Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظهر امروز به همت سپاه 27 محمد رسول الله تهران بزرگ نشست هماهنگی میان تعدادی از نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان گروه های جهادی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از تهران، نشست هماهنگی گروه‌های جهادی استان تهران با نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در محل ساختمان فرماندهی سپاه ۲۷ محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست نمایندگان گروه‌های جهادی به بیان مسئله‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند که به رسمیت شناختن گروه جهادی توسط قانون، عدم تعریف مرجع گروه‌های جهادی، لزوم تعریف سازمان بسیج سازندگی  به عنوان مرجع  گروه‌های جهادی، لزوم شهید به حساب آوردن جانباختگان عرصه جهاد و کمک به مستضعفین، تعریف شدن گروه‌های جهادی مثل موسسات خیریه و  ثمن‌ها و عدم مصادره به مطلوب خدمات گروه‌های جهادی برای جریانات سیاسی اصلاح‌طلب،اصولگرا و پایداری از جمله مهم‌ترین محورهای آن بود که در این جلسه مطرح شد. 

غفلت در سیل فروردین ۹۸

در ادامه اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نکات نمایندگان عزیز گروه‌های جهادی،  کاملاً درست، بجا و از روی دغدغه بود و از همین رو حتماً آنچه که مربوط به خلاءهای قانونی بود و مانع فعالیت عزیزان جهادی می‌شود  را در مجلس پیگیری خواهم کرد.

محسن روح الامین یکی دیگر از منتخبان مجلس یازدهم نیز با بیان اینکه نقشه راه پیشرفت کشور در گرو ظهور و بروز غیرت انقلابی است، افزود: در زمان انقلاب کار جهادی را در ابتدایی‌ترین شکل ممکن شروع کردیم و بعد از مدتی با  غیرت همین بچه‌های جهادی صنعت موشک سازی را در زمان دفاع مقدس فعال کردیم که نشان از تأثیرگذاری شگرف روحیه جهادی در صَرف فعل خواستن دارد.

سمیه رفیعی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس نیز گفت: باید عمق کارهای خود در مواقع بحران زیربنایی‌تر جلو ببریم، به عنوان مثال در بحبوحه بحران سیل فروردین ۹۸ که گروه‌های جهادی مشغول خدمت رسانی به سیل زده‌ها بودند کشور ژاپن با ایران برای خرید خاک حاصل از سیل قرارداد بست در صورتی که اگر به فعالیت‌های جهادی خود عمق می‌بخشیدیم نباید شاهد این غفلت‌ها می‌شدیم.

غفلت دولت از مشکلات حاشیه‌ای پایتخت/ نگاه پیمانکاری دولت به جهادگران

زهره الهیان دیگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم اظهار داشت: در بحث تحقق عدالت شاهد شاخص‌های نگران کننده هستیم که حتی مقام معظم رهبری نیز بدان اشاره کرده است. 

وی ادامه داد:در پیام مقام معظم رهبری به مجلس یکی از اولویت ها ایشان تحقق عدالت و محرومیت زدایی بود که از نظر بنده  چشم امیدما در این قضیه به همت و تلاش شما گروه های جهادی و بسیجی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: متأسفانه در طول چند سال گذشته از سوی دولت رسیدگی خوبی به مشکلات حاشیه‌ای تهران صورت نگرفته است و درخصوص حل مشکلات گروه‌های جهادی نیز قول آن را می‌دهم که در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس حتماً بحث شناخته شدن گروه‌های جهادی را به عنوان سازمانی مردم نهاد پیگیری کنم.

روح الله ایزدخواه از دیگر نمایندگان مردم تهران در مجلس  نیز بیان داشت: باید عرصه فعالیت گروه‌های جهادی را گسترده‌تر کنیم به عنوان مثال در حوزه مسائل اجتماعی و خانواده این خلاء کاملاً محسوس است.

وی ادامه داد: متأسفانه جهاد دانشگاهی، جهاد خودکفایی و جهاد سازندگی به دست دولت به حاشیه رفته است پس باید در تعریف گروه‌های جهادی بازنگری کنیم چرا که دولت آن‌ها را تنها به عنوان پیمانکار می‌شناشد.

مردمی سازی کارهای جهادی/ فقدان سامانه مرکزی در حوزه جهادی

علی خضریان عضو کمیسیون شوراها و امنیت داخلی مجلس نیز در ادامه این نشست عنوان کرد: باید جایگاه مردم محله  را در کارها و گروه‌های جهادی تعریف و مشخص کرد اگر بخواهم مثالی بزنم در همین چندروز پیش که برای بازدیدی به نقاط حاشیه‌ای شهرری رفته بودیم یکی از مشکلات که مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کردند مربوط به یک استخر بود که لایروبی نیاز داشت در صورتی که در طول ۵سال گذشته اگر کوچک‌ترین همتی از بومیان محله صورت می‌گرفت این مشکل تا به حال حل شده بود پس درنتیجه باید این گفتمان مردمی سازی کارهای جهادی را کلید بزنیم تا به طریق آن مردم در کارهای دیگر درگیر شوند.

سید نظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: یکی از مشکلات اساسی ما فقدان سامانه مرکزی در حوزه جهادی است که همین خلاء لزوم تشکیل ستادی که هماهنگی را ایجاد کند را اثبات می‌کند.

وی یادآور شد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل بسیار خوب و انقلابی‌ که در درون مجلس یازدهم شکل گرفته است مطمئن باشید که این مجلس حامی گروه‌های جهادی خواهد بود و  از سردار یزدی نیز خواهش می‌کنم که هرچه سریع‌تر برای ارتقای روحیه جهادی ورود کنند.

در پایان این نشست سردار محمد یزدی فرمانده سپاه ۲۷ محمدرسول الله(ص) تهران بزرگ نیز اظهار کرد: از آنجایی که به شخصه همه افراد جهادی حاضر در جلسه را می‌شناسم، می‌دانم که همگی تا لحظه آخر پای کار عرصه جهاد هستند و از آن جا که تعداد زیادی از نمایندگان مجلس را انقلابی می‌دانم امید آن را دارم که حمایت‌های مؤثر و قانونی از اقدامات گروه‌های جهادی هرچه بیشتر صورت گیرد.

انتهای پیام/۶۷۰۶۶/گ۱/س

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گروه های جهادی تهران جهادی نمایندگان مردم تهران در مجلس سید نظام الدین موسوی علی خضریان زهره الهیان اقبال شاکری سردار محمد یزدی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: یکی از موضوعات محرومیت‌زدایی، آب است که تحت قرارگاه امام حسن مجتبی در کشور مشغول به فعالیت است و سه شهرستان سمیرم، نایین و فریدونشهر درگیر مسئله آب هستند که بسیج سازندگی به هر سه شهرستان وارد شد که آب را تصفیه کرده و به دست مردم رسانده است.

سرهنگ حسن عجمی افزود: در نایین تا کنون ۴۰ روستا از آب شرب سالم با کمک بسیج سازندگی برخوردار شدند.

او با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی در مسکن محرومان گفت: گروه‌های جهادی در سطح استان خانه‌های محرومین را شناسایی کرده و آن چه در توان دارند برای اتمام مسکن محرومین به کار می‌گیرند.

سرهنگ عجمی با اشاره به بهسازی کانال آب، ساخت استخر و ذخیره آب، آبیاری کشاورزی برای کمک به کشاورزان، عنوان کرد: یک طرحی بسیج سازندگی با حمایت‌های حوزه‌های دانش‌آموزی و دارای کل دانش‌آموزی در استان با عنوان طرح شهید عجمیان را آغاز کردند که به ۵۵۰ مدرسه کمک‌هایی برای آماده‌سازی انجام شد.


رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان عنوان کرد: ۴ هزار و ۴۰۰ تن قیر وارد استان برای اسفالت جاده بین مزارع و بین روستا‌ها شد؛ یکی از این راه‌های بین مزارع؛ منطقه پرزان بود که خودرو وارد این مزارع برای جمع‌آوری محصول نمی‌شد، اما هم اکنون با اسفالت شدن این مسیر، این مزارع مشغول به فعالیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند