Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مجید زینلی مدیر کل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه طرح پلاسما درمانی حدوداً از اواسط خرداد ماه شروع شده است، اظهار کرد: ارسال پلاسما بستگی به درخواست و نیاز بیمارستان‌ها دارد و افرادی هم که از پلاسما برای درمان کرونا استفاده می‌کنند، شرایط خاصی مانند نبود در شرایط حاد بیمار، بودن در مراحل اولیه بیماری و برخی موارد دیگر را دارد و برای تمام بیماران مبتلا به کرونا نمی‌توانند از پلاسما درمانی استفاده نمایند و این روش برای بیمارانی که در شرایط وخیم قرار دارند، مؤثر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: وضعیت ذخیره بانک خون استان اصفهان فعلاً در شرایط مناسبی است و در زمینه تأمین خون و فرآورده‌های خونی مشکل خاصی وجود ندارد، اما نباید فراموش کنیم که نیاز به خون همیشگی است و در صورتی که اهدای خون تداوم داشته باشد، شرایط بانک خون استان طبیعی خواهد ماند.

بیشتربخوانید:مراجعه بیش از ۱۲ هزار نفر برای اهدا خون در استان اصفهان

مدیر کل انتقال خون استان اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خون و فرآورده‌های خونی یک بافت زنده است و نیاز به آن‌ها همیشگی است، از اهداکنندگان درخواست داریم به صورت مستمر و روزانه به مراکز انتقال خون برای اهدای خون مراجعه نمایند.

او با توضیح اینکه آمار اهداکنندگان پلاسمای کووید در روز حدود چهار نفر است، افزود: از افرادی که به کرونا مبتلا و بهبود پیدا کرده‌اند، درخواست داریم برای اهدای پلاسما به مرکز انتقال خون مراجعه نمایند تا در روند درمان افراد مبتلا کمک شود.

زینلی توضیح داد: روزانه به اهدای تمام گروه‌های خونی نیاز داریم، اما بیشترین نیاز به گروه‌های خونی منفی مانند A منفی، B منفی و AB منفی معمولاً بیشتر است و بیشترین میزان اهدای خون مربوط به گروه خونی O مثبت است، چرا که شایع‌ترین گروه خونی در استان و کشور O مثبت است.

منبع:ایمنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال خون پلاسما درمانی فرآورده های خونی خون استان اصفهان انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی با کمک مجمع خیرین به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدحسین درویشی شامگاه _یک‌شنبه، نهم اردیبهشت_ در جلسه شورای مهارت واقع در سالن ششم بهمن فرمانداری ویژه آمل با اشاره به فعالیت دو هزار و ۵۰۰ آموزشگاه در سراسر استان اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۰ آموزشگاه در این شهرستان وجود دارد که ۲۰۰ آموزشگاه آن به آمایش نیاز دارد.

وی افزود: در جهت جذب سرمایه‌گذار در ۲ حوزه گردشگری و صنایع‌دستی فراخوان عمومی داده شود و این باید بر مبنی عنوان سال آن هم مشارکت مردمی باشد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه در این استان ۷۰ درصد آموزش در آموزشگاه‌های آزاد انجام می‌شود، گفت: بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی در استان فعال هستند، بنابراین برای ارتقای مهارت و جذب کارگر باید در سامانه عضو شوند.

درویشی با تاکید بر اینکه در جهت مهارت‌آموزی واحدهای اصناف باید وارد کار بیاید، اظهار داشت: با وجود اینکه ایجاد اشتغال در سطح کشور جایگاه بالایی قرار داریم، اما در زمینه دانش‌آموختگان در تراز پایین قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۷۰ درصد کارآموز یا دانشجوی در حال تحصیل یا دانش‌آموز هستند و این مناسب نیست، عنوان کرد: با توجه به تشکیل مجمع خیرین فنی و حرفه‌ای در این استان نیاز به فعالیت گسترده در سراسر مازندران دارد؛ تشکیل بانک اطلاعاتی در این مجمع ضروری به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای است.

این مسئول افزود: پنجشنبه مهارتی به نام مهر راه انداخته شد که در این اصناف دهیاران و بخشداران برای توانمندسازی روستا به کمک سفیران مهارت آموزی بیایند، با توجه به این‌که پایلوت آن در ۵۰۰ روستا دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 748904

دیگر خبرها

  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان
  • متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است