Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوع ویروس کرونا در آمریکا همچنان تبعیض نژادی را در ساختار جامعه این کشور آشکارتر می‌کند. تاریخ انتشار: 22:00 - 14 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۴۴۵۹

خبرگزاری میزان - پایگاه «نیویورک تایمز» در گزارشی به شیوع ویروس کرونا و آشکارتر شدن ابعاد تبعیض نژادی در آمریکا پرداخته و می‌نویسد «شیوع این ویروس اقلیت‌های نژادی را در آمریکا به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این گزارش می‎گوید «تبعیض نژاد عمیقا ریشه در نظامی جامعه آمریکا دارد و این امر تبعات همیشگی برای لاتین تبار‌ها به همراه داشته است.»

نیویورک تایمز می‌نویسد «بر اساس تحقیقاتی که از سوی موسسه تحقیقاتی پیو در سال ۲۰۱۴ انجام شده، جمعیت لاتین تبار در جامعه آمریکا بیشترین توهین‌ها و آزار‌های کلامی را متحمل می‌شوند و تبعیض نژادی در این کشور ریشه در ساختار اجتماعی دارد و این گروه اقلیتی اغلب درآمد‌های کمتری دارند.»

این نشریه آمریکایی در ادامه گزارش خود به مصاحبه با تعدادی از افراد متعلق به این گروه اقلیتی پرداخته و مشکلاتی را مطرح می‌کند که آنها به طور روزمره با آن مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: از کشتار شهروندان در داخل تا جنگ‌های بی پایان در خارج ترور نژادی سیاه پوستان و گروه‎های اقلیت در آمریکا

«نیویورک تایمز» می‎افزاید «ورود آفریقایی تبار‌ها به آمریکا با خونریزی و سوء استفاده همراه بوده و اگرچه تخمین رقم دقیق مشخص نیست، اما برآورد‌ها حاکی از آن است که حدود ۱۰ میلیون آفریقایی به عنوان برده به آمریکا آورده شده اند.»

نگارنده در بخش دیگری از این گزارش ضمن اشاره به قتل «جورج فلوید» به دست پلیس آمریکا، می‎گوید‎ «قتل این شهروند سیاه پوست موجب شد تا بار دیگر سوء رفتار با سیاهان و ضرورت پرداختن به این موضوع برجسته شود؛ برای پرداختن به این موضوع باید با تبعیض نژادی در ساختار جامعه آمریکا مقابله کرد.»

حدود یک ماه پیش «جورج فلوید»، شهروند سیاه پوست آمریکایی، در شهر «مینیاپولیس» به دست پلیس به قتل رسید.

بلافاصله پس از قتل وی اعتراض علیه این اقدام در خیابان‌های مینیاپولیس شکل گرفت و به سرعت به تمامی آمریکا گسترش یافت و تبدیل به جنبشی ضد نژادپرستی شد.

مقام‎های آمریکا که در صورت بروز حوادثی مشابه این ناآرامی، در دیگر کشور‌ها حتی در مقیاسی بسیار کوچکتر، انواع اتهامات را علیه کشور مقصد مطرح می‌کنند، در پی بالا گرفتن تظاهرات ضد نژادپرستی به خشونت بارترین اقدامات برای سرکوب تظاهرات متوسل شدند؛ از ضرب و شتم معترضان گرفته تا گاز اشک آور و شلیک گلوله.

نیرو‌های نظامی از بخش‌های مختلف شامل ارتش و نیرو‌های امنیتی و سرویس مخفی آمریکا وارد عمل شده و سرکوب گسترده معترضان ضد نژادپرستی را آغاز کردند.

شیوع ویروس کرونا در آمریکا نیز ابعاد پنهان تبعیض نژاد و نابرابری‌ها را در جامعه آمریکا آشکار کرد.

مدتی پس از آغاز شیوع ویروس کرونا در آمریکا، گزارش‌ها و اطلاعاتی منتشر شد که نشان داد سیاه پوستان در آمریکا به طور بی تناسبی در مقایسه با سفید پوستان از این ویروس تاثیر پذیرفته اند.

بررسی آمار و ارقام مربوط به کرونا نشان داد که احتمال مرگ سیاه پوستان بر اثر کرونا ۳ برابر بیشتر از دیگر گروه هاست.

بررسی‌های بیشتر نشان داد که ریشه این موضوع ژنتیکی نبوده بلکه نابرابری‌های موجود در جامعه آمریکاست که این اقلیت‌ها را در بحبوحه پاندمی کرونا در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ شیوع ویروس کرونا تبعیض نژادی جامعه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آزار زنان در مراسم ترحیم؛ متهم به مادرمرده هم رحم نکرد | مرد موطلایی از طعمه‌ها فیلم سیاه می‌گرفت
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • این مردان شیطان صفت ورامین به اعدام محکوم شدند/ آزار سیاه ۲ دختر دانش آموز توسط ۲ برادر و پسرعمویشان
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا