Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@17:48:52 GMT

واگذاری منطقه گردشگری بابا گرگر قروه به بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۴۶۴۴

واگذاری منطقه گردشگری بابا گرگر قروه به بخش خصوصی

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قروه گفت: منطقه گردشگری باباگرگر به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمد ابراهیم الیاسوند ظهر امروز در روند بازدید حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری از منطقه گردشگری باباگرگر که با هدف مرتفع کردن مشکلات این پروژه و واگذاری آن به بخش خصوصی صورت گرفت، اظهار کرد: نقشه کامل امام‌زاده توسط مشاور آماده شده و اعتبار لازم برای انجام زیرساخت‌های آن آماده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از احداث  پارکنیگ و آلاچیق در قسمت ورودی امامزاده خبر داد و گفت: اداره اوقاف امور خیریه شهرستان برای سنگ‌فرش این محوطه اعلام آمادگی کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قروه خاطرنشان کرد: امامزاده باباگرگر یکی از ٣ منطقه نمونه گردشگری قروه است و از لحاظ تاریخی، مذهبی و آب درمانی می‌تواند زمینه جذب گردشگر را به استان مهیا سازد.  

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قروه خاطرنشان کرد: سالها به بدلیل اختلافی که بین میراث فرهنگی و اداره اوقاف وجود داشت این مکان بلاتکلیف باقی‌مانده بود.

وی اذعان کرد: با مذاکرات انجام شده این مشکل مرتفع  و کار  توسعه  زیر ساخت‌های منطقه نمونه گردشگری باباگرگر آغاز شده است.

حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان نیز در روند این بازدید به ظرفیت بسیار مناسب منطقه گردشگری بابا گرگر برای سرمایه‌گذاری اشاره کرد و اظهار داشت:  اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان آمادگی دارد براساس قوانین و مقررات جاری این منطقه گردشگری را به بخش خصوصی واگذار کند.

وی خاطرنشان کرد: استان کردستان به لحاظ جاذبه‌های گردشگری مذهبی، تاریخی و طبیعی از جایگاه ویژه برخوردار است که قطعا توسعه زیرساخت‌ها در این نقاط می‌تواند نقش مهمی در رشد صنعت گردشگری در این استان ایفا کند.

گفتنی است؛  باباگرگر، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان قروه در استان کردستان است که در حد فاصل شهرستان‌های قروه و بیجار قرار دارد.

آرامگاه سیدجمال‌الدین و چندین چشمه آب معدنی در آن سبب جذب گردشگران و مسافران زیادی به این منطقه شده‌ و این روستا را به یکی از روستاهای گردشگری_زیارتی استان کردستان تبدیل کرده است.

یکی از جاذبه‌های گردشگری روستای باباگرگر وجود چشمه‌ای همیشه جوشان معروف به دنگز یا چشمه آب گرم باباگرگر است که در 18 کیلومتری شمال شرقی شهرستان قروه قرار دارد و از خاصیت درمانی بالایی برخوردار است.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی بخش خصوصی قروه گردشگری و صنایع دستی منطقه گردشگری میراث فرهنگی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان یزد در بازدید از طرح‌های عمرانی شهرداری شهر شاهدیه در حوزه میراث فرهنگی گفت: شهر شاهدیه با توجه به ویژگی‌های منحصر بفردی که از نظر میراث فرهنگی، ابنیه تاریخی تپه‌های بسیار زیبا باغات انار ویژه‌ای دارد که، یک مجموعه کاملی از جاذبه‌های میراث فرهنگی و گردشگری است.


رستگاری با اشاره به نیاز شاهدیه در معرفی بیشتر به هموطنان برای توسعه پایدار گردشگری گفت: در این راستا در چند سال گذشته مجموعه شهردای و شورای اسلامی شهر شاهدیه همت کرده و برای بازسازی معابر به شکل سنتی، احیای بافت تاریخی و باغات گام‌های بسیار موثری را برداشته اند.


وی در ادامه افزود: در سال جاری نیز چهار طرح ارزشمند در محدوده مرکزی بافت تاریخی شاهدیه توسط شهرداری با اعتبار بیش از صد وبیست میلیار ریال در حال اجرا است.


رستگاری گفت: کارگاه خشت زنی کف و بدنه سازی و احیای باغات از جمله این اقدامات است که قطعا برای توسعه پایدار گردشگری شهر شاهدیه موثر است.

دیگر خبرها

  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • (تصاویر) آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است