Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از شوشتر؛ سهراب گیلانی نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: صحبت‌های ارزشمند مقام معظم رهبری در مورد مبارزه با فساد باید به عنوان منشور در دستور کار سه قوه قرار گرفته و اقدام و برنامه‌ریزی جدی در این رابطه صورت بگیرد.

وی در رابطه با وجود فساد در برخی ارگان‌های دولتی بیان داشت: در گذشته با نفوذهایی که در حاکمیت صورت گرفت، در ادوار مختلف شاهد بودیم که فساد در جاهای گوناگونی از نظام ما متاسفانه ریشه دوانده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مهم‌ترین اموراتی که باید به آن بپردازیم، مبارزه با فسادی است که در دستگاه‌های دولتی در ابعاد مختلف وجود دارد.

گیلانی با اشاره به نقش مهم مجلس شورای اسلامی در مقابله با فساد اذعان کرد: مجلس شورای اسلامی در کنار قوه قضائیه باید در مواردی که قانون تعیین کرده، از قدرت نظارت خود بهره برده و روزنه‌های فساد را مسدود کند. نظارت‌ها باید قوی شوند و با موارد خلاف برخورد شود.

وی ادامه داد: وقتی در مجلس از وزیر یا رئیس جمهور طرح سوال، یا تذکر کتبی یا شفاهی داده می‌شود به سادگی رها نشود و مورد مطالبه هیئت رئیسه قرار گیرد، در مجلس دهم در این خصوص ضعف شدیدی وجود داشت.

نماینده مردم افزود: هم مجلس شورای اسلامی باید در تدوین و مصوب کردن قوانین و هم دولت‌ها در گزینش مدیران در سطح عالی، میانی و شهرها تمام توجه و دقت را برای جلوگیری از فساد به کار گیرند، باید مدیرانی معتقد به اسلام، انقلابی، سالم و شایسته و البته خدمتگذار گزینش شود.

وی از قوه قضائیه خواستار برخورد سریع‌تر با مفسدین شد و اظهار داشت: سرعت عمل در برخورد با مفسدین مختلف نسبت به گذشته باید بیشتر شود و الحمدالله رویکرد جدید در این قوه نشان‌دهنده همین مطلب است؛ در سیستم قوه قضائیه نیز انتخاب قضات خوب با توجه به سیستم‌هایی که خودشان دارند نیز بسیار تاثیرگذار است.

وی گفت: اجرای فرمان و نظرات رهبری در مورد مبارزه با فساد و مفسد می‌تواند نجات‌بخش کشور باشد.؛کشوری که نظامش اسلامی و قوانینش بر اساس دستورات اسلام پایه‌گذاری شده است، بنابراین باید طبق همان اسلام هم مبارزه با فساد در آن انجام شود.

48

کد خبر 1406117

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان مجلس شورای اسلامی مبارزه با فساد قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۴۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • راند دوم
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی