Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-06@23:25:02 GMT

سرفه کرونایی این نشانه‌ها را دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۳۱۵۹

سرفه کرونایی این نشانه‌ها را دارد

سرفه ناشی از بیماری کووید-۱۹ خشک و مداوم است و فرد را دچار تنگی نفس می‌کند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متخصصان می‌گویند سرفه‌های گاه به گاه نگران کننده نیست. اما زمانی‌که سرفه‌ها برای هفته‌ها ادامه پیدا کند، همراه با خون باشد، موجب تغییر رنگ خلط شده، با تب، احساس منگی و خستگی همراه باشد ضرورت دارد بیمار به پزشک مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیماری که دچار سرفه، بدن درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است احتمالا به کرونا مبتلا شده است. اما برای نمونه فردی اعلام می‌کند در اثر برخورد با دود دچار سرفه شده است؛ در نتیجه ما می‌گوییم این دیگر نشانه ابتلا به کرونا نیست و بیشتر منشأ آلرژی است.

سرفه، تب و احساس خستگی از علائم شایع کرونا
سرفه، تب و احساس خستگی از جمله علائم شایع بیماری کوویدـ۱۹ است و به همین دلیل بیمار احساس می‌کند دچار سرماخوردگی یا آنفلوآنزا شده است.

تشخیص به موقع ابتلا به کوویدـ ۱۹ به منظور پیشگیری از انتقال آن و جلوگیری از بروز دیگر پیامد‌های آن حائز اهمیت است. یکی از راه‌ها بررسی چگونگی سرفه کردن است تا مشخص شود سرفه از بیماری کوویدـ۱۹ نشئت گرفته یا عوامل و بیماری‌های دیگر موجب سرفه شده است.

سرفه ناشی از بیماری کوویدـ۱۹ خشک و مداوم است و فرد را دچار تنگی نفس می‌کند. به همین دلیل است که این بیماری بافت‌های ریه را تحریک می‌کند. با پیشروی بیماری در بافت‌های آسیب‌دیده ریه مایع جمع می‌شود و در این شرایط فرد احساس تنگی نفس بیشتری را تجربه می‌کند، زیرا بدن قادر به تامین اکسیژن مورد نیاز خود نیست.

سرفه خشک یا مرطوب؟
افراد ممکن است بر اثر شرایط و بیماری‌های دیگر و نه بیماری کوویدـ۱۹ دچار علائم سرفه شوند. سرفه مرطوب با خلط همراه است، اما سرفه خشک مشابه با آنچه در بیماران مبتلا به کوویدـ۱۹ مشاهده می‌شود با خلط همراه نیست و معمولا از قسمت پشت گلو آغاز می‌شود. همچنین در سرفه خشک مجرای تنفسی باز نمی‌شود و اغلب افراد این سرفه را آزاردهنده توصیف می‌کنند.

هرچند ممکن است ابتدا سرفه خشک باشد و در نهایت به سرفه مرطوب تبدیل شود. این شرایط در بیماران مبتلا به ذات‌الریه مشاهده می‌شود که اغلب فرد دچار سرفه‌های خشک شده، اما با پیشرفت بیماری کیسه‌های هوایی ریه با ترشحات التهابی پر شده و موجب بروز سرفه مرطوب می‌شود.

در صورتی که برای بررسی وضعیت سلامت خود به پزشک مراجعه کنید معمولا این سوالات از شما پرسیده می‌شود:
ـ سرفه چه مدت زمان به طول می‌انجامد؟
ـ شدت سرفه در چه موقع از شبانه‌روز بیشتر است؟
ـ سرفه با چه صدایی همراه است؟
ـ آیا سرفه موجب بروز علائمی از قبیل استفراغ، سرگیجه یا بی‌خوابی می‌شود؟
ـ سرفه چه شدتی دارد؟ آیا در فعالیت‌های روزانه خلل ایجاد می‌کند؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرفه کرونا اختلال بویایی تب بیماری کوویدـ۱۹ سرفه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلیحات ممنوعه صهیونیستی پیکر شهدای غزه را ذوب می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری تحلیلی العربی الجدید، نشانه‌های زیادی در جنگ غزه مشاهده می‌شود که نشان دهنده استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های نامتعارف ضد شهروندان بی‌پناه غزه است. تعداد بالای پیکرهای مفقود شده شهدا در جنگ علاوه بر ابزارهای ابتدایی آواربرداری که در اختیار مردم این منطقه قرار دارد، نشان دهنده ماهیت عجیب مواد منفجره استفاده شده در حملات موشکی علیه مناطق مسکونی در غزه است.

با گذشت هفت ماه از آغاز تجاوز اسرائیل به غزه کادر دفاع مدنی این منطقه نمی‌توانند پیکر هزاران فرد مفقود شده را از زیر آوارها خارج کنند. مهم‌ترین فرضیه‌ای که کادر دفاع مدنی مطرح می‌کنند، این است که تل‌آویو در حملات موشکی خود ضد این مناطق از تسلیحات نامتعارف و ممنوعه استفاده کرده است که این موضوع باعث از بین رفتن پیکر شهدای این حملات شده است.

دیده بان اروپا -مدیترانه حقوق بشر نیز با تائید این موضوع از استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های حرارتی در غزه خبر می‌دهد که منجر به فروپاشی اجساد قربانیان می‌شود. این مرکز حقوق بشری خواستار تشکیل کمیته تحقیق بین المللی شامل افراد متخصص در زمینه تسلیحات شده است.

این مرکز حقوق بشری با جمع آوری شهادت شاهدان عینی و اطلاعات اولیه، ابعاد مخفی و حشتناکی از جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه را رونمایی و اعلام کرد که پیکر برخی از قربانیان حملات موشکی رژیم صهیونیستی کاملاً از هم فروپاشیده است. صهیونیست‌ها سیاست نسل کشی در مناطق مسکونی را در حملات خود دنبال می‌کنند تا بیشترین حد شهدا و مجروحان را بر جای بگذارند.

«محمد المغیر» از افسران دفاع مدنی غزه در گفت‌وگو با العربی الجدید از پیچیدگی‌های شناسایی پیکر شهدا و مفقود شدن تعداد زیادی از آنها سخن گفته و می‌گوید که در بسیاری از جستجوها نشانه‌های بسیار کوچکی از پیکر شهدا مشاهده می‌شود که ثابت می‌کند برخی از پیکرها کاملاً فرو پاشیده‌اند.

وی تاکید می‌کند که از همان هفته اول تجاوز به غزه اطمینان پیدا کردیم که اشغالگران از مواد منفجره با قابلیت حرارتی بالا استفاده می‌کنند که از نظر قدرت تخریب و ذوب کردن ساختمان‌های بتنی متفاوت بوده و امکان دستیابی به پیکر شهدا در نتیجه این حملات بسیار کاهش پیدا می‌کند.

سازمان دفاع مدنی غزه با اعلام اینکه صدها شهید جستجو شده به علت شدت انفجارها، قابل شناسایی نیستند؛ تاکید کرد که بقایای اندکی از بسیاری از این پیکرها به جای مانده است که این اتفاق برای اولین بار در غزه رخ می‌دهد.

گزارش‌های موجود نشان می‌دهد دست کم ۱۰ هزار شهید فلسطینی همچنان زیر آوارهای ساختمان‌های ویران شده مدفون هستند.

نشانه‌های عجیب بر روی پیکر شهدا

«محمود الطبیب» پزشک قانونی ساکن غزه بعد از معاینه تعدادی از پیکرهای شهدا به ابراز تردید در خصوص تسلیحات و مواد منفجره به کار رفته در موشک‌های اسرائیلی پرداخته و می‌گوید که پیکر بسیاری از شهدا باد کرده بود و با وجود گذشت چند ساعت از مرگ آنها، دود از محل جراحت آنها متصاعد می‌شد.

این پزشک در گفت‌وگوی خود با العربی الجدید می گوید که بر روی پیکر برخی شهدا نشانه‌های عجیب و غیرعادی و همچنین باد کردن اعضای بدن و خورده شدن برخی از بخش‌ها مشاهده می‌شود. سوختگی‌های با رنگ‌های عجیب و غریب بر روی برخی از پیکرهای شهدا وجود دارد که نشان می‌دهد این سوختگی‌ها در نتیجه مواد شیمیایی پدید آمده است. البته در حال حاضر کارگاه‌های دقیقی برای شناسایی دقیق این مواد وجود ندارد.

وی ادامه داد که نکته قطعی دیگری که وجود دارد، این است که نظامیان رژیم صهیونیستی از مواد شیمیایی از جمله اسید فوسفوریک برای از بین بردن پیکر شهدای فلسطینی در حملات زمینی استفاده می‌کنند که باعث ذوب شدن بخش‌های عمده‌ای از بافت‌های بدن از جمله استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود.

«محمد ریان» رئیس بخش اورژانس و پذیرش بیمارستان شهدای الاقصی در شهر دیربلح می‌گوید که از ماه اول جنگ جراحت‌های عجیب و غریب و سوختگی‌هایی به این بیمارستان منتقل شدند که در نتیجه تشعشعات موشک‌ها در محیط اطراف مناطق بمباران شده آسیب دیده و بدن آنها باد کرده بود. همچنین پیکر برخی شهدا پودر شده بود و تقریبا هیچ چیزی از آنها باقی نمانده بود.

کد خبر 6097980

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • تسلیحات ممنوعه صهیونیستی پیکر شهدای غزه را ذوب می‌کند
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟