Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با میلاد علی بن موسی الرضا(ع) مراسم اختتامیه دومین جشنواره فرهنگ کار بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده در مشهد برگزار شد.

به گزارش قدس آنلاین، آیین اختتامیه دومین جشنواره فرهنگ کار بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده شب گذشته با حضور سید وحید موسویان؛ جانشین مدیر عامل بنیاد کرامت، عاطفه سعید نژاد؛ مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کشور، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی؛ مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، فاطمه دژبرد؛ رییس مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی، داوران جشنواره و جمعی از بانوان کار آفرین در محل باغ اردوگاه باغ خاتون برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
در این مراسم سید سعید امامی؛ رییس هیئت مدیره موسسه کیفیت رضوی گفت: ارتقای کیفیت سبک زندگی بر اساس معیارهای اسلام ناب محمدی محور فعالیت های موسسه کیفیت رضوی است و با طراحی الگوهای ارزیابی کیفیت و رتبه بندی بر اساس مبانی اسلام و تجاری‌سازی نشان طیب به‌عنوان برترین نشان کیفیت را پیگیری می‌کند.
وی افزود: طیب نشانی است که به کالاها و خدمات متقاضی و واجد شرایط اعطا می‌شود و موسسه کیفیت رضوی بر اساس اساس‌نامه، زمینه‌های فعالیت گسترده و متنوعی دارد که تعریف و طراحی الگوها و شاخص‌های کیفیت و ارزیابی، ممیزی و بازرسی کیفیت و نظام‌های رتبه‌بندی و بازمهندسی فرآیندها در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و ... از آن جمله است.
امامی ابراز کرد: توسعه کار آفرینی و اثر بخشی در تولید و ارائه الگوهای ایرانی اسلامی با تکیه بر آموزه های قرآنی رویکرد جشنواره فرهنگ کار بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده است.
وی اظهار کرد: از سوی  موسسه کیفیت رضوی سامانه ارزیابی و رتبه بندی راه اندازی شده است که وظیفه اطلاع رسانی به جامعه را برعهده دارد و بر اساس ویژگی های محصولات  و نمره کیفیت به مخاطبین خدمات ارائه می دهد.
وی گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است به برگزیدگان دومین جشنواره فرهنگ کار بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده کد عضویت در این سامانه به صورت رایگان اهدا شود تا  از طرح و پتانسیل های کار آفرینان حمایت شود.
قرائت آیاتی از قرآن کریم، اجرای همخوانی گروه سرود آوای رضوان، پخش کلیپ و قرائت بیانیه دومین جشنواره فرهنگ کار بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده از دیگر برنامه اجرایی در آیین اختتامیه بود.
یادآوری می شود؛ مراسم اختتامیه دومین جشنواره فرهنگ کارآفرینی بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در شب ولادت امام هشتم(ع) به میزبانی مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی برگزار شد.
منبع: آستان نیوز انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آستان قدس رضوی امام رضا ع خانواده باغ خاتون اختتامیه دومین جشنواره موسسه کیفیت رضوی برگزار شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • اختتامیه دومین دوره لیگ فوتسال مهاجرین + فیلم
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود