Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود شکوهی به بررسی کم‌وکیف آسیب‌های اجتماعی تهدید کننده دانش آموزان امروز پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛  نوجوان امروز با آسیب‌های متعدد مواجه است و همین امر خطر ریسک‌پذیری او را افزایش داده است.

دغدغه آموزش و پرورش برای مقابله با آسیب‌ها

مسعود شکوهی، مدیرکل امور تربیتی و مشاوره مراقبت، در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش درباره ماجرای رومینا و قتل‌هایی که بعد از آن شاهدش بودیم و اقدامات آموزش‌وپرورش در راستای ارتقای آگاهی دانش‌آموزان گفت: قبل از هر اقدام باید به عوامل زمینه‌ای توجه کرد چون بروز هرگونه آسیب به عوامل متعدد اجتماعی، روانی، فردی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بستگی دارد.

او افزود: آسیب‌های اجتماعی تهدید کننده نوجوانان و جوانان نیز حقوق عمومی جامعه را جریحه‌دار می‌کند. از این‌رو آموزش‌وپرورش در این موضوعات دغدغه‌مند  است و برنامه‌ریزی دارد.

شکوهی تاکید کرد: شاید مهمترین اقدام در زمینه آموزش‌ همین امر باشد. اینکه این آموزش‌ها به چه میزان باعث تغییر نگرش و اثرگذار است به عوامل متعدد بستگی دارد.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره مراقبت برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تمامی اقدامات بازدارنده در اختیار آموزش و پرورش نیست، افزود: از چند سو تلاش شده برای پیشگیری، مراقبت و توانمندسازی دانش‌آموزان در مقوله آسیب‌های اجتماعی برنامه‌هایی در سطح مدارس اجرا شود.

دانش آموزان رها شده در فضای مجازی/ ارتقای سواد رسانه‌ای دانش آموزان الزامی است

این مقام مسئول با بیان اینکه رها شدگی در فضای مجازی برای دانش آموز امروز تبعات جبران ناپذیر به دنبال دارد، گفت: در زمینه ارتقای سواد رسانه‌ای فعالیت‌های متعدد انجام شده و برنامه‌هایی در قالب فوق برنامه به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش شده تا آسیب‌های تهدید کننده دانش آموزان به حداقل برسد، اظهار کرد: در کنار ارتقای سواد رسانه‌ای، سواد خطر پذیری نیز مورد توجه قرار می‌گیرد چون عوامل خطر و رفتارهای مخاطره آمیز جوان باید مورد بررسی قرار بگیرد.

 شکوهی افزود: سواد خطر پذیری نوجوانان و جوانان جامعه به برنامه‌ریزی نیاز دارد. تاکنون برنامه‌های متعدد  در این زمینه انجام شده است. به این شکل نیست که آموزش‌وپرورش این چنین موضوعات را رها کرده باشد.

به گفته او محتواهای مناسبی در این زمینه آماده و سعی شده این مهارت‌ها در برنامه‌های آموزشی و فوق برنامه جای داده شود و همچنین برنامه‌های مختلف لازم است برای دانش‌آموزان اجرا شود اما ظرفیت‌ها محدود است و در حد توان کارهایی انجام می‌شود.

چه آسیب‌هایی دانش آموزان را تهدید می‌کند؟

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش درباره آسیب‌های تهدید کننده دانش آموزان اظهار کرد: در حوزه  خانوادگی فقر، اعتیاد والدین، خشونت و در حوزه فردی اضطراب و استرس و در حوزه اجتماعی  و فرهنگی نیز همچون رهاشدگی کودک و نوجوان در فضای مجازی مشاهده می‌شود و در کنار آنها تغییر سبک زندگی مسئله‌ساز است که باید تلاش کرد تا توازن رعایت شود.

شکوهی برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در خصوص میزان اعتیاد در بین دانش‌آموزان گفت: در آموزش و پرورش نسبت به تمامی آسیب‌ها آمار داریم و آمار را به مراجع رسمی اعلام می‌کنیم و تمامی آسیب‌ها رصد می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی فضای مجازی دانش آموزان تهدید کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

پروین محمدپوری مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در استان، گفت: در این مدت ۵ هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روان‌شناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای هزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیب‌های‌اجتماعی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب‌دیدگان‌اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب‌دیده‌اجتماعی است، افزود: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروه‌های هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیب‌های‌اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهاد‌های مربوطه و شناسایی مناطق آسیب‌زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان هم طی پارسال، گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حادخانوادگی، کودک‌آزاری، سالمند‌آزاری، همسرآزاری و معلول‌آزاری با اورژانس‌اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد ۳ هزار مورد پذیرش مداخله انجام شده و ۵ هزار نفر از خدمات‌سیار بهره‌مند شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این استان پاکسازی و مسدود شد
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد