Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی:
پیش بینی برداشت 650 الی 700 هزار تن گندم در آذربایجان‌شرقی

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از آغاز برداشت خوشه‌های طلایی گندم در آذربایجان‌شرقی خبر داد.

مهندس اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی در حاشیه بازدید از موسسه تحقیقات دیم مراغه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: امسال 650 تا 700 هزار تن گندم از مزارع زیرکشت این محصول در آذربایجان‌شرقی برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه برداشت گندم در آذربایجان‌شرقی از شهرستان‌های کلیبر و خداآفرین آغاز شده است افزود: به خاطر بادزدگی آخر اردیبهشت و اول خرداد مزارع گندم در استان ، 15 درصد از پیش بینی های اولیه کاهش تولید خواهیم داشت.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: بیشترین خسارت بادزدگی به مزارع شهرستان‌های کلیبر، هوراند، اهر و خداآفرین وارد شده است

وی با بیان اینکه همزمان با برداشت خرید گندم نیز آغاز شده است، متذکر شد: امسال 500 هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان خریداری می‌شود.

مهندس فتحی تصریح کرد: از زمان برداشت گندم در استان نزدیک به 10 هزار تن محصول مازاد از کشاوزران خریداری و پول آن نیز پرداخت شده است.

وی یادآور شد: خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی کشاورزان در سال زراعی‌جاری  2 هزار 500 تومان تعیین شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده امسال مشکلی در خرید و پرداخت پول محصول گندم‌کاران در آذربایجان‌شرقی وجود ندارد.








منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جهادکشاورزی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی هزار تن گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها؛ مسکن از اساسی‌ترین و بزرگترین مشکلات امروزی جامعه ما است، به‌گونه‌ای که بخش بیشتر درآمد افراد برای تأمین مسکن اختصاص می‌یابد.

گرانی و افزایش نجومی قیمت مسکن شهرنشینان را با چالش بزرگی مواجه کرده است، از طرفی سبب کسادی بازار مسکن و کسب و کارهای مربوط به آن شده و دیگر رونق سابق را ندارند.

طبق آمار، میانگین قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در تهران در اسفند ۱۴۰۲، به بیش از ۸۱ میلیون تومان رسیده که نسبت به بهمن ماه ۳.۸ درصد و نسبت به اسفند ۱۴۰۱ بیش از ۲۴ درصد افزایش داشته است.

همچنین کارشناسان دلایل افزایش قیمت مسکن را ناشی از عواملی چون تورم و افزایش هزینه‌های ساخت، نرخ ارز و صادرات مصالح، کاهش تقاضا و افزایش تعداد جمعیت، عوامل قانونی و مالی، عوامل جغرافیایی و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری و ساخت‌وساز می‌دانند.

مشکلات مسکن گریبانگیر تأمین مسکن نیروهای مسلح نیز شده است و آنها هم با چالش‌های اساسی در این حوزه دست و پنجه نرم می‌کنند.

در همین راستا عصر روز چهارشنبه جلسه‌ای با حضور سردار سید مجید ابن الرضا مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، سردار علی ساری دبیر قرارگاه مسکن ستاد کل نیروهای مسلح، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و نمایندگانی از نیروهای مسلح در سالن شهید باکری استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد.

مسکن به آرزوی دست نیافتنی تبدیل می‌شود

سردار مجید ابن الرضا، رئیس ستاد تأمین اجتماعی و قرارگاه مسکن نیروهای مسلح کشور در این جلسه اظهار کرد: مسکن از موضوعات مهم است، به‌ویژه امسال رئیس جمهور تاکید داشتند تا بر آن متمرکز شویم و تعهدات دولت نسبت به اولویت و برنامه‌ها انجام شود.

وی ادامه داد: به تدبیر رهبر معظم انقلاب که در گزارشی که برای ایشان فرستاده بودیم فرمودند مسکن مسئله مهمی است، حل کننده مشکلات دیگر نیروهای مسلح است، هرچه می‌توانید در این بخش تلاش کنید؛ همین گزارش را به دفتر رئیس جمهور هم ارسال شد و بر جهادی کار کردن در این عرصه تاکید کردند.

وی افزود: اصل ۳۱ قانون اساسی بر داشتن مسکن متناسب تاکید دارد و همه باید تکالیف را به این سمت ببرند چراکه یکی از وظایف دولت اسلامی حل مشکل مسکن است.

ابن الرضا گفت: اهمیت مسکن غیر از اینکه نیاز اولیه زندگی انسان بوده، از موضوعات جدی در سبد معیشت خانوار است؛ سرمایه گذاری در این حوزه متأسفانه بازدهی به شدت بالا داشته و حدوداً هم ارز سکه و دلار حرکت می‌کند و از این جهت مشکل برای مردم ایجاد کرده که تقریباً آرزوی دست نیافتنی می‌شود و اگر تلاش نکنیم، موضوع مسکن حل نشده باقی می‌ماند.

وی یادآور شد: طی ۱۰ سال آینده ۲۴ میلیون دختر و پسر باید ازدواج کنند و هشت میلیون مسکن در کل کشور باید تخریب و نوسازی شوند که کمبود ما ۱.۲ در سال است و با این عدد سالانه دو میلیون مسکن باید ایجاد شود.

وی تاکید کرد: عواملی چون نقدینگی، تورم عمومی، نرخ ارز و رشد اقتصادی و عوامل برون بخشی شامل مشکلات عرضه زمین و عرضه و تقاضا نیز موضوعات جدی در این حوزه به وجود آورده است.

رئیس ستاد تأمین اجتماعی و قرارگاه مسکن نیروهای مسلح کشور متذکر شد: میانگین قیمت مسکن طبق اعلام وزارت کشور ۴۷ میلیون تومان بوده که بالاترین میانگین در تهران با ۶۳ میلیون و کمترین در خراسان جنوبی با ۲۹ میلیون تومان است.

وی خاطرنشان کرد: در اقدامات حوزه مسکن، زنجان جزو استان‌هایی است که نسبتاً موضوعات آن تمام شده اما همدان بالاترین مشکلات مسکن را داشته و تقریباً قیمت آن با تهران برابری می‌کند و مشکل زمین هم دارند و آذربایجان شرقی نیز رتبه هفدهم را به خود اختصاص داده است که بالاترین هزینه در دستمزد، مصالح و فولاد است و مهم‌ترین عدد را در ساخت مسکن به خود اختصاص داده است که باید این رقم را کاهش دهیم و رئیس جمهور تاکید کردند فولاد و سیمان را از بورس خارج کنیم.

وی با بیان اینکه موضوع اعتبارات و ساخت مهم بوده و دولت نیز دنبال می‌کند، اضافه کرد: در تفاهم نامه با وزارت راه و شهرسازی اکنون از لحاظ عملکردی آمار ۴۸ درصدی را به خود اختصاص داده‌ایم و پیش‌بینی ما ۲۵۰ هزار مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ بود و در گزارش پایان سال گذشته ۲۲۹ هزار را خدمت رئیس جمهور اعلام کردیم که تعدادی افتتاح و تحویل کارکنان شد.

ابن الرضا متذکر شد: حدود ۱۵۰۰ هکتار از زمین‌های نیروهای مسلح که کاربری نداشتند، با تدبیر رهبر معظم انقلاب برای حل مشکل مسکن به میدان آورده شد و دولت نیز ۶۷۶ هکتار را کمک کرد و در چرخه مسکن قرار داده شدند.

وی همچنین افزود: وامی که با بانک سپه توافق کردیم، ۲۰ همت بوده که فعلاً هشت همت پول برای نیروهای مسلح وارد کردیم و تا پایان ۱۴۰۲ نیز ۴۱۰ میلیون تومان از بانک مسکن گرفتیم؛ در کل تاکنون هشت هزار و ۴۱۰ میلیارد تومان در این حوزه تسهیلات وارد شده است.

نیروهای مسلح برای تأمین مسکن مورد نیازشان باید دغدغه ۱۰۰ درصدی داشته باشند

در ادامه مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی نیز تاکید کرد: نیروهای مسلح برای تأمین مسکن مورد نیازشان باید دغدغه ۱۰۰ درصدی داشته باشند و ما نیز در مدیریت استان کاملاً آماده همکاری در این زمینه هستیم.

وی گفت: برای ساخت مسکن نیروهای مسلح زمین‌هایی در نظر گرفته شود که زیرساخت‌های مورد نیاز از قبیل برق، آب و گاز را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه مساله مسکن بسیار حیاتی و مهم است، افزود: بنابراین اگر مشکل مسکن را حل کنیم آرامش به خانواده‌ها باز خواهد گشت.

نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی تاکید کرد: شخص رئیس جمهور نسبت به مسکن دغدغه اساسی دارند و اگر این خط فکری در همه استان‌ها و شهرستان‌ها جاری و ساری شود، یک عملیات عمرانی بزرگ برای ساخت مسکن به راه خواهد افتاد.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: مسکن یک حوزه تخصصی و مهندسی است، بنابراین باید به جزئیات، اعداد و ارقام در این حوزه مسلط باشیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه در روند ساخت مسکن نیروهای مسلح حد توقفی وجود ندارد، گفت: بر این اساس ظرف یک ماه آینده همه نیازمندی‌ها و موجودی‌ها احصا شوند، به طوری که در جلسات بعدی قرارگاه فقط راه حل مشکلات موجود مورد بررسی قرار گیرند.

وی ادامه داد: نیروهای مسلح تمام دارایی‌های خود در داخل و خارج شهر را پای کار بیاورند، ما نیز بالاترین ارزش افزوده‌ای را که در استان در اختیار داریم، ایجاد خواهیم کرد.

استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: عملکرد نیروهای مسلح آذربایجان شرقی در حوزه مسکن باید به گونه‌ای باشد که به الگویی برای دیگران تبدیل شویم.

در این جلسه آمار و ارقام مربوط به وضعیت مسکن نیروهای مسلح با حضور نمایندگانی از هر بخش بررسی شد و مقرر شد نمایندگان آمار و ارقام خود را نهایی کرده و ماه آینده در جلسه‌ای در تهران وضعیت را گزارش دهند.

بدون‌شک، تأمین و تعدیل قیمت مسکن در بازار، نیازمند تدابیر تنظیم گرانه و استفاده از ابزارهای مناسب است. دولت در این زمینه نقش مهمی دارد، برای این منظور، باید از ابزارهای دیگری نظیر سیاست‌های مالی و اعتباری، تنظیم‌های قانونی و تشویق به ساخت در مناطق با تقاضای مصرفی بیشتر استفاده شود. این تدابیر امکان می‌دهد تا سازندگان به سمت مناطق با تقاضای بالاتر هدایت شوند و نواقص در توازن بازار مسکن به حداقل برسد. از این‌رو افراد بهترین بهره را از فرصت‌های بازار می‌برند و دسترسی به مسکن مناسب‌تر و عادلانه‌تر خواهد شد.

کد خبر 6088355

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • تداوم بارندگی در نیمه شرقی و ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور
  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی
  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی