Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج نظرسنجی نظام آموزش عالی بین المللی کیواس از حدود ۴ هزار دانشجو در دنیا نشان می دهد که ۷۸ درصد دانشجویان معتقدند دانشگاه ها برای شهریه آموزش آنلاین باید تخفیف قائل شوند.

تحلیل گران کیواس یادآور شده اند که در گزارش های قبلی، نگرش دانشجویان بین المللی در مورد یادگیری آنلاین در هنگام بحران کروناویروس را بررسی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کاوش در این مورد، تحلیلگران کیواس سؤالاتی جدید در این زمینه پرسیده اند که میزان تمایل پاسخ دهندگان به یادگیری آنلاین و چگونگی تأثیر آن در تصمیم گیری در مورد ثبت نام در دانشگاه را نشان می دهد.

نیمی از دانشجویان سال تحصیلی آنلاین را می پذیرند

از دانشجویان بین المللی آینده که علاقه مند هستند تحصیل خود در سال ۲۰۲۰ شروع کنند، پرسیده شد که آیا اگر شروع دوره بصورت آنلاین باشد، هنوز هم مایل به ادامه تحصیل در سال تحصیلی آینده هستند؟ ۴۷ درصد گفته اند بله، ۲۷ درصد تمایل نداشتند و ۲۷ درصد هم اطمینانی از این موضوع نداشتند.

این نتایج حاکی از آن است که ۴۷ درصد به صورت امیدوار کننده ای علاقه دارند آموزش را حتی به صورت آنلاین هم آغاز کنند. این نشان می دهد که دانشجویان بین المللی آینده برای شروع تحصیل خود به صورت آنلاین در سال تحصیلی آینده، آماده هستند و مراکز آموزش عالی می توانند مزایا و نقاط قوت خود در آموزش آنلاین را به اطلاع دانشجویان برسانند.

علاوه بر این، پاسخ دهندگان بیشتر تمایل دارند که آموزش آنلاین فقط برای یک دوره مشخص باشد. ۶۴ درصد دانشجویان گفته اند اگر آموزش آنلاین برای ۶ ماه باشد موافق شروع تحصیل هستند. آنچه باعث دلگرمی بیشتر است این است که در صورتی که آموزش آنلاین سه ماه طول بیانجامد و پس از آن آموزش حضوری آغاز شود ۷۵ درصد از دانشجویان آینده علاقمند هستند که تحصیلات خود را به صورت آنلاین آغاز کنند.

این نشان می دهد اگر دانشگاهها بتوانند به دانشجویان تضمین دهند که فقط برای مدت زمانی محدود (ترجیحاً فقط سه ماه) به صورت آنلاین آموزش می دهند، احتمال ثبت نام آنها در آن موسسه به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

۷۸ درصد دانشجویان معتقدند دانشگاه ها برای شهریه آموزش آنلاین باید تخفیف قائل شوند

تحلیلگران کیواس از دانشجویان پرسیده اند که اگر قرار بود تحصیلات خود را بصورت آنلاین شروع کنید فکر می کنید این موضوع چقدر بر شهریه تاثیر بگذارد؟ ۷۸ درصد دانشجویان گفته اند دانشگاه ها باید در شهریه های خود تخفیف قائل شوند. ۸ درصد گفته اند شهریه ها باید همین طور بمانند، ۱۳ درصد مطمئن نبوده و یک درصد هم سایر موارد را انتخاب کرده اند.

این پاسخ ها به وضوح نشان می دهد که دانشجویان بین المللی آینده در صورت شروع تحصیل به صورت آنلاین، انتظار دارند از تخفیف شهریه برخوردار شوند. البته میزان تخفیف مدنظر دانشجویان، متفاوت است ۲۱ درصد معتقدند که باید بین ۲۱ تا ۳۰ درصد تخفیف وجود داشته باشد، ۲۰ درصد معتقدند که باید بین ۴۱ تا ۵۰ درصد تخفیف باشند و ۹ درصد هم معتقدند که باید بیش از ۷۰ درصد تخفیف شهریه وجود داشته باشد.

با توجه به این پاسخ ها روشن است که دانشجویان بین المللی آینده انتظار تخفیف قابل توجهی دارند. از آنجا که موسسات در تلاش هستند تا پذیرش دانشجو را در سال تحصیلی آینده افزایش دهند ارائه شهریه با تخفیف می تواند یک تفاوت کلیدی میان موسسات باشد.

کد خبر 4960412

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشجویان خارجی رتبه بندی کیو اس دانشگاههای خارجی آموزش آنلاین آموزش مجازی ویروس کرونا دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی منصور غلامی آموزش مجازی دانشگاه ها امتحانات پایان ترم مرکز سنجش آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت بهداشت خوابگاه دانشجویی مجتبی صدیقی دانشجویان بین المللی آینده درصد دانشجویان صورت آنلاین آموزش آنلاین نشان می دهد سال تحصیلی گفته اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۹۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین مقصد نخست صادرات کشور 

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی سه میلیون و۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

اقلام عمده وارداتی

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار، سه قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم نخست کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتابگردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک‌هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

مبادی اصلی واردات

بر اساس این گزارش، هفت کشور نخست طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش، به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی