Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه گفتمان اصلاحات فرد محور نیست که اگر فردی برود و یا فردی بیاید اتفاق خاصی بیافتد، تاکید کرد: گفتمان اصلاحات ماندگار است و برای ماندگاری باید هوای نفس ، خودخواهی‌ها و خود بزرگ بینی‌ها را کنار گذاشت. او همچنین به نمایندگان مجلس یازدهم توصیه کرد که با موضوعات شعاری برخورد نکنند و به فکر تقابل با دولت نباشند چرا که دود تقابل با دولت به چشم مردم و نظام می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمدرضا عارف در نشست مشترک انجمن اسلامی معلمان تهران و ری با مجمع نمایندگان تهران در مجلس دهم که در دبیرستان البرز برگزار شد با تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) ،یاد و خاطره شهدای حادثه هفتم تیر بویژه شهید بهشتی را گرامی داشت و گفت: شهید بهشتی در دوران بعد از انقلاب مورد تهمت ها و بداخلاقی‌های فراوانی قرار گرفت که سرمنشاء آنها برای او مشخص بود اما با سعه صدر مثالی زدنی اش هیچگاه از اهرم قدرت برای سرکوب و حذف مخالف خود استفاده نکرد.

وی در همین راستا  تاکید کرد که اندیشه‌های شهید بهشتی باید در ارکان مختلف بویژه در قوه قضاییه متبلور باشد.

رئیس بنیاد امید ایرانیان همچنین با اشاره به حادثه انفجار در یک کلینیک درمانی در تهران، ضمن تسلیت به خانواده جانباختگان این حادثه  و آرزوی سلامتی برای مصدومین بر لزوم نظارت جدی بر ایمنی تجهیزات و ساختمان های مراکز درمانی از سوی مسئولین ذی ربط تاکید کرد.

وی در ادامه با قدردانی از ابتکار عمل انجمن اسلامی معلمان در برگزاری این جلسه ،بر لزوم برگزاری این قبیل نشست ها برای تبادل نظرات و انتقال تجربیات تاکید کرد و گفت:لازم می دانم بار دیگر از خواهران و برادران عضو مجمع نمایندگان تهران بخاطر همراهی ،نقش آفرینی و تلاش های شان در راستای شعار جریان امید در مجلس دهم یعنی "امید،آرامش و رونق اقتصادی" قدردانی کنم.

برخی می خواستند عملکرد فراکسیون امید دیده نشود

عارف همچنین با اشاره به عملکرد فراکسیون امید مجلس دهم ،گفت:برخی بر اساس پیش داوری ها و تحلیل‌های اولیه خودشان بنا را بر ندیدن عملکرد فراکسیون امید گذاشتند و حتی زمانیکه کتابچه عملکرد این فراکسیون منتشر شد خواستند دستاوردهای این فراکسیون را نبینند.

جریان رقیب اصلاحات ، حیات وجودی خود را در تضعیف و از بین بردن گفتمان اصلاحات می داند

وی با بیان اینکه جریان اصلاحات ثابت کرده است ظرفیت پاسخگویی به مطالبات مردم را دارد ،گفت: جریان رقیب، حیات وجودی خود را در تضعیف و از بین بردن گفتمان اصلاحات می داند اما تجربه ثابت کرده است که  گفتمان اصلاحات در بطن جامعه نفوذ دارد و هیچگاه قابل حذف شدن نیست  و تلاش برای ایجاد تک صدایی در کشور آن هم با استفاده از اهرمهای قدرت نتیجه عکس می دهد.

گفتمان اصلاحات فرد محور نیست که اگر فردی برود و یا فردی بیاید اتفاق خاصی بیافتد

رئیس بنیاد امید ایرانیان با تاکید بر اینکه جریان اصلاحات نمی تواند صحنه را ترک کند، گفت: ویژگی جریان اصلاحات این است که قائم به هیچ فردی نیست. گفتمان اصلاحات فرد محور نیست که اگر فردی برود و یا فردی بیاید اتفاق خاصی بیافتد.گفتمان اصلاحات ماندگار است و برای ماندگاری باید هوای نفس ، خودخواهی ها  و خود بزرگ بینی ها را کنار گذاشت .

وی با انتقاد از برخی اظهارنظرها که نشان از تسویه حساب های فردی دارد ،خاطر نشان کرد:باید با انسجام و وحدت و در مسیر راهبردهای کلان جریان اصلاحات که اولویت به منافع ملی و تفکر گفتمانی است فعالیت های خود را ساماندهی کنیم و در این راستا تقویت همراهی و همدلی،گذشت و سعه صدر و امید ضروری و حیاتی است.

شرط حضور جریان اصلاحات نباید صرفا به پیروزی در عرصه انتخابات محدود شود

عارف با بیان اینکه شرط حضور جریان اصلاحات نباید صرفا به پیروزی در عرصه انتخابات محدود شود، گفت:ما باید تلاشمان در چارچوب ارزشها نظام و ارزشهای گفتمانی و عبور از منافع جریانی به نفع منافع ملی و عبور از منافع حزبی و فردی به نفع منافع جریانی باشد و انتظارم از تشکلهای اصلاح طلب بویژه تشکل با سابقه انجمن اسلامی معلمان این است که در زمینه حفظ وحدت و انسجام جریان اصلاحات پیشگام باشند.

بلایی که امروز بر سر اقتصاد کشور ما آمده است نشات گرفته از طرح تثبیت قیمت هاست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود به مجلس یازدهم و نامه روسای کمیسیون‌های مجلس به رئیس جمهور اشاره کرد و یا یادآوری عملکرد مجلس هفتم در طرح تثبیت قیمت ها ،تصریح کرد: در مجلس هفتم طرحی را در اواخر سال 83 با ادعای عیدی مجلس به مردم تصویب کردند یعنی طرح تثبیت قیمت‌ها که بلایی که امروز بر سر اقتصاد کشور ما آمده است نشات گرفته از طرح تثبیت قیمت هاست.نتیجه این شد که رشد مثبت اقتصادی 7 درصد سال 84 به رشد منفی 7 درصد  در دولت دهم رسید،تورم یک رقمی سال 84 به رقم 40 در سال 91 رسید و عملا نظام تک نرخی ارز متلاشی شد.

نمایندگان مجلس یازدهم با موضوعات شعاری برخورد نکنند

وی با بیان اینکه به عنوان فردی که 4  دهه در مسئولیتهای اجرایی و دانشگاهی بوده ام توصیه ام به نمایندگان مجلس یازدهم این است که با موضوعات شعاری برخورد نکنند،تاکید کرد: وقتی هنوز کمیسیون های مجلس شکل نگرفته است ولی نامه روسای این کمیسیون ها به رئیس جمهور منتشر می شود نشان از این دارد که برخوردهای شعاری و بدون توجه به واقعیات کشور صرفا ملاک عمل است و تجربه اینگونه برخوردها را در دولت های نهم و دهم دیدیم.

دود تقابل با دولت به چشم مردم و نظام می رود

عارف خطاب به نمایندگان مجلس یازدهم گفت: بنا را بر تقابل با دولت قرار ندهید .دود تقابل با دولت به چشم مردم و نظام می رود.باید در شرایط سخت فعلی که کشور تحریم های ظالمانه را تحمل می کند با همراهی با دولت از این گردنه سخت عبور کنیم.

وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس یازدهم از تجربه مجلس دهم استفاده کرده،ضعف های مجلس دهم را اصلاح کنند و مجلس قوی را نه صرفا در شعار بلکه بر اساس عملکرد خود و با توجه به واقعیت های کشور به مردم گزارش دهند.

رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم با بیان اینکه ویژگی برجسته مجمع نمایندگان تهران در مجلس دهم توجه جدی به مطالبات و خواسته های مردم حوزه انتخابیه است به برخی از ویژگی های نمایندگان تهران در مجلس دهم و عملکرد آنها اشاره کرد و گفت:وفاداری به ارزشهای انقلاب و تلاش در جهت تحقق آنها،خدمت به مردم در هر زمینه در چارچوب قانون،تعامل حداکثری با همه دستگاه های حکومتی بویژه دولت و بدون حاشیه سازی ،توجه به مطالبات مردم بخصوص شهرستانهای حوزه انتخابیه و نقاط غیر برخوردار،درک شرایط کشور و توجه به اولویت ها،تقویت مدیریت استانی با محوریت قرار دادن مدیران استانی بجای مدیران ستادی وزارتخانه ها  و ارتباط نزدیک با موکلین بصورت برگزاری جلسات ادواری در مناطق مختلف تهران  و ایجاد ۴ دفتر ارتباط مردمی گوشه ای از ویژگی های برجسته نمایندگان مجمع تهران و عملکرد آنها در مجلس دهم است.

فراکسیون امید فراکسیون اکثریت در مجلس دهم نبود

وی همچنین با بیان اینکه فراکسیون امید فراکسیون اکثریت در مجلس دهم نبود و طرح موضوع اکثریت با بیان تعداد نفرات غیرواقعی اعضای این فراکسیون آن هم  قبل از تشکیل مجلس دهم با هدفی خاص مطرح شد،گفت:نقش آفرینی و تلاش در فراکسیون امید برای حفظ همبستگی و ارتقا همدلی و تفاهم در چارچوب راهبردهای کلی مصوب فراکسیون را نباید از یادها برد.عملکرد فراکسیون امید در حوزه های محتلف منتشر شده است هر چند عده ای  نمی خواهند عملکرد فراکسیون امید دیده شود.

در ابتدای این مراسم خلیل آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران و دبیر انجمن اسلامی شهرستان ری ضمن خوشامدگویی به حاضرین نسبت به کمرنگ شدن اعتماد مردم به نهادهای انتخاباتی اظهارنگرانی کرد.

داوود محمدی دبیرکل انجمن اسلامی معلمان نیز در این مراسم طی سخنانی ،حملات به فراکسیون امید مجلس دهم را هدفمند دانست و با بیان اینکه فراکسیون امید با تمام وجود و در چارچوب شعار محوری خود در خدمت به منافع مردم و گفتمان اصلاحات عمل کرد ،گفت:مدیریت بسیار خوب دکتر عارف در مجلس کمک بسیار زیادی به ما برای درگیر نشدن به حاشیه ها و خدمت به مردم کرد.

فریده اولادقباد نیز یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود که از تنگ نظری رسانه ملی در عدم پوشش فعالیت های مجمع نمایندگان تهران مجلس دهم گلایه کرد.او تاکید کرد که اصلاحات زنده است و زنده خواهد ماند.

محمود صادقی نیز در این مراسم از نقش دکتر عارف در پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم یاد کرد  و از کارکرد پارلمان در نظام سیاسی سخن گفت.

وی همچنین با برشمردن برخی عملکردهای مجلس دهم که فراکسیون امید در آن نقش تاثیرگذاری داشت گفت: قانون کاهش مجازات اعدام برای قاچاقچیان مواد مخدر که تاثیر بسزایی در رتبه ابران در مجامع بین المللی داشت و نیز تصویب قانون هوای پاک و دیگر قوانین نشان از این دارد که مجلس دهم تعداد لوایح و طرحهایی که تصویب کرده است اگر بیشتر از ادوار قبلی نبوده کمتر نیز نبوده است.

حجت الاسلام مازنی و طیبه سیاوشی نیز از دیگر نمایندگان مجمع تهران در مجلس  دهم بودند که در این مراسم سخنرانی کردند و بر شان و جایگاه رای مردم در قانون اساسی و نقش زنان در مجلس دهم در پیگری مطالبات زنان،دانشجویان و فعالان سیاسی اشاره کردند.

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش تهران نیز سخنران دیگر این مراسم بود که به نقش تاثیرگذار مجمع نمایندگان تهران در پیگیری مطالبات معلمان اشاره کرد و گفت: افزایش حقوق معلمان با پیگری مداوم نمایندگان مجمع تهران در مجلس دهم صورت گرفت .شخصا شاهد تلاش همه اعضای مجمع نمانیدگان تهران در مجلس دهم برای رفع مشکلات آموزش و پرورش تهران بودم و شهادت می دهم کوچکترین درخواست شخصی از جانب نمایندگان صورت نگرفت و این موضوع برند شما در مجلس دهم بود.

اخبار مرتبط عارف از ریاست شورای عالی سیاست گذاری اصلاح‌طلبان استعفا داد/ چرا خبر استعفا دیر اعلام شد؟ عارف: با سلایق شخصی نمی توان کشور را اداره کرد عارف: حاکمیت باید مدیریت محلی را به شوراها بسپارد عارف: جمهوریت در نگاه امام(ره) یک اصل بنیادین بود/ عده‌ای تلاش کردند جمهوریت نظام را به مسلخ ببرند کنایه عارف به صدا و سیما در پی پخش طنز سیاسی شبکه سه + فیلم

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا شهید بهشتی مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف فراکسیون امید اصلاحات گفتمان اصلاحات سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی نمایندگان مجلس یازدهم عملکرد فراکسیون امید مجمع نمایندگان تهران انجمن اسلامی معلمان نمایندگان تهران تهران در مجلس دهم طرح تثبیت قیمت ها گفتمان اصلاحات جریان اصلاحات تقابل با دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۹۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده

چگونه است که روزنامه شرق در ۱۵ دی ۱۴۰۲ «گفت‌وگویی تاریخی با مهدی نصیری روزنامه‌نگار، نویسنده و فعال سیاسی» انجام می‌دهد و او را تبلیغ و مانند یک قهرمان معرفی می‌کند، اما حالا شده است افراطی نامتعادل؟! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستمیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند. 

دیروز غلامحسین کرباسچی گفته: «من اصلاً ایشان [نصیری]را آدم متعادلی نمی‌دانم که بخواهد طرح و رویکردی بدهد. ایشان یک زمانی شاگرد آقای شریعتمداری در کیهان بود، آنقدر فحاشی و ناسزا به همه اصلاح‌طلبان و شخصیت‌های محترم از جمله مرحوم آقای هاشمی، آقای خاتمی و همین آقای تاج‌زاده و امثال آقای تاج‌زاده کرد و حالا آدم باید چه روحیه و رویی داشته باشد که حالا با این حد از افراط یک‌مرتبه این طرف صفحه بیاید. آقای نصیری یک آدم افراطی است که نه آن طرف حرف‌هایش درست بود و نه این طرف حرف صحیحی زده که بخواهد نمایندگی کسی از اصلاح‌طلبان را برعهده داشته باشد. در آن طرف هم، اگر مخالفان نظام سوابق ایشان را بررسی کنند، می‌فهمند که ایشان آدم متعادلی نیست.»

صرف‌نظر از اشتباهی که کرباسچی درباره نسبت نصیری با مدیرمسئول فعلی کیهان داشته است، و نشان از عادت توسل به مزخرفات در مواقع لزوم است، این همه واهمه از ثبت نصیری در جایگاه یک اصلاح‌طلب جای تأمل دارد. محمدعلی ابطحی، رئیس‌دفتر وقت خاتمی نیز دو روز قبل عین همین عبارات را برای نصیری به‌کار برده و نوشته بود: «آقای مهدی نصیری سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز حق دارد نظراتش تغییر کند و سوپر اپوزوسیون امروز شود. اما هم برای دیروزش و هم برای امروزش توهم مضر است. نه بولتن‌نویسی و اظهارنظر‌های تند حزب‌اللهی‌اش در گذشته توانست ریشه اصلاح‌طلبی را برکند و نه مواضع فعلی اپوزیسیونی‌اش مورد قبول اپوزیسیونی قرار می‌گیرد که چهل سال است در تلاش براندازی هستند و نیازی به تازه وارد از راه دور آمده ندارند. گفته‌اند شکاف تاجزاده و شاهزاده باید برداشته شود. خودش می‌داند نه شاهزاده می‌تواند به تاجزاده نزدیک شود و نه تاجزاده علاقه‌مند به همکاری با شاهزاده است.»

اکنون پرسش‌های مهمی پیش روی ماست. چطور 29 شهریور 1401 یعنی درست در ابتدای ماجرای مهسا، روزنامه اعتماد با «مهدی نصیری، روزنامه‌نگار، نواندیش دینی و فعال سیاسی» درباره حجاب مصاحبه می‌کند و او را شخصیت و فرصت مناسبی برای ریختن بنزین روی آتش آن ماجرا تشخیص می‌دهد، اما الان اصلاح‌طلبان تجمیع شده‌اند که بگویند «نصیری خل‌و‌چل است و افراطی و نامتعادل»؟!

چگونه است که روزنامه شرق در 15 دی 1402 «گفت‌وگویی تاریخی با مهدی نصیری روزنامه‌نگار، نویسنده و فعال سیاسی» انجام می‌دهد و او را تبلیغ و مانند یک قهرمان معرفی می‌کند، اما حالا شده است افراطی نامتعادل؟!

چرا شبکه رسانه‌ای «هم‌میهن» متعلق به همین آقای کرباسچی تریبون سخنان نصیری با رسانه‌های مختلف شده بود و حتی هرچیزی را که نصیری در کانال تلگرامی خودش منتشر می‌کرد، بازتاب می‌داد، آن‌هم در مذمت اصولگرایان (مهدی نصیری: آقایان اصولگرا تحویل بگیرید! زلنسکی، قهرمان بود نه «دلقک» / تیتر‌های آماده‌تان برای پیروزی پوتین، خاک می‌خورد/ دیپلماسی ما هم به دام افتاد)، اما حالا شده نامتعادل ناسزاگو به خاتمی و هاشمی؟!

مگر عباس عبدی سرمقاله‌نویس و مشاور هم‌میهن و اعتماد از مواضع مثبت و حمایتی این دو روزنامه از نصیری بی‌خبر بوده است که حالا تقصیر نصیری را به گردن اصولگرایان می‌اندازد و می‌گوید: «مشکل نصیری این است که احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام‌شده ایشان همدلی کنند.»! یعنی تا پیش از این که شما تریبون او بودید، با ایشان همدلی وجود داشت؟!

اینکه روزنامه سازندگی از قول محمد عطریانفر در مهر 99 بنویسد: «مطالبی که اخیراً از زبان استاد مهدی نصیری چهره سنتگرای نواندیش مطرح شده این است که...» ولی روز گذشته بعد از سخنان کانادا تیتر و عکس تمام‌صفحه خود را به نصیری اختصاص و «توهم اتحاد» را به او نسبت بدهد، عجیب و غیرمعمول نیست؟!

اگر نصیری اکنون از کانادا شعار اتحاد «تاج‌زاده با شاهزاده» را می‌دهد آیا به این علت نیست که تاج‌زاده در مرخصی به اصلاح‌طلبان گفته بود «باید مواضع نصیری و امثال او را به شکل وسیع بازتاب بدهیم»؟! و اگر ندای براندازی می‌دهد آیا مانند بهزاد نبوی که چندی پیش در گفت‌وگویی با اشاره به آشوب پاییزی گفته بود «استنباط من این است که برخی اصلاح‌طلبان در یک سال گذشته نتیجه گرفتند که کار نظام تمام است و می‌خواستند سرشان بی‌کلاه نماند»، براندازی را از باطن اصلاح‌طلبان نیاموخته است؟! اشتباه نصیری آنجاست که نبوی در گفتگو با «آگاهی‌نو» «برخی مجموعه‌های اصلاح‌طلب» را متهم به داشتن «مرض‌بچگانه» و «لوچ‌بودن» کرد تا ضمیر براندازانه اصلاح‌طلبان را نشان دهد، اما نصیری به‌جای درس‌گرفتن از این سخن، همان لوچی و مرض بچگانه را سرلوحه قرار داده است!

این همه ریاکاری و فریب البته از اردوگاه اصلاح‌طلبان عجیب نیست، اما ظاهرسازی جواب نمی‌دهد. نصیری عین اصلاح‌طلبان است، بلکه خود اصلاح‌طلبان است. باطن ظهوریافته شماست. همان حرف‌های پشت‌صحنه را که از او می‌پسندیدید، به تریبون کانادا آورده است. تنها درسی را که از شما نیاموخته همین است که نباید این قدر صریح بود. این را هم آرام آرام می‌آموزد و نیازی نبود که یک مهره سفارش‌شده تاج‌زاده را به این زودی بسوزانید! شما اکنون ترسیده‌اید و یک به‌یک به صحنه می‌آیید و نصیری را تکفیر می‌کنید. اما مگر می‌شود سابقه خود را در «استاد نواندیش و متفکر دینی و روزنامه‌نگار برجسته» خواندن او به این آسانی پاک کنید؟! پس اگر تکفیر می‌کنید خودتان را تکفیر می‌کنید که نصیری باطن ظهوریافته شماست.

سرنوشت نصیری عبرتی است برای کسانی که به امیدی و طمعی از سابقه خود می‌برند و به اردوگاه اصلاح‌طلبی می‌زنند. نمی‌دانند که آنجا اگر خبری از عهد و وفا بود، سرنوشتی چنین مغموم پیدا نمی‌کردند که از آن دولت و حمایت‌ها به جایی برسند که اکنون حرف مشترک‌شان نداشتن پایگاه اجتماعی باشد! و یک نصیری به‌تعبیر آنان نامتعادل و متوهم چنین آبی در خوابگه مورچگان اصلاحات بریزد!

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است