Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز پنجشنبه نشست ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان با رویکرد بررسی وضعیت پروژه های حوزه راه لرستان با حضور وزیر راه و شهرسازی در محل استانداری لرستان برگزار شد.

استاندار لرستان در این جلسه به لزوم اجرای پروژه آزادراهی برای مسیر سیمره- بابازید و اتصال آن به کرمانشاه و ایلام تاکید کرد و گفت: در جلسات قبلی مقرر شد کار مطالعاتی برای این پروژه صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات محور سیمره- بابازید در دستور کار قرار گرفت

خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی در این رابطه گفت: مطالعات توجیحی برای این پروژه باید انجام شود و مشخص شود که این مسیر باید بزرگراه شود یا آزادراه.

وی یادآور شد: پیشنهاد من تقویت مسیر به صورت بزرگراهی است.

گودرز امیری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان نیز در این رابطه با اشاره به اینکه یکی از مسیرهای پرتردد استان همین محور سیمره- بابازید است که حوادث ناگوار جاده ای نیز در این محور داریم، اظهار داشت: به صورت کار کوتاه مدت بایستی رفع نقاط حادثه این محور، تعریض و احداث شانه راه در دستور کار قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه در دراز مدت بایستی طرح بزرگراهی برای این محور در نظر گرفته شود، تصریح کرد: این مسیر جاده ای است که دسترسی محلی زیادی دارد و تقویت اعتبار پروژه می تواند در بزرگراهی شدن محور کارساز باشد.

روکش آسفالت و شانه سازی راه سیمره- بابازید در حال انجام است

عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان نیز در سخنانی با اشاره به اینکه در حال حاضر روکش آسفالت این محور در دستور کار است و توسط دو پیمانکار در حال انجام است، اظهار داشت: شانه سازی راه در 30 کیلومتر مسیر نیز در دستور کار است.

وی یادآور شد: 54 نقطه حادثه خیز جاده ای در استان داریم که 3 تا 4 نقطه مربوط به مسیر سیمره- بابازید است.

در ادامه مباحث مطرح شده، مقرر شد مطالعات بزرگراهی و یا آزادراهی محور سیمره- بابازید انجام شود.

جزئیات اجرای چهارخطه خرم آباد- کوهدشت

از دیگر موارد طرح شده در این جلسه پروژه چهارخطه خرم آباد- کوهدشت بود که محمدرضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در این رابطه گفت: این پروژه از ردیف استانی اعتبار دارد و در حال حاضر 8.6  کیلومتر آن نیازمند آسفالت است.

وی با بیان اینکه در نشست قبلی مقرر شد دو هزار تن قیر برای آسفالت این مسیر اختصاص یابد که میسر نشد، تصریح کرد: از طریق اعتبارات شرکت ساخت 3 تن قیر برای این پروژه خریداری شده است که امروز عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با تاکید بر اینکه از 85 کیلومتر این مسیر بالغ بر 65 کیلومتر آن زیر بار ترافیک رفته است، افزود: مابقی پروژه نیز پیمانکار دارد و بایستی یک واریانت خطرناک این محور برطرف شده و 8.6 کیلومتر آن نیز آسفالت شود.

چهارخطه کوهدشت به پروژه های جهش تولید اضافه شد

در ادامه این مباحث وزیر راه و شهرسازی در سخنانی با تاکید بر اینکه چهارخطه خرم آباد- کوهدشت پروژه مهمی است، اظهار داشت: با توجه به پیشرفت فیزیکی بالای آن، این پروژه را به برنامه های جهش تولید اضافه می کنیم.

براساس این گزارش، پروژه چهارخطه خرم آباد- کوهدشت با پیشرفت بالای 85 درصد در اولویت اختصاص اعتبار قرار گرفت.

کد خبر 4963957

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان شهرکرد بیرجند استانداری سمنان ایلام مواد مخدر دهه کرامت سازمان تبلیغات اسلامی مجلس شورای اسلامی چهارخطه خرم آباد راه و شهرسازی دستور کار جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۳۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، اکبری افزود: محور خاش - سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

وی ادامه داد: طول کلی محور خاش - سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب شش قطعه اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.

اکبری با عنوان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت
  • محور یزد - دربید همچنان مسدود است/تخریب ۳ کیلومتر در بارندگی ها
  • چهارخطه شدن ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال چهارخطه می شود
  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه - تویسرکان
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان بازگشایی شد
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال چهارخطه می‌شود
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان