Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان با بیان اینکه برنامه اجرایی شهر دوستدار کودک 10 هدف، 17 راهبرد و 93 برنامه اجرایی را دنبال می‌کند، گفت: افزایش ایمنی، آگاهی و مسئولیت‌پذیری خانواده‌ها و کودکان همچنین افزایش فرصت‌های رفاه و آینده‌نگری برای کودکان از جمله اهداف این برنامه است.

سید احمد حسینی‌نیا در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: اصفهان برای رسیدن به گام دوم شهر دوستدار کودک بر اساس آئین‌نامه ابلاغ شده، برنامه اجرایی مرتبط به شورای اسلامی شهر ارائه و پس از بررسی و تصویب به وزارت کشور و یونیسف ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برنامه اجرایی شهر دوستدار کودک ۱۰ هدف، ۱۷ راهبرد و ۹۳ برنامه اجرایی را دنبال می‌کند، افزود: از جمله اهداف برنامه شامل ایجاد محیط مناسب برای رشد سالم کودکان، افزایش فرصت‌های بازی و سرگرمی، مشارکت گسترده شهروندان در بخش کودکان، افزایش احساس امنیت، توجه به نیازها و اولویت کودکان، افزایش تعاملات اجتماعی بین نسلی و ارتباط کودکان و خانواده‌ها با جامعه محلی و در واقع موضوع فرصت‌های برابر برای کودکان در دو گروه جنسی، قومی و حتی کودکان دارای معلولیت با شرایط خاص، افزایش ایمنی، آگاهی و مسئولیت‌پذیری خانواده‌ها و کودکان همچنین افزایش فرصت‌های رفاه و آینده‌نگری برای کودکان است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان ادامه داد: این اهداف مصوب به وزارت کشور ارسال شد و پایان سال گذشته بر مبنای اصلاحات مرتبط با تهیه اطلس کودکان و احصای سنجش وضعیت کودکان اصفهان در مناطق ۱۵ گانه شهر مورد بازنگری قرار گرفت و پیش‌نویس دریافت نشان شهر دوستدار کودک در یونیسف و وزارت کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شهر اصفهان با عبور موفقیت‌آمیز از مرحله پایلوت در مرحله دریافت لوگوی کاندیداتوری شهر دوستدار کودک قرار گرفته است، اظهار کرد: دریافت نشان و برند شهر دوستدار کودک یونیسف صرفاً زمانی صورت می‌گیرد که شهر مورد نظر چرخه شهر دوستدار کودک را به صورت موفقیت‌آمیز تکمیل کرده باشد، از این رو پیوستن به شبکه شهرهای دوستدار کودک شامل سه مرحله پایلوت، دریافت نشان کاندیداتوری و پیوستن به شبکه شهرهای دوستدار کودک است.

حسینی‌نیا خاطرنشان کرد: اصفهان نخستین شهر کشور است که با تدوین گزارش وضعیت سنجی و با ایجاد ساختار حقوقی مناسب، زمینه هم‌افزایی و یکپارچگی میان دولت و سایر ذی‌نفعان از جمله نهادهای مدنی، بخش خصوصی، دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و سازمان‌های مرتبط با حوزه کودکان و نوجوانان را فراهم کرده است.

وی افزود: در شهر اصفهان با تقویت مشارکت کودکان، شفاف سازی فرآیند ایجاد شهر دوستدار کودک در تمامی مراحل ارزیابی یکپارچه، تدوین اهداف، اجرا و نظارت، تعیین شاخص‌های شهر دوستدار کودک مورد تأیید یونیسف، برنامه اقدامات اجرایی شهر دوستدار کودک و ابزارهای پایش آن با مشارکت کودکان و تمامی ذی‌نفعان حوزه کودک تدوین و به تصویب مراجع ذی‌صلاح رسیده است.

کد خبر 431957

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر دوستدار کودک شهر شهرداری اصفهان کلانشهر مدیریت شهری اصفهان شهر دوستدار کودک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر دوستدار کودک برنامه اجرایی دریافت نشان وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی

بیش از ۱۱ هزار کودک فلسطینی در جریان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده یا مجروح شده اند. خبرنگار تسنیم در غزه به روایت قصه دو کودک فلسطینی که این روزها با خطر قطع عضو و مصائب و مشکلات ناشی از این دست و پنجه نرم می کنند، گفتگو کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، حملات کور رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ویژه مناطق مسکونی سبب شده تا بسیاری از زنان و کودکان ساکن غزه دچار قطع عضو شوند. «رکان» پسر 18 ساله فلسطینی نیز به رغم نجات یافتن از مرگ در جریان حملات موشکی رژیم صهیونیستی دو پای خود را بر اثر انفجار از دست داد.

 

.

 

 این نوجوان فلسطینی در تشریح جزئیات لحظه اصابت موشک های رژیم صهیونیستی به خبرنگار تسنیم در نوار غزه گفت: پهپاد اسرائیلی به ناگهان ما را هدف قرار داد، همه چیز پیش چشمانم قرمز شد، با آمدن نیروهای امداد رسان و مشاهده وضعیتم، همان اول متوجه شدم که پاهایم قطع شده اند. احساس کردم دیگر هیچ امیدی باقی نمانده است.

«ندا»، دختر نونهال فلسطینی نیز که دو ماه قبل در جریان حمله اسرائیل به اردوگاه المغازی غزه از ناحیه پا مجروح شده است، آرزو دارد تا پاهایش مثل روز اول سلامت خود را بازیابد.

او که هم اکنون با تلاش های کادر پزشکی بیمارستان شهدای الاقصی در تلاش است تا با بهبودی هر چه سریع تر پای خود خطر قطع عضو را از سر بگذراند به خبرنگار تسنیم گفت: وقتی از ناحیه پا مجروح شدم، درد بسیاری داشتم، دعا می کردم پاهایم به مانند روز اولش احیا شود؛ آرزو دارم راه بروم و پاهایم به روزهای اول خود بازگردد.

ایده‌های جالب مردم غزه در برابر توحش همه جانبه صهیونیستهانمایش جنایات صهیونیست‌ها پس از عقب‌نشینی از خان یونس

 

بیش از 11 هزار کودک در خلال تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده اند و تقریبا به همین میزان نیز زخمی شده اند. با این حال بیشتر صدمات وارده به کودکان عمدتا آسیب هایی دائمی است که در نهایت به نقض عضو منجر می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند