Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت با اشاره به اهمیت و نقش سرویس‌ها و محصولات مخابراتی در زندگی روزمره مردم، افزود: بر اساس رسالت کاری و جلب رضایت مشتریان، در حوزه توسعه و گسترش تعداد روستاهای دارای ADSL اقدامات چشمگیری در روستاهای استان صورت گرفته است که رشد پنج هزار و ۵۲۲ درصدی این شاخص مهر تأییدی بر این مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تشریح پروژه‌ها و سرمایه گذاری‌های لازم برای ارتقا کمیت و کیفیت خدمات حوزه ADSL در روستاهای استان، بیان کرد: ارائه خدمات مخابراتی در قالب اصل مشتری مداری و اجرای عدالت اجتماعی یکی از اهداف مخابرات منطقه است که در تحقق آن موفق عمل کرده‌ایم.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه عصر حاضر به واسطه بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی، «عصر اطلاعات و ارتباطات» نامیده شده است، یادآور شد: بدون شک محصولات و سرویس‌های مخابراتی نقش تعیین کننده‌ای در پیشرفت و توسعه همه جانبه استان و حتی کشور دارد.

حکمت با اعلام این مطلب که طی چند سال گذشته تعداد روستاهای دارای ADSL ، از ۹ روستا به ۵۰۶ روستا افزایش یافته است، اظهار داشت: این مهم با برنامه‌ریزی های کارشناسی شده و در نظر گرفتن اولویت‌های کاری، فنی و توپوگرافی مناسب برای اجرای توسعه و زیرساخت‌های لازم در روستاها محقق شده است.

وی با اشاره به رشد پنج هزار و۵۲۲ درصدی توسعه ADSL در روستاهای کردستان، افزود: این آمار نشان دهنده بیلان کاری چشمگیر و موفق مخابرات منطقه در راستای فراهم نمودن شرایط لازم برای بهره‌مندی روستانشینان از سرویس‌های مخابراتی است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: بسترهای مخابراتی همچون همیشه به صورت ۲۴ ساعته در اختیار مشتریان مخابرات در روستاها قرار دارد که استقبال و بهره‌گیری از این سرویس‌ها، رضایتمندی آنها را از خدمات مخابراتی بیان می‌کند.

حکمت، شرایط کنونی جامعه که همه به نوعی درگیر ویروس کووید ۱۹ هستند را تشریح کرد و افزود: امیدوارم مشتریان مخابراتی کارهای روزمره خود را که نیازمند استفاده از بستر دیتا است را به صورت مجازی و آنلاین انجام دهند تا مانع ورود این ویروس به مناطق پاک همچون روستاها شوند.

وی بیان کرد: توسعه زیرساخت‌ها، ارتقا کیفیت و کمیت محصولات مخابراتی در روستاها یکی از برنامه‌های مخابرات منطقه کردستان است که در تدوین پروژه‌های مخابراتی به آن توجه ویژه شده است.

کد خبر 4965432

منبع: مهر

کلیدواژه: آزاد حکمت مخابرات منطقه کردستان اینترنت پرسرعت ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان دهه کرامت بیرجند شهرکرد ایلام خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان مواد مخدر ستاد مقابله با کرونا مخابرات منطقه کردستان سرویس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی اظهار کرد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

کد خبر 748016

دیگر خبرها

  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • بیش از 22 هزار خانوار یزدی تا شهریور ماه به فیبرنوری متصل می شوند
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس