Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@09:23:42 GMT

همه منصوبان قالیباف!

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۳۴۲۲

همه منصوبان قالیباف!

ساعت 24-محمدباقر قالیباف کمی همچنان در حال انتصاب معاونان و مشاوران پارلمان است؛ افرادی که بیشتر آن‌ها در چندین سال گذشته با قالیباف کار کرده‌اند و در شهرداری تهران نیز حضور داشته‌اند. قالیباف همچنین روز گذشته معاون نظارت و معاون قوانین مجلس را منصوب کرد تا کم‌کم حلقه جدید یاران او در مجلس شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به انتصابات قالیباف و سوابق معاونان و مشاوران او پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

پژمان پشمچی‌زاده، معاون نظارت مجلس: او در دورانی که قالیباف شهردار تهران بود، معاون معماری و شهرسازی بود و معاونت مدیرعامل پشتیبانی در شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» را نیز در کارنامه دارد. او شهردار مناطق ۷، ۳ و ۵ تهران نیز بوده و شهرداری کن را هم تجربه کرده است.

محمود رضوی، مشاور فرهنگی و هنری رئیس مجلس: او در پستی مشغول به کار شده است که پیش‌تر درباره آن نشنیده بودیم، البته خود محمود رضوی آدم گمنامی نیست. قالیباف در حکمش مهم‌ترین وظیفه رضوی را تقویت تعامل مجلس با فعالان فرهنگی، هنری، ارتباط مؤثر با انجمن‌ها، صنوف، نهادها و سازمان‌های فرهنگی کشور به منظور بهره‌مندی از ظرفیت آن‌ها در نظام تصمیم‌گیری و قانون‌گذاری کشور بیش از گذشته عنوان کرده است. سیدمحمود رضوی کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی از دانشگاه علوم‌وتحقیقات است و از سال ۸۷ تهیه‌کننده سینماست و فیلم‌هایی مانند «درباره الی»، «ماجرای نیمروز» و «لاتاری» را تهیه کرده است. او همچنین عضو گروه مشاوران جوان شهردار تهران از سال ۸۴ تا ۸۶ و مشاور فرهنگی-هنری معاون فرهنگی- اجتماعی سپاه از سال ٩٠ تا ٩٣ بوده است. رضوی در سال ۹۶، سرپرست کل تبلیغات ستاد انتخاباتی قالیباف بود و مستندهای انتخاباتی او با سرپرستی و نظارت محمود رضوی ساخته شد.

امیرابراهیم رسولی، مشاور رئیس و مدیرکل هیئت‌رئیسه مجلس: او که دکترای علوم سیاسی با گرایش مسائل ایران را دارد، سابقه بیش از یک دهه فعالیت اداری و رسانه‌ای در مجلس را نیز دارد. رسولی در مجلس هشتم و نهم مشاور و رئیس دفتر غلامعلی حدادعادل بود و در مجلس دهم مسئولیت پارلمانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور (وزارت ارشاد) را برعهده داشت. او در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۶، عضو شورای رسانه حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی بود و در انتخابات مجلس یازدهم در اسفند سال گذشته نیز حضور داشت؛ اما با وجود اینکه در فهرست ابتدایی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای حوزه انتخابیه تهران قرار داشت، در نهایت به نفع وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب انصراف داد. رسولی در مرکز اسناد انقلاب اسلامی و سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران نیز فعالیت داشته و پس از راه‌اندازی پایگاه خبری نماینده (رسانه تخصصی حوزه مجلس) صاحب امتیاز و مدیرمسئول این پایگاه شده است.

محسن اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس مجلس: او حقوق‌دان عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و تنها عضو غیرمعمم این مجلس از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون است. اسماعیلی که در مقطع خارج فقه و اصول تحصیل کرده و اجتهاد دارد، سه دوره متوالی از سال ۸۰ تا ۹۸ نیز عضو شورای نگهبان بوده و جوان‌ترین عضو این شورا در زمان انتصاب است.

بابک نگهداری، مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس: او دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی و دکترای حرفه‌ای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارد و معاون پیشین ارتباطات و معاون نظارت و راهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در دورانی که قالیباف شهردار تهران بود، ریاست مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران را برعهده داشت. بعد از رفتن قالیباف، او به دانشگاه آزاد اسلامی رفت. نگهداری مدیرکلی حوزه ریاست دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیری کمیته تأیید صلاحیت رؤسای دانشگاه‌های کشور، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران را نیز برعهده داشته و عضو کمیسیون‌های «نظارت» و «چشم‌انداز و امور نخبگان» دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.

محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس: او که دانش‌آموخته رشته علوم سیاسی با گرایش سیاست‌گذاری عمومی و مدیرمسئول «روزنامه خراسان» و «رسانه آخرین خبر» بوده است، در انتخابات مجلس یازدهم بعد از اینکه در فهرست اصولگرایان قرار نگرفت، از انتخابات انصراف داد و از چهره‌های رسانه‌ای نزدیک به قالیباف محسوب می‌شود. احدیان از مؤسسان و رئیس شورای مرکزی تشکل سیاسی جبهه آرمان‌خواهان واقع‌بین نیز هست. در کارنامه کاری او علاوه‌بر فعالیت‌های تشکیلاتی دانشجویی، عضویت در شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور به چشم می‌خورد. احدیان همچنین کتاب‌های «چرا فتنه؟ چرا تقلب؟»، «زیروبم پهلوی‌ها»، «از سعدآباد تا لوزان: تحلیلی بر گذشته، حال و آینده برنامه هسته‌ای ایران»، «برجام در تحلیل کلان و خرد»، «انقلاب در گام اول: مروری بر دستاوردهای ۴۰‌ساله انقلاب» و همچنین «تاب‌آوری اقتصاد ایران: چگونگی و الزامات پیاده‌سازی راهبردهای اقتصادی مقاومتی» را نگاشته است.

حمید اصلانی، معاونت اجرائی مجلس: او معاون اجرائی کل سپاه پاسداران و ریاست مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بوده است. سردار حمید اصلانی در دوران جنگ ایران و عراق در عملیات بیت‌المقدس و رمضان، معاون گردان از تیپ ۳۱ عاشورا بود و سپس به‌عنوان معاون تیپ ۳۸ زرهی ذوالفقار تا پایان جنگ در اکثر عملیات‌ها حضور داشت. او پس از جنگ، با سمت‌های کارشناس عالی اقلام زمینی ستاد کل نیروهای مسلح، مسئول طرح‌وبرنامه نیروی زمینی سپاه، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه و معاون اجرائی فرمانده کل سپاه انجام وظیفه کرده است.

حسین قربانزاده، مشاور رئیس و دبیر کارگروه تحول مجلس: او دوره کارشناسی ارشد خود را در رشته معارف اسلامی و حقوق جزا و جرم‌شناسی از دانشگاه امام صادق (ع) اخذ کرد و دانش‌آموخته دکترای حقوق از دانشگاه شهید بهشتی است و قبلا مسئولیت مدیر پروژه تنقیح قوانین و مقررات کشور را نیز برعهده داشت. قربانزاده مدیرمسئولی و سردبیری روزنامه همشهری در دوران شهرداری قالیباف را در کارنامه دارد و عضو گروه مشاوران جوان مرحوم آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در دوره ریاست قوه قضائیه بوده است.

حجت‌الاسلام، غلامرضا قاسمیان، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس: او دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف است و پیش از این معاون اسبق پژوهش حوزه‌های علمیه استان تهران، استاد دروس عالی حوزه و دوره‌های دکترای دانشگاه و پژوهشگر در حوزه‌های قرآنی، فقهی، اصولی نیز بوده است. قاسمیان همچنین مؤسس طرح حوزوی و تحولی «مدارس علمیه مشکات» نیز بوده و سابقه تأسیس قرارگاه جهادی امام رضا (ع) را در کارنامه دارد. او از وعاظ معروف تهران محسوب می‌شود.

مهدی محمدی، مشاور در امور راهبردی: او در زمانی که سعید جلیلی در شورای عالی امنیت ملی بود در کنار جلیلی بود و به‌عنوان تحلیلگر مسائل راهبردی و استراتژیک شناخته می‌شود. محمدی با برخی رسانه‌ها از جمله روزنامه وطن امروز، روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس همکاری کرده است.

محمدباقر قالیباف همچنین، احسان عسکری را به‌عنوان مشاور و مدیرکل دفتر حوزه ریاست، محسن مکیان را به ریاست مرکز حراست قوه مقننه و بهزاد پورسید را به‌عنوان معاون قوانین مجلس، انتخاب کرده است.

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • قالیباف قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا را تبریک گفت
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد