Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-07@10:48:30 GMT

هنوز موج اول کرونا را رد نکرده‌ایم

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۱۴۴۴

هنوز موج اول کرونا را رد نکرده‌ایم

هنوز موج اول شیوع ویروس کرونا را در کشور پشت‌سر نگذاشته‌ایم تا به موج دوم هم برسیم.

به گزارش شریان نیوز،قاسم جان‌باباییاظهار داشت: با توجه به این‌که بیمارستان‌ها در شرایط کرونایی با کاهش درآمد روبه‌رو بودند، جهت مقابله با ویروس کرونا؛ حدود 4000 میلیارد تومان برای جبران کسری درآمد بیمارستان‌های کل کشور از صندوق ذخیره ارزی تخصیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی با اشاره به این‌که تزریق منابع مالی از صندوق ذخیره ارزی برای بیمارستان‌های کل کشور، تنها برای مدتی اثربخش است، افزود: تاکنون تنها یک‌سوم از 4000 میلیارد تومان برای مبارزه با ویروس کرونا در بیمارستان‌ها از صندوق ذخیره ارزی به وزارت بهداشت تخصیص یافته است.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: هر زمانی که اعتبار تخصیصی پرداخت شود آن را در اختیار بیمارستان‌ها می‌گذاریم.

جان‌بابایی با ذکر این‌که هزینه درمان بیماران کرونایی به‌مراتب بالاتر از سایر بیماران است، گفت: مثلاً وقتی بیمار عادی در بیمارستان بستری می‌شود لزومی ندارد پرستار و پزشکی لوازم حفاظتی مصرف کنند به همین خاطر بیمارستان‌های کشور از نظر هتلینگ و هزینه‌های مصرفی متحمل ضرر و زیان شده‌اند.

وی تصریح کرد: آسیب عدم پرداخت هزینه درمان بیماران کرونایی از سوی بیمه‌ها که در بیمارستان‌ها شاهد آن هستیم متوجه مردم می‌شود، چون باید بیمارستان‌ها سرپا باشند تا بتوانیم به همه‌ بیماران اعم از کرونایی و غیرکرونایی خدمات ارائه دهیم و از طرفی خریدار خدمات هم عملاً بیمه‌ها هستند و اگر بیمه‌ها همکاری کنند می‌توانیم هزینه درمان بیماران کرونایی را به عدد واقعی برسانیم.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تأمین کادر درمانی بیمارستان‌ها گفت: قرار بود 9000 کادر درمانی به بیمارستان‌های کشور جذب شوند که سال گذشته توانستیم کمتر از 50 درصد از 9هزار کادر درمانی را جذب کنیم و امیدواریم شرایط فراهم شود تا نیروهای درمانی باقی‌مانده را نیز در جهت ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم جذب کنیم.

جان‌بابایی تأکید کرد: حقوق و مزایای کادر درمانی عمدتاً از محل درآمدهای اختصاصی تأمین می‌شود و خوشبختانه پرداختی‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز از میانگین کشوری هم بالاتر است، بر این اساس قرار بر این شد پرداختی‌های کادر درمانی اعم از کارانه و غیره در 2 ماه آینده تسریع شود.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این‌که "پیش‌بینی شما در رابطه با شیوع موج دوم ویروس کرونا در کشور چگونه است؟" خاطرنشان کرد: هنوز موج اول شیوع ویروس کرونا را در کشور پشت‌سر نگذاشته‌ایم تا به موج دوم هم برسیم.

قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سفری یک‌روزه به شهرستان اهر، ضمن افتتاح مرکز جامع سلامت روستایی روسجان و بخش روان بیمارستان اهر از بخش‌های مراقبت از بیماران کرونایی بیمارستان باقرالعلوم(ع) اهر بازدید کردند و جویای حال بیماران شدند.

منبع: شریان

کلیدواژه: بیماران کرونایی بیمارستان ها کادر درمانی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟