Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه پرندوار روز شنبه در نشست هم اندیشی دهیاران شهرستان ری به مناسبت چهاردهم تیرماه روز شهرداری ها و دهیاری ها اظهار داشت: مهاجرت معکوس فقط با شعار محقق نمی شود بلکه باید زیرساخت های لازم از جمله اشتغال و سایر امکانات رفاهی در روستاها فراهم شود.

وی با بیان اینکه توسعه روستاها بدون بازنگری در طرح های هادی امکان پذیر نیست، عنوان کرد: دستگاه های متولی بخصوص در استان تهران باید اجازه بازنگری در طرح های هادی برای توسعه روستاها را صادر کنند تا فضای مناسب برای مهاجرت معکوس در روستاها فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرندوار یادآور شد: متاسفانه هم اکنون به دلیل نزدیکی روستاهای استان تهران به پایتخت و مهاجر پذیری این مناطق هر چهار سال یکبار شاهد مهاجرت جمعیتی معادل یک استان به شهرها و روستاهای استان تهران هستیم.

پرندوار در ادامه به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای استان تهران به ویژه شهرستان ری اشاره کرد و گفت: متولیان اصلی جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز براساس قانون ادارات محیط زیست، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستند ولی متاسفانه امروز همانگونه که شاهد هستیم تمامی این وظایف به گردن دهیاری ها افتاده است.

این مسئول خاطر نشان کرد: دهیاری های در موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز فقط گزارشگر به دستگاه های متولی هستند ولی امروز بخش اعظم مسئولیت دستگاه های خدمات رسان بر عهده دهیاران افتاده است.

پرندوار در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه امروز تصمیم گیران و تصمیم سازان دولت و نظام به این نتیجه رسیده اند که راه حل بخشی از مشکلات کشور در گرو توسعه و آبادانی روستاها است، اضافه کرد: تمامی دستگاه های متولی باید در کنار دهیاری ها زمینه توسعه و آبادانی روستاها را فراهم کنند.

وی ادامه داد: دستگاه های متولی مانند آب، برق، گاز، آموزش و پرورش و سایر دستگاه ها نباید وظایف خود را به عهده دهیاران بگذارند، آسفالت مدارس، احیای زیرساخت های آب شرب روستایی و سایر امور نباید به دهیاران ارجاع شوند.

نشست هم اندیشی دهیاران شهرستان ری به مناسبت چهاردهم تیرماه روز شهرداری ها و دهیاری ها امروز شنبه با حضور حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری، معصومه پرندوار مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران و جمعی از مسئولان و دهیاران شهرستان ری در فرمانداری برگزار شد.

لازم به ذکر است در انتهای این نشست از تعدادی از دهیارن نمونه جنوب تهران با اهدای لوح تجلیل شد.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در پنج بخش مرکزی، کهریزک، قلعه نو، حسن آباد فشافویه و خاوران در جنوب استان تهران واقع شده است.

برچسب‌ها شهرستان ری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور شهرستان ری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور دستگاه های متولی استان تهران شهرستان ری دهیاری ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی فیض اللهی شامگاه سه شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بهار با تأکید بر اهمیت تحقق منویات رهبر انقلاب و تحقق شعار سال، گفت: رهبر معظم انقلاب نقشه راه را برای ما مشخص کرده و دستگاه‌های دولتی وظیفه هموار کردن و تسهیل گری در راستای جهش تولید را بر عهده دارند.

وی گفت: تعهد اشتغال شهرستان بهار در سال گذشته تعداد یک هزار و ۶۱۹ نفر بود که یک هزار و ۸۳۶ نفر معادل ۱۱۴ درصد توسط دستگاه‌های اجرایی محقق شد و سهمیه شهرستان بهار در سال جاری تعداد یک هزار و ۴۵۸ نفر است.

فیض اللهی اضافه کرد: داشتن اطلاعات کافی در حوزه اشتغال و کسب و کار می‌تواند به برنامه‌ریزی دقیق کمک کند و جایگاه شهرستان در بین شهرستانهای دیگر مشخص شود و موانع و نواقص برطرف شود.

وی سفر ریاست جمهوری در نیمه دوم امسال را محتمل دانست و گفت: با توجه به ظرفیت شهرستان بهار در حوزه کشاورزی و صنعتی، باید طرح‌های مدونی را برای طرح در سفر آماده کنیم تا از این محل منتفع شویم.

فیض اللهی با تاکید بر مشخص شدن سهمیه شهرستان در حوزه اشتغال و تسهیلات گفت: با مشخص شدن سهمیه شهرستان و داشتن آمار می‌توان اقدامات و میزان پیشرفت را سنجید و متناسب با داشته‌ها و ظرفیت‌ها به دنبال جذب اعتبار بود.

وی تشکیل تعاونی توسعه و عمران شهرستان بهار را از اولویتهای امسال برشمرد و گفت: با توجه به اهمیت تشکیل و گسترش تعاونیها و اختصاص ۲۵ درصد از تسهیلات، این مهم در شهرستان بهار نیز پیگیری خواهد شد.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گفت: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب و کار، تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان تزریق شود و رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

یوسف شعبانی اضافه کرد: تعداد بیمه شدگان اجباری در ابتدای سال ۱۴۰۲، ۱۴۱ هزار نفر بود که با افزایش در پایان سال به ۱۴۹ هزار نفر و۷۰۰ نفر رسید.

وی اظهار داشت: تعهد اشتغال استان همدان در سالهای گذشته، نامتعارف بود و بر اساس جمعیت و تعداد نیروی کار فعال و کارگران، در ۲ سال گذشته کاسته شد و از عدد سازی دوری جستیم و رویکرد کیفی‌سازی و اشتغال پایدار در دستور کار قرار گرفت.

شعبانی اظهار داشت: تعهد اشتغال در سال ۱۴۰۳ به تعداد ۲۰ هزار نفر بود که این رقم با کاهش ۳ هزار نفری به ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفر رسید.

وی به ثبت آمار در سامانه رصد اشاره کرد و گفت: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است و کلیه طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب العجل، تعیین تکلیف شود تا در راستی آزمایی مشکلی پیش نیاید.

شعبانی اعلام کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را به دست آورد.

وی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی در استان مبلغ ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از مبلغ مذکور ۱۱۴ میلیارد تومان پرداخت شد.

وی به سیاست گذاری سال جدید اشاره کرد و گفت: امسال برای اشتغال فارغ التحصیلان، کمر همت بسته ایم و ۲۵ درصد کلیه تسهیلات در اختیار شهرستان، باید مختص فارغ التحصیلان باشد.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب و کار در اولویت است.

وی خاطرنشان کرد: ۴۲ درصد پیشرفت اشتغال زایی ما در فضای کسب و کار، باید با حضور فارغ التحصیلان دانشگاهی باشد.

شعبانی اظهار داشت: طبق سیاستها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون و تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب و کار در تعاونیها اختصاص یابد و به روستاهای کانونی در این حوزه توجه شود و بر طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، ۲ درصد پیشرفت تعاونیها لحاظ شود.

کد خبر 6087012

دیگر خبرها

  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار