Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی صبح پنجشنبه در شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت استان کرمان ضمن تبریک ایام ولادت پر خیر و برکت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) و حضرت معصومه (س)، افزود: این دهه شباهت جدی با دهه محرم دارد چرا که در دهه محرم امام حسین (ع) به عنوان امام جامعه و حضرت زینب (ص) به عنوان یک زن فداکار در دفاع از اسلام نقش خود را به بهترین شکل ممکن ایفا کردند و امام رضا (ع) نیز نقش جریان ساز و کم نظیری داشتند که در کنار وی خواهر گرامی ایشان رسالت خود را به خوبی انجام دادند لذا این جریانات نشان دهنده این است که زن و مرد در کنار هم در تحولات مختلف جامعه نقش خاص و مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که به صورت مستمر و به خصوص در این ایام مبارک باید به نیازمندان و نشاط اجتماعی توجه جدی شود، افزود: مهم ترین موضوع در ایام دهه کرامت توجه به جریان سازی امامت است لذا ما می بینیم که حرکت حضرت معصومه (س) به طرف طوس نیز از همین جنس بوده است و در راس همه این جریان سازی ها حرکت احمدابن موسی از مدینه به طوس بوده است.

امام جمعه کرمان اضافه کرد: در دهه کرامت با همه محدودیت هایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا داشت، بحث جریان فرهنگ ساز و جریان سازی امامت در برنامه های استانی دیده شد لذا اصل جریان سازی تعطیل نشده و در حال انجام است.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان اظهار کرد: ائمه اطهار (ص) همگی نور واحد هستند و متناسب با شرایط خود نسبت به مسائل واکنش نشان می دهند و اگر هر کدام در زمان یکدیگر بودند همان فعل واحد را انجام می دادند.

وی با اشاره به اینکه امروز که به نام خادم واقعی امام رضا (ع) یعنی شهید سلیمانی نام گذاری شده است، تصریح کرد: این شخصیت بزرگ الهی هر روز که احساس نیاز به حضرات معصومین (س) می کردند، خود را به حرم ها می رساند تا با کسب انرژی بیشتر بتواند مانوریت خود را بهتر انجام دهد لذا در برخی از جلسات خصوصی که بحث از شهادت به میان می آمد دقیقا چیزی را از خدا می خواست که اتفاق افتاد و این ویژگی مردان بزرگ الهی است.

کد خبر 4964048

منبع: مهر

کلیدواژه: دهه کرامت ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان شهرکرد بیرجند استانداری سمنان ایلام مواد مخدر دهه کرامت سازمان تبلیغات اسلامی مجلس شورای اسلامی جریان سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه جمعیت و فرزندآوری در کشور و استان قم گفت: علاوه بر تلاش برای افزایش جمعیت، باید از اتفاقاتی همچون سوانح رانندگی و ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر که باعث کاهش جمعیت می‌شود نیز جلوگیری کرد. - اخبار استانها -

مهدی مصری به خبرنگار تسنیم در قم گفت: با توجه به اهمیتی که موضوع جوانی جمعیت در کشور دارد باید ابتدا فرهنگ‌سازی و نگرش همکاری در ما نهادینه شود.

وی با تاکید بر اصلاح رویکرد بازدارنده گذشته از نگاه دولت و وزارت بهداشت در زمینه‌ جوانی جمعیت افزود: جمعیتی که به سمت پیری می‌رود، پیشرفت و توانمندی خاصی نخواهد داشت؛ در سطح  جوانی جمعیت باید فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و تاکنون مجلس توانسته قانون را اصلاح کند، قانون جوانی جمعیت را نهادینه کرده و نگاه دولت و وزارت بهداشت و مردم را به عواقب پیری جمعیت که شامل عدم پیشرفت کشور، مشکلات معیشتی، فرهنگی و... خواهد بود، جلب کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره  به آمار بالای حوادث تصادفات جاده‌ای و نقش آن در کاهش جمعیت گفت: آمار بالای تصادفات، نشان دهنده لزوم اهمیت فرهنگ‌سازی انسانی و پیگیری دستگاه‌های نظارتی‌ است، ما باید علاوه بر فرهنگ سازی، بتوانیم زیرساخت ها و تسهیلات لازم در حوزه بیمارستانی، بهداشت و درمان را اصلاح کنیم و در بحث جاده سازی، فرهنگ ترافیک، خودروسازی و ... کارهایی در جهت رفع این مشکلات انجام دهیم.

وی عنوان کرد: پیشگیری قاعده‌مند از بیماری‌های غیرواگیر و اصلاح سبک زندگی، جمعیت موجود را حفظ و مانع از بین رفتن جمعیت جوان کشور می‌شود.

وی با اشاره به کارهای خوب دولت در حوزه حمایت از زوج‌های نابارور تصریح کرد: دولت با ایجاد صندوق صعب‌العلاج، درمان ناباروری را در دستور کار بیمه‌ها قرار داده است، ضمن اینکه خدمات سطح یک و دو و سه با فراهم آوردن نیروی انسانی و ملزومات در حال اجراست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تجهیز زیرساخت‌های استان در زمینه درمان مستقل را نیز مهم دانست و گفت: جذب نیروهای جدید انسانی و برگزاری دوره های تخصصی هیئت علمی، استقلال درمانی استان را بالا می‌برد.

وی با اشاره به افزایش فرزندآوری در قم با برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های انجام شده توسط تیم‌های بهداشت و درمان و سلامت افزود: تعداد ولادت نوزادان در سال گذشته این استان در مقایسه با سال 1401، نیم درصد افزایش نشان می‌دهد.

مصری با بیان اینکه برای موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در استان باید برنامه‌ریزی‌های بیشتری انجام داد، عنوان کرد: در راستای فرزندآوری اقداماتی توسط تیم‌های بهداشت و درمان در استان قم انجام‌ شده که می توان به برپایی میز خدمت ارائه مشاوره فرزندآوری در هر هفته در محل برگزاری نماز جمعه قم اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: کارشناسان مامایی و مراقبین سلامت در مناسبت‌ها و جشن های عمومی به مردم مشاوره فرزندآوری و باروری سالم ارائه می دهند.

به گزارش تسنیم، استان قم از نظر جمعیتی، رتبه بیستم کشور را به خود اختصاص داده است و از نظر توزیع سالمندان بالای 60 سال براساس سرشماری سال 1395 مرکز آمار در رتبه 26 قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • کلنگ پارک بانوان شهر امیریه زده شد
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی