Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-عضو کمیته کشوری کرونا گفت: استفاده از ماسک در تعاملات روزانه باعث کاهش ۹۰ درصدی ابتلای افراد به ویروس کرونا در جامعه می‌شود.

مسعود مردانی عضو کمیته کشوری کرونا و متخصص بیماری های عفونی با اشاره به انتشار بزاق دهان افراد در هنگام صحبت کردن، اظهار کرد: براساس مطالعات انجام شده میزان پخش قطرات بزاق دهان افراد در هنگام صحبت کردن با دیگران ۱۰ برابر بیشتر از زمان نفس کشیدن است و این مسئله سبب انتشار احتمالی ویروس کرونا در هنگام محاوره با دیگران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به دلیل انتشار ویروس کرونا توسط قطرات بزاق رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی یکی از موضوعات مهم محسوب می شود که در صورت عدم رعایت این موضوع مردم در تماس با فرد آلوده مبتلا به بیماری کرونا می شوند.
لزوم رعایت فاصله یک متری هنگام تعامل با دیگران

عضو کمیته کشوری کرونا بیان کرد: فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک توسط افراد تا حد زیادی باعث پیشگیری از ابتلا به کرونا توسط قطرات تنفسی می‌شود. اما ایمنی ایجاد شده در این حالت به صورت کامل و صد در صدی نیست و افراد باید فاصله یک متری را در هنگام صحبت با دیگران رعایت کنند.

مردانی گفت: مردم به خصوص افرادی که به بیماری کرونا مبتلا نشده‌اند و آنتی بادی محافظتی در خون‌شان موجود نیست با کمترین تماس با فرد آلوده به بیماری کووید ۱۹ مبتلا می شوند؛ به همین دلیل براساس توصیه سازمان جهانی بهداشت افراد باید حتما از ماسک استفاده کنند.

عضو کمیته کشوری کرونا با اشاره به اینکه میزان ابتلا به کروناویروس با استفاده از ماسک حدود ۹۰ درصد کاهش پیدا می‌کند، افزود: سازمان بهداشت جهانی به افراد توصیه می‌کند در روزهای کرونایی زدن ماسک و شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون و محلول‌های ضد عفونی کننده را حتما رعایت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عضو کمیته کشوری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مرگ دو کارمند سازمان آب و برق در حادثه سقوط مینی‌بوس به دره
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان