Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@20:17:01 GMT

هشدار نسبت به تخریب محیط‌زیست در یک مستند

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۳۵۷۴

هشدار نسبت به تخریب محیط‌زیست در یک مستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، مستند «چقدر خوبیم ما» به کارگردانی مهدی سقط چی و تهیه کنندگی علی نظری با موضوع تخریب محیط زیست یکشنبه ۱۵ تیر ساعت ۱۱ از شبکه پنج سیما پخش می شود.

مهدی سقط‌ چی درباره مستند «چقدر خوبیم ما» که با موضوع مازندران ساخته شده است، گفت: قصه این مستند از جایی شروع می شود که پسری هارددیسک پدربزرگ خود را پیدا می‌کند که در آن فیلم هایی در مورد سفر به شمال کشور در سال ۱۳۹۵ ضبط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پسر تصمیم می گیرد با تهیه‌کننده تماس گرفته و فیلم‌های خام را برایش ارسال و در مورد آنها صحبت کند.

وی افزود: این مستند در مازندران ضبط شده و سعی دارد نسبت به رفتارهای نادرست انسانی در زمینه تخریب محیط زیست، بی توجهی به فرهنگ بومی منطقه، آداب و رسوم و صنایع دستی هشدار بدهد.

سقط چی با بیان اینکه این مستند که از نگاه آیندگان روایت می شود و مازندران ۱۳۹۵ را به نمایش می گذارد، گفت: در این فیلم تاریخچه تبدیل شدن شمال کشور به منطقه توریستی از دوران رضا شاه، رفتار گردشگران و آسیب‌هایی که متوجه این منطقه شده بررسی می‌شود.

این مستند داستانی کمیک و فانتزی در خانه مستند انقلاب اسلامی تهیه شده و به همت گروه خانواده شبکه پنج امروز از این شبکه پخش می شود.

کد خبر 4966066 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه پنج سیما فیلم مستند مازندران تئاتر ایران فیلم سینمایی ویروس کرونا موسیقی ایرانی فیلم کوتاه سیروس گرجستانی حوزه هنری مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی شبکه پنج سیما برنامه تلویزیونی درگذشت چهره ها محمدمهدی دادمان نماهنگ سینمای مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان

ثریا قربانی معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت : پس از بررسی‌های لازم نتایج این نمونه برداری‌ها نشان داد با توجه به اینکه فصل کشاورزی در منطقه آغاز نشده است و هنوز کود و سمومی به اراضی کشاورزی حاشیه این رودخانه داده نشده است، کیفیت آب رودخانه و تالاب هشیلان بسیار نزدیک به هم است از این رو با موافقت سازمان حفاظت محیط زیست، آب این رودخانه تا پایان فروردین ماه به این تالاب انتقال پیدا کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳.۵ میلیون متر مکعب انتقال آب انجام گرفته است اضافه کرد: در همین راستا مقرر شده است پس از این مدت زمانی، دوباره از آب این رودخانه نمونه برداری انجام شود که اگر کیفیت آب آن تغییری نیافته بود مجددا عملیات انتقال آب تا زمانی که امکان انتقال وجود دارد، انجام شود.

قربانی، با بیان اینکه بارندگی‌های مناسب سال زراعی جاری در احیای این تالاب بی تاثیر نبوده است یادآور شد: به دلیل خشکسالی‌های متوالی سال‌های گذشته و برداشت‌های بی رویه آب توسط چاه‌های متعدد غیرمجاز اطراف تالاب، آب سفره‌های زیرزمینی منطقه کاهش شدیدی پیدا کرده بود که این امر موجب شده بود بارندگی‌ها به تنهایی قادر نباشد این تالاب را احیا کند.

وی گفت: از این رو انتقال آب از رودخانه رازآور باعث شد که الان شاهد پرآبی کامل تالاب بوده و علاوه بر این منابع آبی منطقه تا حد زیادی احیا شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا