Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، ایگور بابوشکین در ارتباط تصویری با استاندار گیلان، ضمن قدردانی از ابتکار عمل استاندار گیلان برای برگزاری این نشست؛ جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از شرکای تجاری آستراخان عنوان و بیان کرد: مبدا یا مقصد بیش از ۹۰ درصد کالاهایی که از مرز آبی این کشور عبور می‌کند، ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت ۱۷۴ شرکت با سرمایه ایرانی در آستراخان افزود: بر اساس آمارهایی که در سال ۲۰۱۹ در خصوص حجم تجارت آستراخان با ایران انجام گرفت؛ این رقم حدود ۲۶۰ میلیون دلار بود که نسبت به سال ۲۰۱۸ با ۱۰ درصد افزایش مواجه بوده و در سه ماه اول سال ۲۰۲۰ نیز حجم تجارت حدود ۶۷ میلیون دلار است.

استاندار آستاراخان، این استان را دارای نزدیک ترین ارتباط خارجی با گیلان عنوان کرد و با یادآوری اولین موافقتنامه همکاری دو استان در سال ۱۹۹۴ و همکاری فعال در حوزه‌های اقتصای، تجاری و اجتماعی گفت: آستراخان و گیلان به عنوان حلقه های مهم و اصلی کریدور حمل و نقل شمال – جنوب هستند که در این ارتباط توجه ویژه‌ای به توسعه همکاری در حوزه حمل و نقل و تجارت داریم.

بابوشکین، به فعالیت سرای تجارت ایران در آستراخان که توسط اتاق بازرگانی گیلان ساخته شده، اشاره و خاطرنشان کرد: بازرگانان گیلانی به صورت مستمر از بازارهای آستراخان بازدید می‌کنند و می‌توان ادعا کرد که شریک قابل اعتمادی محسوب می شوند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز علمی تحقیقاتی دو کشور با یکدیگر همکاری خوبی دارند و روابط خود را در حوزه های فرهنگی، ورزش و سیاست جوانان دنبال می‌کنند، گفت: گیلان مجسمه شاعر نامدار ایرانی عمر خیام را به آستراخان هدیه کرده که محل نصب این مجسمه هم اکنون یکی از مکان های خوب برای تفریح و استراحت مردم این استان است.

استاندار آستراخان ادامه داد: حسن همجواری که بین دو استان گیلان و آستراخان ایجاد شده، بسیار خوب ارزیابی می‌شود که آن را ارج می نهیم و تلاش خود را برای ارتقای همکاری های همه جانبه بین دو استان انجام می‌دهیم.

بابوشکین پیشنهاد داد با توجه به اینکه دو استان به صورت فعال از حمل و نقل آبی در دریای خزر استفاده می کنند، حجم روابط را گسترش دهند و گفت: آمادگی داریم که آستراخان مرکز حمل و نقل کالاهای ایرانی به روسیه و دیگر کشورهای اوراسیا تبدیل شود.

استاندار آستراخان به ظرفیت راه‌آهن به عنوان فرصتی مناسب برای توسعه حمل و نقل بین دو استان اشاره کرد و افزود: در استان های آستاراخان و آستارا، هاب(مرکز) راه آهن شروع به کار کرده و همه شرایط لازم برای خدمات رسانی از جمله خدمات گمرکی، کنترل بهداشتی، عمل آوری و نگهداری بارها را دارد و این شیوه مفیدتر از حمل و نقل جاده‌ای است و در جهت جلوگیری از شیوع کرونا نیز راهکاری مطمئن محسوب می‌شود.

وی با ابراز علاقه برای گسترش فعالیت های تجاری با ایران بیان کرد: سرای تجارت ایران در واقع بستری برای ملاقات های تجاری دو کشور است و نمایشگاه دائمی کالاهای ایرانی که در این مرکز وجود دارد هم بستری برای ظرفیت های تجاری خواهد بود.

بابوشکین به وجود زمین‌های مستعد کشاورزی در این استان اشاره و اضافه کرد: می‌توانیم این اراضی را به شرکت های گیلانی برای پرورش محصولات دامی، کشاورزی و صادرات به ایران اجاره دهیم.

استاندار آستراخان، همچنین ایجاد و فعالیت شرکت های مشترک برای تولید گوشت، مرغ و تخم مرغ و نیز سایر محصولات کشاورزی در محافل تجاری آستراخان را پیشنهاد داد و گفت: تولیدکنندگان محصولات کشاورزی آستراخان آمادگی دارند تولیدات خود در حوزه گوشت حلال و نیز پوست و پشم دام ها را به گیلان صادر کنند.

وی به فعالیت یک شرکت ایرانی در منطقه ویژه اقتصادی لوتوس که در زمینه تولید محصولات شوینده خانگی فعالیت دارد، اشاره و از بازرگانان گیلانی دعوت کرد عضو این منطقه اقتصادی شوند.

بابوشکین، به ظرفیت بندر علیا در آستراخان به عنوان منطقه ویژه اقتصادی بندری در چارچوب کریدور حمل و نقل شمال جنوب نیز اشاره کرد و افزود: شرکت‌های گیلانی برای اجرای پروژه‌های زیرساخت منطقه بندری ما و نیز تاسیس شرکت برای تولید کالاهایی با ریشه ایرانی و نیز عمل آوری و بسته بندی محصولات ایرانی همچون چای و خشکبار، می توانند از ظرفیت این بندر استفاده کنند.

وی با اشاره به فعالیت کارخانه کشتی سازی و تعمیرات کشتی در استان آستراخان یادآور شد: شرکت های کشتی سازی ایرانی که در گیلان مستقر هستند در دریای خزر با ناوگان تجاری بسیار مهمی در حال فعالیت می باشند از این رو استفاده فعال دریای خزر این ضرورت را ایجاب می کند که به صورت مستمر کشتی ها سرویس دهی شوند.

استاندار آستاراخان، با بیان اینکه پیشتر بخشی از کشتی های ایرانی در آستراخان تعمیر می شدند، اظهار کرد: پیشنهاد می شود شرکت های آستراخان سفارشاتی برای سرویس دهی به کشتی‌های ایرانی که در دریای خزر فعالیت دارند، دریافت کنند ضمن آنکه آمادگی داریم از سوی ایران سفارشاتی برای ساخت کشتی در مدل های مختلف با اهداف گوناگون داشته باشیم.

وی به موضوع دارو نیز اشاره کرد و گفت: ایران جزو ۱۰ کشور اول دنیا در حوزه تولید داروست که با رشد و توسعه خوبی مواجه است و در بازارهای منطقه‌ای آسیا نیز ترکیبات مختلف دارویی ساخت ایران ارائه می‌شود اما متاسفانه در بازار روسی محصول دارویی از ایران وجود ندارد.

بابوشکین به آمادگی یک کمپانی روسی برای همکاری با شرکت داروسازی ایرانی و انجام فعالیت های مشترک ترکیبات دارویی بر اساس فناوری و مواد اولیه ایرانی اشاره و اضافه کرد: تقاضا دارم برای یافتن چنین شریک تجاری در ایران و تولید ترکیبات اصلی داروی ایرانی در استان آستراخان، همکاری لازم صورت گیرد.

وی ادامه داد: روابط آموزشی بین دانشگاه ها و مراکز علمی دو استان بسیار خوب است و فعالیت های آموزشی متعددی انجام می‌شود اما خواستار گسترش این ارتباط به صورت ویژه و اجرای پروژه‌های مشترک در حوزه فناوری اطلاعات، امور کشاورزی و پزشکی هستیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل دارو اتاق بازرگانی تولید دارو بازار روسیه قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت دریای خزر حمل و نقل دو استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۴۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است