Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@00:47:05 GMT

افزایش غرق شدگی در رودخانه‌های تهران

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۷۶۰۵

به گزارش تسنیم، سید حسن رضوی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته به صورت متوسط 25 تا 30 نفر در منابع آبی تهران غرق شده بودند گفت: علی رغم اطلاعیه‌ها و هشدار‌های داده شده به مردم، تعداد افراد غرق شده در منابع آبی تهران درحال افزایش است.

وی با بیان اینکه اکثر افراد غرق شده، شنا بلد بودند افزود: به دلیل ترسالی در دو سال گذشته و خروجی‌های سنگین سد‌ها با حجم آبی معادل 15 مترمعکب برثانیه و با افزایش گرمای هوا، مردم برای شنا و تفریح در کنار رودخانه‌ها اتراق می‌کنند که عواملی مانند شنا، گرفتن سلفی و یا بی توجهی والدین به فرزندانشان در آب غرق می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران مجاورت جاده‌هایی مانند چالوس و هراز را در کنار رودخانه‌ها از دیگر دلایل غرق شدگی دانست و ادامه داد: با این شرایط امکان سقوط خودرو‌ها در داخل رودخانه‌ها افزایش یافته و همین موضوع نیز آمار غرق شدگی را بالا می‌برد.

رضوی بیشترین نگرانی را در شبکه‌های آبیاری دانست و گفت: با افزایش حومه نشینی در استان تهران و قرار گرفتن شبکه‌های آبیاری در اطراف این شهر‏, همین موضوع سبب شده تا 70 درصد غرق شدگی‌ها در این کانال‌ها اتفاق بیافتد.

وی با نگران کننده دانستن آمار مربوط به غرق شدن افراد در کانال‌های آب افزود: باید آگاهی والدین و اطلاع رسانی‌ها در این خصوص افزایش یابد و والدین با ما همکاری کنند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران، رودخانه‌ها را دومین محل خطرناک دانست و گفت: مردم به دلیل تصور از عمق کم رودخانه‌ها برای شنا وارد آن می‌شوند که با وجود آشنایی با مهارت شنا، به دلیل سرعت بالای آب در این مناطق غرق می‌شوند.

رضوی با اشاره به اینکه از ابتدای سال 99 تاکنون 11 نفر در رودخانه کرج و 4 نفر نیز در رودخانه جاجرود غرق شده اند افزود: سومین کانون ما دریاچه‌های سد‌ها هستند که به دلیل محافظت‌های انجام شده و ترس ایجاد شده در مردم، آمار این بخش افزایش نداشته است.

وی با تاکید بر ممنوعیت شنا در کانال‌های آبیاری، رودخانه‌ها و دریاچه سد‌ها گفت: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی تابستان امسال هوای گرمی در کشور حاکم خواهد شد که ما در این ایام درخصوص اتراق کنار رودخانه‌ها هشدار می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران درخصوص وضعیت ذخایر آبی استان تهران افزود: هم اکنون یک میلیارد و 150 میلیون مترمکعب آب در مخازن سد‌های تهران ذخیره شده است که نسبت به سال گذشته، 85 میلیون مترمکعب آب کمتر است.

رضوی با بیان اینکه امسال خروجی سد‌های لتیان، کرج و ماملو به منظور مدیریت سیلاب، کشاورزی و تغذیه مصنوعی دشت‌ها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است گفت: امسال 150 میلیون مترمکعب آب برای مسائل زیست محیطی و تغذیه مصنوعی رها شده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال آبی تاکنون 453 میلی لیتر بارش در استان تهران ثبت شده است که این بارش‌ها سبب افزایش 48 میلیون مترمکعبی ذخیره سد‌های تهران نسبت به سال‌های نرمال بوده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رودخانه ها غرق شدگی غرق شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۷۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند

ایسنا/گیلان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان در حاشیه برگزاری دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گفت: هدف نهایی از این طرح آموزش دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق است تا بخش زیادی از هم استانی ها با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

هاشم اسماعیلی در حاشیه دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این طرح مشترک بین هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در جهت کاهش آمار غریق در سطح استان به عنوان استان ساحلی در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به وجود ۳۴ منطقه آموزش و پرورش در استان، مسئولین انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی از هر یک از مناطق در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حضور دارند.

اسماعیلی تصریح کرد: مطالب این دوره توسط اساتید و مدرسین حوزه نجات غریق و غواصی استان تولید و ارائه می شود.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان تاکید کرد: شرکت کنندگان در این طرح به عنوان سفیران و مدرسین دوره‌های پیشگیری از غرق شدگی در مدارس سطح استان مخصوصاً مدارس متوسطه اول و دوم دانش آموزان را تحت آموزش قرار می‌دهند.

اسماعیلی در خصوص هدف اجرای این طرح گفت: با توجه به حضور گردشگران در سواحل گیلان همچنین عدم آشنایی و اطلاع برخی از هم استانی های خودمان با مسائل حوزه نجات غریق و پیشگیری از غرق شدگی و اینکه هر ساله بخشی از مغروقین سواحل گیلان از بومیان استان اعم از کودکان، جوانان و حتی بزرگسالان هستند لذا سعی کردیم این طرح را به عنوان یک طرح پیشگیری در گیلان عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به طرح دانش آموزی همیار پلیس تصریح کرد: در این طرح دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق، موارد فرا گرفته در این دوره‌ها را به خانواده‌هایشان انتقال دهند تا با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • غرق شدگی ۲ نفر در محدوده پل فلاورجان
  • غرق شدگی یک نفر در استخر خانگی
  • ترددهای دریایی با احتیاط انجام شود/ احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • ویدیو/ سیل خط راه‌آهن تهران - گرگان را زیر آب برد
  • ویدیو/ سیل خط راه‌آهن گلستان - تهران را زیر آب برد
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • افزایش ۴ برابر لایروبی رودخانه‌های مازندران