Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام یوسف زاده با بیان این که ساخت برنامه های رسانه ای با موضوعات اعتقادی حساس و نیازمند مطالعات دقیق است، گفت: به همین دلیل ساخت برنامه با موضوع مرگ و قیامت باید با حضور کارشناسان برجسته حوزوی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام «غلامرضا یوسف زاده»  در نشست نقد و بررسی  مجموعه تلويزيوني فاخر «زندگي پس از زندگی» که  امروز(پنجشنبه 12 تیر) در سالن اجتماعات مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم قم برگزار شد، اظهار داشت: این کار در عین این که زحمت خوبی بود، اما می شد بساری از مسائل علمی مطرح و ژرف اندیشی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاد دانشکده صدا و سیمای قم با بیان این این که این گونه برنامه ها در تقویت یا تضعیف مسائل پایه ای اعتقادی نقش بسزایی دارد، اظهار داشت: هر برنامه خوبی آسیب هایی نیز دارد که اگر اصلاح نشود در آینده جلوی برنامه گرفته می‌شود و فعالیت ها متوقف خواهد شد.

 

وی بیان داشت: زندگی پس از زندگی از برجسته ترین برنامه های تلویزیون بود ولی شبهاتی را نیز ایجاد کرد، از جمله این که آیا صحبت های این افراد حجیت دارد یا خیر؟ یا اگر صحبت های تجربه گران با آیات و روایات منافات داشت، باید آیات و روایات را بر اساس آنها تفسیر کنیم یا اخبار آنها را کنار بگذاریم؟

 

حجت الاسلام یوسف زاده یادآور شد: اگر خط کش را تجربه تجربه گران قرار بدهیم این مشکلات به وجود می آید ضمن این که گزارش های این افراد صرفا می‌تواند در حد مؤید باشد و امکان استدلال به آنها وجود ندارد.

 

وی با بیان این که تهیه کنندگی و اداره این برنامه باید توسط متخصصان امر دینی اداره می شد، گفت: شما به عنوان تهیه کننده هرچند کارشناس برتر رسانه و هنر هستید ولی این مسأله نیازمند مطالعات فراگیری است که تنها اساتید و برجستگان حوزه از آن سردرمی آورند و این برنامه با کارشناسی زمینه ای و مطالعات کوتاه مدت جمع نمی‌شود.

 

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: این برنامه در آینده باید با اشراف یک گروه قوی کارشناسی از اساتید برجسته حوزه باشد و تهیه کنندگی و تصمیم گیری نیز بر عهده خود این افراد قرار بگیرد تا موجب مشکلات و شبهات نشود.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجموعه زندگی پس از زندگی زندگی پس از مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • حماسه وعده صادق بیش از عملیات‌های دیگر نیازمند روایت فتح است
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه پاسداشت هفته عقیدتی در شهرستان زابل
  • مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان
  • ایران قوی نیازمند معلم قوی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است