Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@21:36:58 GMT

وقوع ماه گرفتگی غیر قابل رویت/ مناطق تحت پوشش در دنیا

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۱۴۲۴

وقوع ماه گرفتگی غیر قابل رویت/ مناطق تحت پوشش در دنیا

مسعود جعفری زاده مسئول باشگاه نجوم تهران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فردا یکشنبه ۱۵ تیر ۹۹، ماه گرفتگی رخ می دهد که در ایران قابل مشاهده نیست.

وی با بیان اینکه این ماه گرفتگی از ساروس ۱۴۹ است، گفت: این ماه گرفتگی ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت ایران(ساعت  ۳:۰۷ بامداد به وقت جهانی) آغاز می شود.

جعفری زاده با بیان اینکه ساعت ۴:۳۰ لحظه اوج این گرفت است، بیان کرد: در این گرفتگی که ماه وارد نیم سایه زمین می شود، نمی توان تاریکی ماه را دید؛ یعنی این رویداد در ایران قابل رصد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کشورهایی که می توانند این ماه گرفتگی را رصد کنند گفت:این گرفت در ساعت۵:۵۲ به زمان جهانی، پایان می یابد.

مناطق تحت پوشش گرفت نیم سایه ای 

کارشناس نجوم خاطر نشان کرد: آفریقا، قطب جنوب و اقیانوسهای آرام و اطلس و اقیانوس هند، شمال امریکا، قاره اروپا، مناطقی هستند که طبق عکس بالا می توانند این ماه گرفتگی نیم سایه ای را رصد کنند.

به گفته وی، البته که ماه گرفتگی نیم سایه ای به دلیل ویژگی ای که دارد حتی در کشورهایی که تحت پوشش این گرفت هستند به راحتی قابل رصد نخواهد بود.

کد خبر 4965140 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: نجوم پدیده ماه گرفتگی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان نوآوری فیس بوک امنیت اطلاعات فناوری فضایی فناوری نانو ناسا ماهواره شبکه اجتماعی استارت آپ ایالات متحده آمریکا ماه گرفتگی نیم سایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی وارد بوشهر می‌شود/افزایش پوشش ابر و بارش پراکنده
  • تداوم بارش‌های مطلوب در اصفهان تا هفته اول خرداد
  • برق برخی مناطق ۳ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • شرایط ناپایدار برای مناطق غربی و جنوبی لرستان
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟
  • قبض برق ۲ میلیون تومانی در صورت استفاده از کولر گازی
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروه‌های حساس