Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - این دستگاه که بر روی سر سوار می‌شود (عینک) «احتمالا یک یا چند ماژول خواهد داشت که با کارکردهای دیگر ماژول فریم این دستگاه سرنصب به صورت یکپارچه عمل خواهند کرد».   طرح‌های آینده‌نگرانه اپل برای یک «سیستم مدولار برای دستگاهی که بر روی سر نصب شود» در یک پتنت جدیدا علنی شده و منتشر شده در USPTO در معرض دید عموم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره پتنت (حقوق انحصاری) و نشان‌های تجاری آمریکا این سند را با نام مخترعان آن پل ایکس وانگ و دینش سی متیو، که نخستین بار در آوریل 2019 برای آن افتتاح پرونده کرده بود، به نمایش در آورد. این، احتمالا، می‌تواند نشانگر زبان طراحی مورد نظر اپل برای عرضه نهایی عینک هوشمندش باشد، که به قابلیتهای واقعیت افزوده مجهز شده و گفته می‌شود نام آن Apple Glass خواهد بود.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، سیستم مدولار (چندقسمتی) این دستگاه که بر روی سر سوار می‌شود، طبق آنچه در وبسایت Apple Insider توصیف شده است، به صورت یک سیستم مدولار با اجزاء قابل سفارشی‌سازی به نظر می‌رسد. این دستگاه که بر روی سر سوار می‌شود (عینک) «احتمالا یک یا چند ماژول خواهد داشت که با کارکردهای دیگر ماژول فریم این دستگاه سرنصب به صورت یکپارچه عمل خواهند کرد».
 
 

اپل، به شکلی، با عرضه آیپد پرو راه را برای این سیستم هموار کرده است. آیپد پرو سیستمی به نام «کانکتور هوشمند» دارد که با دستگاه‌هایی همچون کیبورد هوشمند اپل کار می‌کند، که از «پینهای کانکتور هوشمند» استفاده می‌کند.
 
این با آنچه بیشتر اسمارتفون‌ها قادر به انجام آن از طریق USB و اسکسسوریها هستند خیلی متفاوت نیست – ولی با آیپد پرو و این سیستم کیبوردی ما به شناخت اولیه‌ای از اینکه دستگاه کامل نهایتا با داشتن قطعات قابل جدا شدن و قابل تعویض به چه شکلی در می‌آید دست یافتیم.

 
قبلا شایعه شده بود که اپل در حال کار بر روی یک سیستم هدفون مدولار است، و اخیرا با موفقیت یک محصول نیمه مدولار را عرضه کرد: Apple Watch bands. هرچند که این محصول از جنبه فنی شباهت کاملی به اپل گلس ندارد، چرا که چندان هوشمند نیست.
 
در چکیده توضیخات این پتنت اینگونه آمده است: «ماژول‌های دسته (بازوی) عینک به راحتی با یکدیگر قابل تعویض هستند تا بخش‌ها و کارکردهای مختلفی در زمان‌های مختلف در اختیار قرار دهند. در این راستا، یک ماژول فریم یک دستگاه سرنصب نیازی ندارد که شامل قطعات دائمی نیز باشد که هر کارکردی که بعدا ممکن است کاربر به آن تمایل داشته باشد را دارا باشد. در عوض، این دستگاه سرنصب می‌تواند، از طریق استفاده از یک یا چند ماژول بازویی، قابلیت‌های بسط یافته و قابل سفارشی‌سازی داشته باشد».
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: عینک هوشمند اپل گجت گجت پوشیدنی بر روی سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی

ایتنا - متا، کمپانی مادر فیس‌بوک قصد دارد با به کارگیری هوش مصنوعی به ویژه برای جذاب‌تر کردن اینستاگرام، واتس‌اپ و عینک‌های هوشمند از رقبا پیشی بگیرد. اما این شرکت چگونه قادر به جذب کاربران بیشتر خواهد شد؟
در ماه مارس امسال روزانه به طور متوسط ​​۳.۲۴ میلیارد کاربر از یکی از برنامه‌های گروه متا، از جمله اینستاگرام، واتس‌اپ و غیره در سراسر جهان استفاده کرده‌اند. این شرکت همچنین سود زیادی از تبلیغات کسب می‌کند. ولی آینده تجارت برای این شرکت که مادر فیس‌بوک است، چگونه است و چطور می‌خواهد کاربران بیشتری را به سوی خود جذب کند؟

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، مارک زاکربرگ، رئيس متا امید زیادی به عینک هوشمندی که با همکاری تولیدکننده عینک Ray-Ban توسعه یافته، بسته است. عینک هوشمندی با دوربین، میکروفون و بلندگو که می‌تواند به سوالاتی که کاربر در مقابل خود دارد، پاسخ دهد. زاکربرگ می‌گوید: «این عینک‌ها وسیله‌ای عالی به عنوان دستیار هوش مصنوعی هستند، زیرا می‌توانند آنچه را که شما می‌بینید و می‌شنوید، ببینند و بشنوند.»

عینک‌های Ray-Ban توسط بخش Reality Labs ساخته شده است که بر روی پلتفرم Metaverse و هدست‌هایی برای نمایش واقعیت مجازی نیز کار می‌کند. با این حال این پروژه تاکنون زیان‌ده بوده است.
  امکانات جدید اپ‌های متا
استفاده از هوش مصنوعی  در زمینه‌های دیگری نیز به طور فزاینده‌ای برای متا اهمیت پیدا می‌کند؛ از هفته گذشته دکمه‌هایی در اپ‌های متا در آمریکا و چند کشور دیگر فعال شدند که دستیار هوش مصنوعی را فعال می‌کنند.

زاکربرگ اشاره می‌کند که رویکرد گروه فیس‌بوک بر ساختن سرویس‌هایی قرار دارد که ابتدا مورد پسند کاربران قرار بگیرد و تنها پس از آن به کسب درآمد بیانجامد، بارها و بارها جواب داده است. او فرصت‌های تجاری را از جمله در ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریانشان در پلتفرم‌های متا مانند فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ می‌بیند.

به باور زاکربرگ "دستیارهای هوش مصنوعی" برخلاف چت‌بات‌های امروزی، نه تنها به سؤالات فردی پاسخ می‌دهند، بلکه می‌توانند وظایف پیچیده‌تری را برای کاربران انجام دهند که به اقدامات و تحقیقات فرد در پس‌زمینه نیاز دارد.

    سرمایه‌گذاری هنگفت و نگرانی از ‌آینده
موسس فیس بوک می‌گوید که دستیار داخلی Meta AI باید به "سرویس هوش مصنوعی پیشرو در جهان از نظر کیفیت و استفاده تبدیل شود." زاکربرگ در عین حال هشدار داده است که سرمایه گذاری در این زمینه هنگفت است و ممکن است سال‌ها طول بکشد تا شرکت از آن درآمد کسب کند.

متا سرمایه گذاری بین ۳۵ تا ۴۵ میلیارد دلار برای سال جاری را محاسبه کرده است تا بتواند با آن در بازار هوش مصنوعی رقابت کند. این بیش از تخمینی است که تحلیلگران زده بودند. دو سال و نیم پس از تغییر نام فیس بوک به متا، برای تاکید بر تمرکز بر دنیای مجازی آینده "Metaverse"، به نظر می‌رسد دورنمای این تحولات سرمایه گذاران را دچار نگرانی کرده است. پس از اظهارات جدید زاکربرگ و دورنمای هزینه‌ای سنگین، سهام متا در بازار بورس با کاهش قابل توجهی مواجه شد.
  رقبای جدی
برنامه‌های آینده زاکربرگ در رابطه با هوش مصنوعی همچنین این شرکت را وارد رقابت بزرگ‌تری با توسعه‌دهنده چت جی‌پی‌تی (ChatGPT)، اوپن ای‌آی (OpenAI) و دیگر غول‌های فناوری مانند مایکروسافت، Alphabet گوگل و آمازون می‌کند که همگی می‌خواهند نقشی پیشرو در زمینه هوش مصنوعی ایفا کنند.

اپل، سازنده آیفون در تلاش است تا بازار را با عینک Apple Vision Pro خود تسخیر کند و همچنین می‌خواهد در بازار هوش مصنوعی مانور دهد.

با این وجود تراز مالی متا در کل خوب بوده است. تجارت تبلیغاتی متا در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش یافت و به۳۶.۴۵ میلیارد دلار رسید. سود این شرکت بیش از دو برابر شده و به ۱۲.۴میلیارد دلار رسیده است. اما بخش Reality Labs و عینک‌های هوشمند زیا‌ن‌ده بوده و ضرری ۳.۸۵ میلیارد دلاری داشته است.

دیگر خبرها

  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • کتابِ «حکایت زخم‌ها» به چاپ دوم رسید
  • کتابِ «حکایت زخم ها» به چاپ دوم رسید
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی