Web Analytics Made Easy - Statcounter

آذر صفایی نیا با تاکید به اینکه، دستگاه های اجرایی باید مطالبه گر و در پی مطالبات پژوهشی باشند تاکید کرد: دستگاه های اجرایی باید مدافع مسائل مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی باشند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ آذر صفایی نیا در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان تاکید کرد: تولید علم، پژوهش ها و فناوری باید با هدف رویکرد مطالبه محوری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آذر صفایی نیا با تاکید به اینکه، دستگاه های اجرایی باید مطالبه گر و در پی مطالبات پژوهشی باشند تاکید کرد: دستگاه های اجرایی باید مدافع مسائل مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی باشند.
وی با بیان اینکه همه ظرفیت های علمی، تخصصی و تحقیقاتی را فعال کردیم تا اینکه باری بر دوش دستگاه های اجرایی برداشته شود و فعالیت ها رویکرد علمی و دانش بنیان پیدا کنند تاکید کرد: حضور دانشگاهیان به دلیل نگاه علمی به مسائل در جلسات ضروری است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد به عمل و انجام تکلیف قانونی در حوزه پژوهش تاکید کرد و افزود: دستگاه های اجرایی یک درصد سهم پژوهش را هزینه کنند تا از بازگشت آن جلوگیری شود و بتوانیم سهم بیشتری را در این خصوص در سطح ملی مطالبه کنیم.
وی به بهره گیری از ظرفیت ها و فرصت های قانونی که در حوزه پژوهش وجود دارد تاکید کرد و گفت: باید همه نگاه ها توسعه محور، فنآورانه و علمی باشند.
آذر صفایی نیا افزود ما چشم به راه همه دانشگاهیان، پژوهشگران و محققین استان هستیم و از همه دانشگاه های استان برای مشارکت در اجرای پروژه های تحقیقاتی در استان دعوت و استقبال می کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: همه دستگاه های اجرایی استان طرح ها و پروژه های تحقیقاتی خود را در سامانه ثبت کنند.
وی تصریح کرد: اولویت و محورهای پژوهشی سال ۹۹ استان مشخص شده است وهمه طرح ها و پروژه ها کاربردی هستند.
صفایی نیا افزود: سال گذشته هفت میلیارد ریال اعتبار پژوهشی دستگاه های اجرایی استان بود و تلاش براین است تا بتوان اعتبار بیشتری را در سال جاری تامین کنیم.
رئیس دانشگاه یاسوج هم به آمادگی کامل این دانشگاه در اجرای طرح ها و پروژه های تحقیقاتی، پژوهشی و مطالعاتی در همه بخش های استان تاکید کرد و گفت: دانشگاه های این استان به لحاظ علمی به درجه ای رسیده اند که بتوانند تمام مسائل پژوهشی استان را با کیفیت بالا و با تکیه بر پژوهشگران و نیروهای دانشگاهی و علمی خود اجرا کنند.
احمد عریان افزود: استان ما با توجه به توانمندی های مختلف، مسئولین آن برای فعال کردن ظرفیت ها باید در سطح ملی کمک های فنی و اعتباری بیشتری را برای اجرای طرح ها و پروژه ها تحقیقاتی مطالبه کنند.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی پروژه های تحقیقاتی طرح ها و پروژه ها آذر صفایی نیا پژوهشی باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود