Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینجا مهارت‌آموزی در بحبوحه کرونا هم ادامه دارد؛ گاهی مجازی و گاهی حضوری و آموزش ولو با پروتکل تعطیل نمی‌شود.

خبرگزاری فارس سمنان- مرتضی مزینانی: از زمانی که ورود ویروس کرونا به کشورمان اعلام و کم‌کم شیوع آن جدی شد، یکی از بخش‌های مهمی که تحول اساسی در خود دید، «آموزش» بود.

آموزش در روزهای همه‌گیری ویروس کرونا دچار تغییراتی شد؛ رویکردها تغییر کرد و مدارس، واحدهای آموزشی، دانشگاه‌ها و حتی کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای به سمت آموزش‌های مجازی سوق یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌تدریج، چه در بخش تئوری و چه در بخش مهارتی، شاهد رشد محتواهای آموزش مجازی بودیم و این روال به‌خوبی ادامه یافت و آموزش تئوری و مهارت‌آموزی در بحبوحه کرونا هم تعطیل نشد.

پس از افت نسبی شیوع ویروس کرونا در استان سمنان و اعلام وضعیت سفید و زرد در عمده شهرستان‌های این استان از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود، مقرر شد در کنار آموزش‌های مجازی، آموزش‌های مهارتی به‌صورت حضوری نیز پیگیری شود.

مردم نگران نباشند؛ پروتکل‌ها اجرا می‌شود

کمی بعد از اعلام ادامه دوره‌های مهارت‌آموزی به‌صورت حضوری و بازگشایی کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در بخش‌هایی از استان سمنان، شماری از مخاطبان خبرگزاری فارس نسبت به ابتلای مهارت‌آموزان به ویروس کرونا ابراز نگرانی کردند.

آن‌ها عقیده داشتند که حضور در کارگاه‌های مهارتی می‌تواند عاملی برای شیوع ویروس کرونا باشد و باید در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شود.

بسیاری از دوره‌های آموزشی بر بستر فضای مجازی و به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود

این در حالی است که دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در چند مصوبه، نسبت به بازگشایی مشروط مدارس و واحدهای آموزشی در بازه‌ای مشخص تصمیم گرفته بودند و این رویه در بخش‌های دیگر نیز تسری یافت.

اما با این همه، شرط اساسی در هر فعالیتی در اجتماع، در شرایط کنونی که کشور مجدد به سمت قرمز شدن شرایط همه‌گیری کرونا پیش می‌رود، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اصول مراقبتی است که مسؤولان فنی و حرفه‌ای استان سمنان نیز می‌گویند به‌طور جدی پیگیر آن خواهند بود.

کاهش ظرفیت کارگاه‌ها/ پیگیری جدی فاصله‌گذاری اجتماعی

سیدحسین شاهچراغ، سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان، پیرامون نگرانی از فعالیت کارگاه‌های مهارت‌آموزی با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا، به فارس می‌گوید: فعالیت کارگاه‌های آموزشی در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای با مجوز صادره از سوی ستاد کرونای استان و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، از سر گرفته شده است.

وی بیان کرد: با وجود دریافت این مجوز، بسیاری از دوره‌های آموزشی بر بستر فضای مجازی و به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان ادامه داد: به‌منظور رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، ظرفیت کارگاه‌ها کاهش یافته است و تمام کارآموزان ملزم به استفاده از ماسک هستند که این مهم، روزانه توسط کمیته HSE مراکز مورد نظارت و ارزیابی قرار می‌گیرد.

شاهچراغی گفت: ساعت حضور کارآموزان از پنج ساعت در روز به سه ساعت و فقط برای آموزش‌های عملی طراحی شده است و مابقی فعالیت آموزشی به‌صورت مجازی صورت می‌گیرد.

فعالیت کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای با مجوز ستاد کرونا از سر گرفته شده است

وی اضافه کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای غیررسمی است و افراد در صورت تمایل در این دوره‌ها شرکت می‌کنند؛ ضمن اینکه از افراد دارای بیماری زمینه‌ای ثبت‌نام به عمل نمی‌آید.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان افزود: در دوران شیوع کرونا با تلاش مسؤولان و مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای، با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی، مهارت‌آموزی تعطیل نشد و امروز نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تلاش می‌کنیم خدمات آموزشی موردنیاز را به شهروندان استان ارائه دهیم.

گزارش دهید

با این همه، مسؤولان اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان از کارآموزان رشته‌های مهارتی در سراسر این استان خواسته‌اند تا چنانچه با مواردی از عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کارگاه‌های مهارت‌آموزی بخش دولتی و خصوصی مواجه شدند، مراتب را گزارش دهند.

کارآموزان وقتی موارد عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مشاهده کردند، می‌توانند با شماره ۳۳۴۶۰۹۰۸ تماس بگیرند یا از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۴۵۰۷۹۰۰۰۰۹ با اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان در ارتباط باشند.

انتهای پیام/۲۲۴۹/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش سمنان کرونا فضای مجازی کارآموزان اداره کل فنی و حرفه ای استان سمنان فنی و حرفه ای دستورالعمل های بهداشتی کارگاه های مهارت آموزی مهارت آموزی شیوع کرونا مربیان فنی و حرفه ای استان سمنان آموزش فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای ویروس کرونا مهارت آموزی کارگاه ها پروتکل ها اداره کل دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد