Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، یک مقام وزارت خارجه آمریکا روز جمعه مدعی شد که ایالات متحده مدافع برقراری یک رژیم کنترل تسلیحات مؤثر و قابل راستی آزمایی است و اینکه در پی رقابت تسلیحاتی با چین و روسیه نیست؛ زیرا این سناریو برای تمام کشورها زیان آور خواهد بود.

این مقام آمریکایی اظهار داشت: «ایالات متحده به [رژیم] کنترل تسلیحات مؤثری پایبند می‌ماند که باعث تقویت امنیت این کشور، متحدان و شرکای آن شود؛ قابل راستی آزمایی و لازم الاجرا باشد؛ و شامل شرکایی باشد که مسئولانه به وظایف خود عمل می کنند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اظهارات این مقام آمریکایی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا «دولت خود را عهده دار آغاز فصل جدیدی کرده است که در آن، عصر نوینی از کنترل تسلیحات با عبور از معاهدات دوجانبه گذشته رقم می خورد».

این مقام وزارت خارجه آمریکا در ادامه افزود که ایالات متحده روسیه و چین را تشویق می‌کند «در این مجالی که برای ارائه دستآوردهای واقعی امنیتی به ملت‌هایمان و کل جهان فراهم شده، به آمریکا بپیوندند!»

این مقام آمریکایی همچنین هشدار داد که «یک رقابت تسلیحاتی سه جانبه برهم زننده ثبات خواهد بود و امنیت را نه برای چین و نه برای روسیه ارتقاء نخواهد داد».

این دیپلمات آمریکایی در ادامه اظهاراتش مدعی شد که ایالات متحده به [رژیم] بین المللی کنترل تسلیحات پایبند می‌ماند، اما لازم است که چین به گفتگوها با آمریکا و روسیه بپیوندد. «چین باید غیبت خود [در این گفتگوها] را مورد تجدیدنظر قرار دهد و در آنها شرکت کند. رئیس جمهور ترامپ خواهان یک توافق سه جانبه است که با محیط امنیتی کنونی که در آن روسیه و چین در حال انجام رقابت تسلیحاتی هستند، سازگار باشد».

کد خبر 4964899

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه چین ایالات متحده آمریکا وزارت خارجه آمریکا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی عراق دونالد ترامپ ویروس کرونا ایران عربستان سعودی لبنان روسیه فلسطین سوریه افغانستان الحاق کرانه باختری ترکیه رقابت تسلیحاتی کنترل تسلیحات ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد

روسیه پیش‌نویس قطعنامه تحت حمایت آمریکا و ژاپن که خواستار عدم توسعه تسلیحات هسته‌ای جهت استقرار در فضا می‌شد را وتو کرد.

به گزارش ایسنا، سیزده عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس رای مثبت داده و چین تنها کشوری بود که به آن رای ممتنع داده بود.

پیش از به رای گذاشته شدن این پیش‌نویس، چین و روسیه خواستار اعمال اصلاحاتی در آن شده بودند که خواستار ممنوعیت قرارگیری هرگونه سلاحی در فضا می‌شد.

این اصلاحیه با هفت رای موافق، هفت رای مخالف و یک رای ممتنع نتوانست به تصویب برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کنترل تسلیحات هسته‌ای آمریکا از دست ترامپ خارج می‌شود پشت پرده وتوی روسیه / آمریکا: ببینید، روسیه حامی دیکتاتوری است!

دیگر خبرها

  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • رویترز: آمریکا به صورت مخفیانه به اوکراین موشک دوربرد ارسال کرده است
  • ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین
  • مقام روسی: آمریکا جنگ را انتخاب کرده است