Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی به بیان گزارشی از فعالیت های این گروه پرداخت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمدجواد اصغری اظهار داشت: بر خلاف پاسخگویی اینترنتی یا فضای مجازی که در منزل انجام می‌شود، پاسخگویی تلفنی مرکز پاسخگویی به سوالات دینی با حضور کارشناسان در مرکز انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تقریباً از اواخر بهمن ماه ۹۸ که با مسئله کرونا در کشور مواجه شدیم و کارشناسان تلفنی مرکز مجبور بودند که در محل کار حضور پیدا نکنند، شرایطی را فراهم کردیم که به صورت تلفنی در منازل خود بتوانند فعالیت پاسخگویی را انجام دهند و حدود دو سه ماه پاسخگویی در منزل انجام شد.

مدیر گروه پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی تصریح کرد: در واقع اگر این تدبیر به وجود نمی‌آمد، ما مجبور بودیم که پاسخگویی تلفنی را تعطیل کنیم، اما بحمدلله با فراهم‌سازی شرایط پاسخگویی در منزل به صورت تلفنی و با همکاری بسیار خوب همکاران من در این بخش، توانستیم این فعالیت مهم راحفظ نماییم.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری اظهار داشت: با توجه به اینکه این مدل از پاسخگویی به صورت آنلاین و با گفتگوی مستقیم کارشناس دینی با پرسشگر صورت می‌گیرد، از جذابیت خاص و فوائد متعددی برخوردار است.

وی در خصوص پاسخگویی از طریق صندوق پست صوتی افزود: در عین حال برای پرسشگرانی که موفق نمی‌شوند در ساعات پاسخگویی زنده سؤالات خود را مطرح نمایند، فرایندی به نام "پست صوتی" را فراهم نموده‌ایم که در صورتی که پرسشگر در خارج از ساعت پاسخگویی زنده با مرکز تماس بگیرد، می تواند با راهنمایی سامانه پاسخگویی در این فرایند قرار بگیرد و سؤال خود را مطرح نماید؛ سؤال مزبور پس از ضبط در اختیار کارشناس قرار می‌گیرد و ظرف ۲۴ ساعت پاسخ به پرسش توسط کارشناس فراهم می‌شود و طی فرایندی در اختیار پرسشگر قرار می‌گیرد.

تنها پاسخگوی ۴۰ درصد از سؤالات به صورت زنده هستیم

مدیر گروه پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با اشاره به حجم تماس های بالا تصریح کرد: با توجه به حجم بالای تماس‌های مردمی از سراسر کشور، با تمام تلاشی که می‌کنیم اما متأسفانه تنها پاسخگوی حدود ۴۰ درصد از سؤالات مردمی به صورت زنده هستیم.

وی، مسائل بودجه ای را علت عدم امکان افزایش ساعت پاسخگویی این بخش عنوان کرد و گفت: علت این که امکان پاسخگویی بیش از ظرفیت مزبور را نداریم، مربوط به بحث نیروی انسانی است؛ ما خوشبختانه هم زیرساخت مناسب و پیشرفته‌ای برای پاسخگویی در اختیار داریم و هم کارشناسان زبده و مجرب که همگی از فارغ التحصیلان رشته‌های تخصصی حوزوی در مقاطع ارشد و دکتری هستند و سال هاست که در امر پاسخگویی فعالیت می‌کنند اما متاسفانه در طول سال گذشته و سال جدید در دو مرحله میانگین کلی ساعات پاسخگویی کارشناسان را به خاطر شرایط بودجه‌ای کاهش دادیم و طبیعی است که اگر این فعالیت ملی و کشوری و در حال منحصر به فرد بخواهد ادامه پیدا کند نیاز به حمایت داریم.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که آیا مردم در تماس با مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی جهت دریافت پاسخ پرسش هایشان هزینه ای را متقبل می شوند، اظهار داشت: ما هزینه‌ای بابت خدمات نمی گیریم و هزینه‌ای که وجود دارد، صرفاً هزینه مخابراتی است.

پاسخگویی جهادی در ایام کرونا

وی با اشاره به پاسخگویی جهادی برخی از طلاب در ایام کرونا افزود: با به وجود آمدن شرایط کرونا در کشور و نیازمندی به پاسخگویی به برخی از سوالات ویژه و جدید در این خصوص از یک طرف و با توجه به اینکه از سوی دیگر امکان افزایش ساعات پاسخگویی برای ما وجود نداشت برخی از همکاران من و طلاب فرهیخته به صورت کاملا جهادی و خودجوش و بدون دریافت هیچ حق الزحمه‌ای فعالیت پاسخگویی را دنبال نمودند.

همکاری حدود ۳۰۰ نفر از حوزویان در پاسخگویی تلفنی

مدیر گروه پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی تصریح کرد: این واحد با همکاری قریب به ۳۰۰ نفر از فضلا و اساتید حوزه علمیه در رشتههای مختلف علوم اسلامی، از طریق شماره تلفن سراسری ۰۹۶۴۰۰ ، روزانه ۱۲ ساعت (از ساعت ۸ تا ۲۰) و با استفاده از ۳۰۰ خط تلفن (۱۰ خط E۱) در خدمت هموطنان عزیز می باشد.

پاسخگویی تلفنی روزانه به هشت هزار پرسش

وی گفت: توفیقاتی که این مرکز در طول راه اندازی این خدمت کسب کرده است، پاسخگویی روزانه به بیش از هشت هزار پرسش است.

سیر تکامل پاسخگویی تلفنی در مرکز

حجت الاسلام والمسلمین اصغری به سیر تکامل پاسخگویی تلفنی در مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی پرداخت و اظهار داشت: در ابتدای شروع به کار در سال ۸۵، پاسخگویی تلفنی با خطوط تلفن سانترال و با ثبت تماس به صورت کاغذی راه اندازی گردید؛ در ادامه نرم‌افزار دستکتاپی کارتکس در سال ۸۷، جهت ثبت تماس‌ها و مدیریت پاسخگویی تلفنی طراحی شد و با خرید مرکز تماس مبتنی بر VoIP در سال ۹۱، نرم افزار کارتکس توسعه داده شده و به این مرکز تماس متصل گردید.

وی افزود: در اواسط سال ۹۲، با پیاده سازی فرآیندهای پاسخگویی تلفنی با سیستم مدیریت فرآیندهای شرکت تذرو (TBS)، پاسخگویی تلفنی از طریق سامانه جامع پاسخگویی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی راه اندازی شد؛ در همین زمان، پاسخگویی تلفنی آفلاین (صندوق صوتی) نیز با سامانه مذکور پیاده سازی گردید.

پاسخگویی تلفنی به بیش از ۶۵۰ هزار پرسش در ایام کرونا

مدیر گروه پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی ضمن بیان آماری از تماس های دریافتی جهت پاسخگویی تلفنی تصریح کرد: تعداد کل تماس های ورودی به بخش تلفنی و صندوق صوتی در ایام کرونا ۹۵۷ هزار و ۳۳۲ تماس می باشد که از این تعداد، تنها ۳۶۳ هزار و ۴۹۴ تماس در بخش تلفنی و ۱۵ هزار و ۸۱۱ تماس در بخش صندوق صوتی موفق به دریافت پاسخ شده اند و با توجه به این که برخی از افراد بیش از یک سؤال مطرح می کنند، در مجموع به ۶۵۴۱۹۳ پرسش، پاسخ داده شده است.

وی گفت: در ایام کرونا (ابتدای اسفندماه ۱۳۹۸ تا ۱۰ تیرماه ۱۳۹۹) مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی از میان تعداد تماس های ورودی به این مرکز، توانسته به ۳۷۹ هزار و ۳۰۵ تماس پاسخ دهد که هر تماسی گاهاً شامل پنج سؤال یا بیشتر بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری در خصوص پاسخگویی پیامکی اظهار داشت: سامانه پاسخگویی پیامکی به منظور پاسخگویی به سؤالات فقهی (احکام شرعی) راه اندازی شده و با شماره «۳۰۰۰۹۶۴۰»  به صورت روزانه پاسخگوی سوالات احکام است.

پاسخگویی پیامکی به بیش از ۸۵ هزار پرسش در ایام کرونا

وی با اشاره به تعداد پرسش های پاسخ داده شده در بخش پیامکی خاطرنشان کرد: بخش پاسخگویی پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی به گروه فقه و احکام اختصاص دارد و از یکم اسفندماه ۹۸ الی ۱۰ تیرماه ۹۹ به تعداد ۸۵ هزار و ۴۴۶ پیام پاسخ داده شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پاسخگویی پیامکی ایام کرونا راه اندازی هزار پرسش داده شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۵۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در سال گذشته بیش از ۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ هرمزگان گرفته شده است.

حسین قاسمی امروز هفتم اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر افزود: از این تعداد ۴۹ هزار تماس منجر به اعزام آمبولانس، ۱۶ هزار و ۷۱۱ مورد مشاوره و بیش از ۵۶ هزار مزاحمت تلفنی بوده است. 

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: سایر تماس‌ها نیز جهت پیگیری حوادث و بیماران بوده است که در همین رابطه باید اضافه کنم تمامی کارشناسان مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ هرمزگان کارشناس یا کارشناس ارشد رشته پرستاری یا رشته‌های پیراپزشکی هستند که به صورت کاملا تخصصی برای تریاژ تلفنی بیماران و مصدومان آموزش دیده‌اند.

دکتر قاسمی در پایان از تمامی مددخواهانی که با اورژانس تماس می‌گیرند درخواست کرد در هنگام تماس با اورژانس ۱۱۵، ضمن حفظ خونسردی خود، اطلاعات لازم از قبیل، نوع بیماری، مصدومیت، تعداد مصدوم، سن بیمار، سابقه بیماری، آدرس دقیق و... را در اختیار همکاران ما در مرکز پیام بگذارند و به توصیه‌ها و مشاوره‌های آنها عمل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • ۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ در هرمزگان
  • عینکی که می‌تواند به سؤالات شما پاسخ دهد
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس
  • ثبت بیش از ۲۰۰۰ مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال‌وبختیاری
  • ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال‌وبختیاری
  • ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال و بختیاری
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی
  • حضور سه مدیر گیلانی در مرکز پاسخگویی به سوالات مردمی