Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: برقرار شدن سیستم‌های بانکی میان ایران و روسیه باعث شده تا ما بتوانیم میزان صادرات بیشتری به روسیه را داشته باشیم و نسبت به سال‌های گذشته با افزایش نسبی رو به رو شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کامبیز میرکریمی گفت: محموله‌های صادراتی ایران به روسیه در دو سال اخیر زیر 300 میلیون دلار بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته در حوزه صادرات، ایران جهش وزنی و ارزشی را تجربه کرد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه اضافه کرد: روسیه معمولا مواد طبیعی یا خام نمی‌خرد، چرا که خودش به این منابع دسترسی دارد.

وی ادامه داد:‌ تنوع محصولات ایران برای صادرات بسیار زیاد است و این موضوع برای کشور‌های مختلف اهمیت دارد.

کامبیز میرکریمی با اشاره به نرخ ارز در ایران، توضیح داد: جهش قیمت ارز نسبت به ریال، صرفه‌های مختلفی را برای حوزه صادرات به وجود آورد، اما این نفع به دلیل تحریم‌ها و ضعف زیرساخت‌های بانکی به دست کشاورز یا تولیدکننده نرسید.

وی افزود: روسیه کشوری سردسیر است و در فصل‌های سرد سال، به محصولاتی نیاز دارد که در جنوب ایران تولید می‌شوند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با اشاره به این که برخی از صنایع غذایی شعبه‌هایی را در روسیه دارند، اظهار داشت: برقرار شدن سیستم‌های بانکی میان ایران و روسیه باعث شده تا ما بتوانیم میزان صادرات بیشتری را داشته باشیم و نسبت به سال‌های گذشته با افزایش نسبی رو به رو شویم.

وی با اشاره به این که بسیاری از مشکلات حمل و نقل جاده‌ای میان ایران و روسیه برطرف شده است، توضیح داد: روسیه شبکه‌ی راه‌آهن گسترده‌ای دارد و امروزه برخی از خط‌های این ظرفیت وارد خاک ایران شده‌اند.

کامبیز میرکریمی تاکید داشت: اگر تراز مالی دو کشور در حالت مطلوب قرار داشته باشد، تجارت با پول ملی می‌تواند گزینه‌ی خوبی باشد، اما در حالتی که تراز تجارت منفی باشد، پول ملی کم می‌آورد و ما مجبور می‌شویم از پول ثالث استفاده کنیم.

وی با بیان این که سامانه نیما به روبل توجه کافی ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر شرکت‌های ایرانی و روسی ترجیح می‌دهند از طریق کشورهای واسطه فرآیند تجارت را تکمیل کنند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه افزود: بانک مرکزی باید با ایجاد مشوق‌های مختلف شرکت‌های مختلف را از کار کردن با واسطه‌ها منصرف کند.

وی اضافه کرد: تصور می‌کنم که در سال 99 صادرات خوبی در کشور شکل بگیرد و تنها تهدید حوزه صادرات می‌تواند کرونا و شیوع مجدد این بیماری در دنیا باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی

به گزارش جام جم آنلاین البرز،مراسم افتتاحیه دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشور‌های آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی، همچنین با حضور علی اسحاقی، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی امروز جمعه هفتم اردیبهشت سال جاری ماه در سالن بین المللی اجلاس سران برگزار شد.

در این رویداد که همزمان با اکسپو ۲۰۲۴ برگزار شده است و تا روز دهم اردیبهشت ادامه دارد، سهیلا مرادی بیدهندی، معاون تحقیقات و فناوری، رایناک قادری سرپرست روابط بین‌الملل و مسئولانی از مدیریت بازرگانی موسسه رازی نیز دکتر اسحاقی را همراهی کردند.

مسئولان موسسه رازی در حاشیه این همایش، با محمد جواد همت پناه، رئیس اداره اطلاعات و آمار اقتصادی معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه که این دفتر همکاری‌هایی موثر در برقراری ارتباط بین موسسه رازی و کشور‌های قاره آفریقا داشت، به بررسی زمینه‌های توسعه روابط دو طرفه با کشور‌های آفریقایی پرداختند.

بر اساس این گزارش، رئیس و مسئولان موسسه رازی در راستای افزایش تعاملات و صدور محصولات و فراورده‌های بیولوژیک موسسه رازی به کشور‌های افریقایی -به ویژه کشور‌هایی که سال گذشته در دوره‌های آموزشی و انتقال تکنولوژی ساخت واکسن‌های موسسه رازی شرکت کردند- و همچنین مذاکره و بسترسازی برای صادرات محصولات رازی به این کشورها، حضور یافتند.

همچنین روز شنبه ۸ اردیبهشت نیز ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو۲۰۲۴) گشایش خواهد یافت که شرکت‌کنندگانی از ۸۰ کشور در این نمایشگاه حضور دارند و موسسه رازی در این نمایشگاه با برپایی غرفه‌ای به مساحت ۱۴۰ مترمربع و ارائه دستاورد‌های خود در طول یک قرن فعالیت در عرصه تحقیق و تولید فرآورده‌های بیولوژیک، حضوری فعال و پررنگ خواهد داشت.

گفتنی است؛ ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران، موسوم به (IRANEXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و غرفه موسسه رازی در سالن‌های ۱۰ و ۱۱، از ساعت ۹ تا ۱۶ میزبان حضور علاقه‌مندان و بازدید کنندگان محترم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران
  • عملیات وعده صادق تابوی شکست‌ناپذیری اسرائیل را درهم شکست
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس