Web Analytics Made Easy - Statcounter

افراسیاب گراوند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تامین اعتبار این طرح از محل اعتبارات استانی اظهار داشت: ایزوله کردن پشت بام و زیرسازی برای استحکام بیشتر از جمله اقداماتی است که برای مرمت و احیای این حمام تاریخی در حال انجام است.

وی در رابطه با حمام تاریخی شیخ سلماس بیان کرد: این بنای تاریخی در سال ۱۳۷۹ به کوشش سازمان میراث فرهنگی به شماره «۳۴۷۵» در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و پس از پنج دوره مرمت و بازسازی در حال حاضر به عنوان مجموعه فرهنگی و هنری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سلماس با اشاره به اینکه حمام شیخ سلماس دارای پلان مستطیل شکل بوده و مساحتی بالغ بر ۸۶۰ مترمربع دارد، گفت:  این حمام تاریخی دارای هفت گنبد پوششی بوده و بزرگترین گنبد آن گنبد سربینه (رختکن) است.

وی ادامه داد: پس از زلزله سال ۱۳۰۹ در اوایل دوره پهلوی اول، حمام شیخ در بخش جدید شهر با معماری سنتی ایرانی ساخته شد و بانی آن محمد طسوجی بوده که پس از حدود سه سال یعنی در سال ۱۳۱۲ مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

با توجه به اینکه این حمام توسط شخصی به نام «حاج شیخ مجتبی انتظاری» معروف به شیخ اداره می‌شده است، بعدها به نام حمام شیخ شهرت یافت که  تا سال ۱۳۶۴ مورد استفاده بوده است.

برچسب‌ها آذربایجان غربی سلماس بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی سلماس بنای تاریخی آذربایجان غربی سلماس بنای تاریخی حمام تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۶۲ شعبه سیار در دومین مرحله انتخابات گنبد

مهدی دهرویه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انتخابات ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ در حوزه انتخابیه گنبد کاووس به مرحله دوم کشیده شد.

وی افزود: مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس گنبد کاووس در روز ۲۱ اردیبهشت برگزار می شود.

فرماندار گنبد کاووس با اشاره به اینکه تعداد شعب اخذ رای در مرحله نخست با ۲۰ درصد افزایش مشغول به فعالیت شد، گفت: برای این دوره از انتخابات ۲۳۰ شعب در شهرستان گنبد کاووس فعال خواهد شد که از این تعداد ۲۰۳ شعبه برای شهر گنبد و بخش مرکزی و ۲۷ شعبه برای داشلی برون در نظر گرفته شد.

وی یادآور شد: از این تعداد ۱۰۱ شعبه مربوط به حوزه شهری و ۱۲۹ شعبه مربوط به حوزه روستایی است.

دهرویه از فعالیت ۶۲ شعبه به صورت سیار و ۱۶۸ شعبه به صورت ثابت در روز انتخابات ۲۱ اردیبهشت در شهرستان گنبدکاووس خبر داد.

وی افزود: نامزدهای حوزه انتخابیه گنبدکاووس از بامداد پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت تبلیغات خود را به صورت رسمی آغاز خواهند کرد که این تبلیغات تا ۸ صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

از دوازده دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گنبدکاووس ۶ مرحله انتخابات به دور دوم کشیده شد.

کد خبر 6092638

دیگر خبرها

  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • اسب‌های خراسان شمالی در کورس گنبد کاووس خوش درخشیدند
  • فعالیت ۶۲ شعبه سیار در دومین مرحله انتخابات گنبد
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان