولیدکنندگان و صنعتگران استان قزوین مطرح می‌شود، راهکار قانونی دارد و بدون نیاز به اصلاح قوانین هم می‌توان بسیاری از این مشکلات را حل کرد.

انتهای پیام/ ز

R7541/P/S6,63/CT1 واژه های کاربردی مرتبط قوه قضائیه تولید ملی نرخ سود بانکی|سود بانکی بیشتر بخوانید... استاندار قزوین: حمایت از تولید وظیفه اصلی مدیران است/ دریافت سود مرکب مخالف موازین اسلامی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس: نظام مالیاتی و بانکی به اصلاح نیاز دارد دادستان استان قزوین: "جهش تولید" عامل کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان قزوین است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه تولید ملی نرخ سود بانکی سود بانکی قوه قضائیه تولید ملی سود بانکی استان قزوین جهش تولید بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۲۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی را منتشر کرد.

لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسوولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

کد خبر 6093900 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است