Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی مومنی ها معاون بین‌الملل سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب در تشریح رهیافت امسال این معاونت در مراسم اربعین گفت: عراقی ها سنت پیاده‌روی اربعین را از مبدأ خانه‌هایشان در عمق روستاها و شهرهای عراق ساخته‌اند و از آنجا شریان‌هایی از مسیرها و موکب‌ها تا کربلای معلی کشیده‌اند، اما ایرانی‌ها طی همه‌ی این سال‌ها اربعین را از مقصد یافته‌اند و رفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بین‌الملل سازمان بسیج در توضیح رهیافت و راه‌حل اربعین از مبدأ که ماحصل همفکری با مجموعه های مردمی است،اضافه کرد: هنگامی که سیاست‌های ما در چهارچوب رهیافت اربعین از مقصد باشد، طبیعی است با محدودیت آمد و شد در کربلا و نجف و یا بسته شدن مرز ایران و عراق مراسم اربعین تعطیل خواهد شد، اما در چارچوب رهیافت اربعین از مبدأ و متکی بر بیان معصوم (ع)، حرکت اربعین از خانه‌ی هر زائر شروع می‌شود و تا هر آن جا که او بتواند ادامه می‌یابد و در پیاده‌روی کامل به حائر حسینی می‌رسد و در پیاده‌روی قاصر با زیارت از دور برمی‌گردد و با این تلقی حتی اگر مرزهای ملی و استانی هم به خاطر همه‌گیری بسته شود، باز پیاده‌روی و موکب‌داری از در خانه‌ها تا ابتدای جاده‌ی کربلا در شهرها و روستاها تعطیل نمی‌شود.

مؤمنی‌ها در ادامه افزود: صحبت از تعطیلی زیارت اربعین برآیند بدفهمی پیاده‌روی اربعین و فهم آن از مقصد است، اگر نه به طور متوسط دوسوم مسیر پیاده‌روی اربعین ایرانی‌ها در داخل خاک ایران است و با بسته ماندن مرز ایران و عراق باز ما اختیار احیای این مسیرها و موکب‌ها را با رعایت پروتکل های بهداشتی داریم.

معاون سازمان بسیج با اشاره به تجربه‌ی حرکت برخی مجموعه های مردمی در احیای راهپیمایی روز قدس امسال آن را قابل توسعه به احیای پیاده‌روی اربعین دانست و گفت: با احیای نقاط چاووش در ابتدای جاده‌ی قدس،عتبات، راهپیمایی روز قدس امسال در حوالی پنجاه شهر و هفده استان و پنج کشور این گونه احیا شد که هر کس از خانه پیاده تا ابتدای این جاده برود و نه تنها در ایران که تا عراق، لبنان، آذربایجان و ترکیه هم روز قدس به این صورت احیا شد.

معاون بین‌الملل سازمان بسیج اسلوب پیاده‌روی تا نقطه‌ی چاووش را راه‌حل مناسب مسأله‌ی جامانده‌های اربعین خواند و اضافه کرد: با تعریف نقطه‌های چاووش و احیای چاووش‌خوانی‌ طبیعی است که ما نه در ایران و نه در هیچ کشور دیگری جامانده‌ی از پیاده‌روی اربعین نخواهیم داشت و در اسلوب پیاده‌روی قاصر از مبدأ خانه هر زائر به هر اندازه که می‌تواند روی جاده‌ی منتهی به کربلای معلی پیاده‌روی می‌کند و برمی‌گردد.

مؤمنی‌ها با یادی از مرحوم علی‌اکبر ابوترابی به عنوان پیش‌گام پیاده ‌روی به عتبات از مبدأ گفت: پیش‌فرض آن مرحوم آن بود که مرز ایران و عراق در آن سال‌ها بسته است اما این باعث تعطیلی پیاده‌روی آن‌ها به طرف عتبات نمی‌شد، بلکه با انتخاب رهیافت پیاده از خانه، خود را به ابتدای جاده‌ی عتبات در شهرها و روستاها می‌رساندند و پس از عبور از نقاط چاووش محلی به نقطه‌ی چاووش ملی ایران در خسروی می‌رسیدند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: پیاده روی اربعین سازمان بسیج ی چاووش جاده ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص پروژه خانه شهر مطرح کرد: همان‌طور که از اسم پروژه خانه شهر پیداست، این پروژه بیانگر سابقه و تاریخچه شهر تهران است. 

وی با بیان اینکه پروژه خانه شهر تاریخچه و گذشته تهران به تصویر می‌کشد، افزود: سعی کردیم با اجرای این طرح علاوه برتداعی گذشته شهر، آنچه برای آینده آن متصور هستیم را نیز در این ساختمان به تصویر بکشیم.

وی با تاکید بر اینکه به کارکردهای پیرامونی و جنبی این پروژه توجه ویژه شده است، عنوان کرد: تمامی مراجعه کنندگان از شهروندان گرفته تا اعضای کلانشهرها پس از اتمام پروژه به محض اینکه وارد این ساختمان شوند سیر تاریخی که در این بنا به تصویر کشیده شده است را درک خواهند کرد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران نسبت به تمامی بخش‌های این پروژه توجه ویژه و خاصی شده است و از مواد با کیفیت و مدرن مورد استفاده قرارگرفته است.

حق بین ادامه داد: به عنوان مثال سقف این پروژه اکسپوز است که به عنوان سقف‌های باز یا پلنوم‌های باز نیز شناخته می‌شوند. در این نوع سقف تمامی سیستم‌های تاسیساتی ساختمان که از زیر سقف عبور کرده‌اند در معرض دید قرار می‌گیرند. در واقع این سقف‌ها نوعی سقف باز قلمداد شده و امروزه محبوبیت بسیاری پیدا کرده‌‎اند. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: پوشش پروژه کاملا منطبق با ساختمان دوره قاجاریه و زمان قدیم در نظر گرفته شده است. داخل پروژه نیز کاملا مدرن است و با کارکرد امروز خدمات خواهیم داد.

حق‌بین همچنین در خصوص زمان افتتاح پروژه اظهار کرد: بنابر پیش بینی‌های صورت گرفته این پروژه تا شهریور ماه سال جاری افتتاح خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در پایان با تاکید بر اینکه این پروژه بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی در ابنیه شهر تهران است، افزود: نکته حائز اهمیت و قابل توجه این است که بافت میدان امام‌خمینی با احداث این پروژه احیا خواهد شد.

گفتنی است پروژه «خانه شهر» واقع در ضلع شمالی میدان امام خمینی (ره)، دارای امکانات فرهنگی و رفاهی شامل، سالن نمایش با ظرفیت 360 نفر، کافه رستوران حدود 100 نفر، عکاسخانه، شهر کتاب، کافه کتاب و گالری موزه است و با زیر بنای در حدود 18000 متر مربع توسط سازمان عمرانی مناطق شهرداری در دست ساخت است.این پروژه دقیقا در محل ساختمان قدیم بلدیه تهران واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • اولین نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال