Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمدگفت : ثبت دنا به عنوان نخستین ذخیره گاه زیست کره بعداز انقلاب در 16 تیرماه 1390 مسئولیت بزرگی بر دوش ما گذاشته و همه باید با هم و در کنار هم برای توسعه پایدار کشور تلاش کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از کهگیلویه و بویراحمد؛16تیرماه 1390 یادآور ثبت دنا، بعنوان دهمین ذخیرگاه زیست کره ایران و نخستین بعداز انقلاب اسلامی ایران بود ، تا اهمیت حفظ آن بعنوان زیستگاه بیش از یک هزار و 520 گونه گیاهی و جانوری مورد توجه قرار گرفته وتا جائیکه  به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست ، این ثبت مسئولیت بزرگی بر دوش جامعه زیست محیطی استان برای حفظ توسعه پایدار گذاشته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
برهمین اساس، سید اسدالله هاشمی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ، در پانزدهمین روز از تیرماه 99 در این خصوص گفت : پس از گذشت 30 سال از ثبت 9 ذخیره گاه زیست کره در ایران، ذخیره گاه زیست کره دنا به عنوان دهمین ذخیره گاه در سطح ملی  ونخستین بعد از انقلاب اسلامی در سازمان یونسکو در 16 تیرماه 1390  به ثبت رسید.
وی افزود : منطقه حفاظت شده و پارک ملی دنا از مهمترین ذخیره گاه‌های زیست کره جهان ظرفیتی مهم برای حفظ بیش از ۳۲۰ گونه جانوری است که میراث گرانبهای طبیعی به شمار می رود. 
هاشمی بیان کرد: دنا یک اکوسیستم خیلی مهم در منطقه تلقی می شود و زیبایی های فوق العاده ای دارد و همچنین 20درصد منابع آبی کشور را تامین می کند.
وی با بیان اینکه دنا یکی از مهمترین ذخیره گاه‌های زیست کره جهان به شمار می رود افزود: دراین ذخیره‌گاه گونه‌های جانوری شامل انواع پرندگان، خزندگان، پستانداران و آبزیان زیست دارند که کل و بز،خرس قهوه ای، خوک وحشی و پلنگ، گرگ، روباه، کفتار، شغال، موش کور، سنجاب ایرانی، خرگوش، سمور، راسو، خفاش، جوجه تیغی، سیاه گوش، عقاب طلایی از جمله مهمترین گونه‌های این منطقه حفاظت شده به شمار می روند . 
هاشمی گفت: منطقه حفاظت شده و پارک ملی دنا با مساحت بیش از ۲۵۵ هزار هکتار، زیستگاه ۳۲۰ گونه جانوری است. 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد : وجود کوه، جنگل، بیش از ۱۰۰ چشمه، رودخانه و ۱۲۰۰ گونه گیاهی دنا را به زیستگاه گونه‌های جانوری مختلف تبدیل کرده است. 
وی به برضرورت تعامل و همکاری جوامع بومی محلی در حفظ این گنجینه ارزشمند و عظیم تاکید داشت و گفت: زمانی برنامه های زیست محیطی و ذخیره گاه های زیستی موفق خواهند شد که مردم همکاری کنند و تنوع فرهنگی از سوی مردم وارد این برنامه شود.
هاشمی تضریح کرد: امروز ما شاهد همکاری گسترده بین بخشهای مختلف برای رسیدن به هدف مشترک که توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست است، هستیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست مدیرکل حفاظت محیط زیست گاه زیست کره ذخیره گاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم

سید محمدرضا بهشتی پور مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: بر اساس قوانین و ضوابط زیست محیطی، چیدن گونه‌های گیاهی از جمله ریواس و گیاهان دارویی در مناطق حفاظت شده ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود. 

وی در ادامه افزود: متأسفانه حضور بدون مجوز مردم در منطقه حفاظت شده پلنگ دره، موجب اختلال در امنیت منطقه و انجام وظایف محیط بانان، ریختن زباله و آلودگی زیست محیطی و روشن کردن آتش و افزایش احتمال آتش سوزی در منطقه شده است. 

وی در پایان تصریح کرد: از کانال‌های خبری و تبلیغاتی در فضای مجازی خواهشمندیم به هیچ عنوان با انتشار فیلم‌ها و تصاویر از ریواس چینی در منطقه پلنگ دره، مردم را نسبت به انجام این عمل غیرقانونی تشویق و ترغیب نکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم