Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نائب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: در حادثه نطنز هیچ ماده رادیواکتیوی منتشر نشده است و مردم به هیچ عنوان به صورت خودسرانه به دنبال تهیه داروی ضدرادیواکتیو نباشند.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر فاطمی افزود: متاسفانه به دنبال حادثه انفجاری که در نطنز رخ داد ، در فضای مجازی مطالبی غیرواقع در خصوص منتشر شدن مواد رادیواکتیو منتشر شده که موجب مراجعه غیرضروری و غیرعلمی مردم به داروخانه های اصفهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: به هیچ عنوان داروی ضد اشعه ای وجود ندارد و اگر دارویی بنا به توصیه پزشکی خاصیت ضدرادیواکتیوی دارد تنها از خانواده داروی پتاسیم یدایت به میزان 130 میلی گرم است.
فاطمی با اشاره به اینکه این دارو نیز تنها در موارد خاص به منظور پیشگیری از تهاجم سرطان تیروئید به سایر بافت های بدن استفاده می شود ، گفت: این دارو نیز به علت مصرف خاص در بیماران سرطانی در اختیار همه داروخانه ها قرار ندارد.
وی افزود: ید طبیعی موجود در داروی پتاسیم یدایت مانع از اثر سرطان بر سایر بافت ها و جذب رادیواکتیو می شود.
نائب رئیس انجمن داروسازان ایران با بیان این که در حادثه نطنز بر اساس آنجه مراجع رسمی اعلام کردند هیچ انفجاری در قسمت مواد هسته ای رخ نداده است ، افزود: برخی از مردم با نگرانی به داروخانه ها در استان اصفهان مراجعه می کنند در حالی که فرآورده های ید و مکمل غذایی ید (یدوفولیک) ید پایینی دارند که اثر حفاظتی در برابر رادیواکتیو ندارند.
وی گفت: بعضی به دنبال سوء استفاده از شرایط پیش آمده مردم را به تهیه ید و مکمل های ید تشویق می کنند که هیچ تاثیری در جلوگیری از جذب مواد رادیواکتیو در بدن ندارد.
فاطمی با اشاره به این که مردم به داروخانه ها مراجعه غیرضروری نکنند، ادامه داد: در سایت نطنز در قسمت مونتاژ سانتیریفیوژ انفجاری رخ داده اما هیچ اشعه ای منتشر نشده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی گفت: حتی داروی پتاسیم یدایت عوارض گوارشی شدید به همراه عوارض پوستی و دارویی دارد و مردم اصلا به دنبال مصرف خودسرانه ید نباشند زیرا ید غیراز غده تیروئید از هیچ قسمت بدن در برابر پرتو محافظت نمی کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مصرف دارو مکمل داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۹۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی برای تقویت سامانه بارشی از امروز تا فردا سه‌شنبه در استان خبر داد و گفت: شهروندان و گردشگران طی این مدت از توقف، استقرار و برپایی چادر مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان، اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز تا پیش از ظهر فردا سه شنبه در استان گیلان است.

وی افزود: طی این مدت بارندگی (بعضی نقاط رگباری و شدید، موقتی خیلی شدید)، وزش باد (گاهی شدید، موقتی خیلی شدید)، مه‌آلودگی، رعد و برق و نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تقویت سامانه بارشی در استان گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: آب‌گرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه‌ها، لغزندگی سطح جاده‌ها و کاهش دید افقی، اختلال در حمل و نقل جاده‌ای، لغزش و رانش، ریزش سنگ، خسارت به صنعت کشاورزی و سازه‌ها و برخورد صاعقه از اثرات فعالیت این سامانه پیش‌بینی شده است.

دادرس تصریح کرد: شهروندان و گردشگران طی این مدت از توقف، استقرار و برپایی چادر مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند.

وی گفت: به منظور جلوگیری از وقوع حوادث و صدمات ناگواری انسانی، شهروندان و مسافران طی این مدت از کوهنوردی در مناطق کوهستانی و عشایر در جابجایی و کوچ اجتناب کنند.

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان افزود: طی این مدت مدیریت ورودی و خروجی آب خزانه‌های برنج و کرت‌های شالیزاری و تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی به ویژه مرغداری‌ها، گلخانه‌داران، باغداران و مزرعه‌داران، احتیاط در ترددهای جاده‌ای به سبب لغزندگی و کاهش دید، محکم کردن سازه‌های موقت، تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها و هنگام وقوع رعد و برق پناه گرفتن در مکان‌های امن و سرپوشیده ضروری است.

کد خبر 751118

دیگر خبرها

  • حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)
  • ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب سر درد می‌شود
  • گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • انحراف پراید از جاده در محور نطنز ۲ کشته و ۴ مصدوم داشت
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید