Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از موسسه تحقیقات دامی کشور با اشاره به ضرورت شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در این موسسه، گفت: حوزه دام یک حوزه اقتصادی و ثروت آفرین است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از معاونت علمی؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، صبح امروز با حضور در موسسه تحقیقات دامی کشور از اقدامات هسته‌های فناور و فعالیت‌های دانش‌بنیانی این موسسه بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن در جمع مدیران این موسسه حاضر شد.

ستاری خطاب به مدیران موسسه گفت: این موسسه باید دنبال ایجاد زیست‌بوم فناوری و نوآوری در مجموعه خود باشد. ایده‌های نوآور جوانان به فعالیت شما رونق می‌دهد و باید با کمک این ایده‌ها به تجاری‌سازی محصولات هسته‌های فناور کمک کنید.

به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، موسسه باید در وهله نخست بر محیط اطراف خود تأثیرگذار باشد. چراکه پیشرفت امری درون‌زا است. تا زمانی که موسسه بر روی منطقه خود تأثیر نگذارد نمی‌تواند در رشد کشور مؤثر باشد.

وی معتقد است که موسسه باید زیست بومی باشد که از جوانان و ایده‌های آنها محافظت کند. آنها هزینه‌های لازم برای تولید محصول ندارند و راه تجاری‌سازی آن را نمی‌دانند. این زیست‌بوم باید حامی آنها تا مرحله تجاری‌سازی باشد.

رییس ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان ادامه داد: این موسسه باید عدد قابل‌توجهی از درآمد خود را از محل فروش فناوری، قرارداد با صنعت و فروش شرکت‌ها تأمین شود. این کار اقدامات موسسه را مؤثرتر می‌کند.

ستاری همچنین گفت: موسسه تحقیقات دامی باید پذیرای جوانان و ایده‌های آنها باشد و پس از رشد و بلوغ این شرکت‌ها درصدی از سود آنها را برای توسعه فعالیت‌های تحقیقاتی خود بردارد. حوزه دام حوزه‌ای اقتصادی و ثروت زا است که اگر ایده‌های خلاق هم به آن ورود کند سود اقتصادی زیادی نصیب کشور می‌شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تأکید بر آمادگی معاونت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه دامی، بیان کرد: ما برای توسعه اقتصادی و علمی حوزه دام آمادگی داریم و از شرکت‌های این حوزه حمایت مالی می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: دام زیست بوم ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری تحقیقات دامی زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، صمد ابراهیمی نژاد ظهر چهارشنبه در در اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: موزه ها مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند که باید در حراست از این گنجینه ها همه بکوشیم.

وی اهمیت برگزاری این کنفرانس بین المللی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: سه وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت کشور در برگزاری این کنفرانس ایفای نقش می‌کنند و این اهمیت موضوع را نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی را در برگزاری کنفرانس های علمی پیشرو اعلام کرد و گفت: توجه به هویت بومی و منطقه ای در هر استان مهم و حیاتی است و موزه ها یکی از مهمترین محمل ها برای معرفی و شناسایی این هویت هاست.

ابراهیمی نژاد با تاکید بر غیرقابل تغییر بودن تاریخ و جغرافیا گفت: وزارت علوم موظف است در کنار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای حفظ و انتقال میراث فرهنگی به آیندگان تلاش کند.

وی ادامه داد: موزه‌ها تنها محل بازدید اشیای تاریخی نیستند بلکه مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در دانشگاه‌ها نیز گنجینه‌هایی به شکل موزه داریم و باید حفظ و معرفی شوند، افزود: اگر به دنبال اشاعه تمدن ایرانی اسلامی هستیم باید ابتدا آگاهی کاملی نسبت به هویت و پیشینه خودمان داشته باشیم و آنها را به نسل‌های جدید منتقل کنیم.

ابراهیمی نژاد تصریح کرد: با روی کار آمدن انقلاب تکنولوژی باید نگران ناآگاهی فرزندان از گذشته خود باشیم و لازم است در راستای حفظ و اشاعه موزه‌ها از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

کد خبر 6087750

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان