Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال گذشته تولید نفت ونزوئلا به کمتر حد خود در تاریخ تولید نفت این کشور رسید و در مقابل ایالات متحده توانست بالاترین میزان تولید نفت دنیا را از آن خود کند.

به گزارش «انرژی امروز» ایالات متحده در سال 2019 برای اولین بار توانست به بالاترین میزان تولید نفت در دنیا برسد. در این سال تولید نفت ایالات متحده با 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 میلیون بشکه رشد در روز همراه بود و از تولید نفت روسیه سبقت گرفت.

بر اساس آماری که گزارش آماری بریتیش پترولیوم منتشر کرده است در مجموع سه غول بزرگ تولید کننده نفت دنیا، ایالات متحده، روسیه و عربستان سعودی، در سال 2019 توانستند 40.5 درصد از نفت دنیا را تولید کنند. کشورهای عضو اوپک 38.2 درصد تولید نفت دنیا را از آن خود کردند.

البته کشورهای عضو اوپک دارنده 70 درصد از منابع ثابت شده نفت دنیا هستند. ونزوئلا هنوز هم مدعی است که بالاترین میزان منابع اثبات شده دنیا در این کشور قرار دارد، یعنی 304 میلیارد بشکه و به دنبال آن عربستان سعودی با 298 میلیارد بشکه نفت در مقام دوم قرار گرفته است.

البته کارشناسان بر این باور هستند که بیشتر منابع نفتی ونزوئلا از نظر اقتصادی قابلیت تولید ندارند. به بیان دیگر، شاید ونزوئلا هنوز هم مدعی دارنده بزرگترین ذخایر نفتی جهان باشد اما تولید این منبع نفتی باید اقتصادی و با هزینه قابل قبول باشد. و باید یادآور شد که تولید نفت ونزوئلا برای پنجمین سال متوالی افت کرده است.

سال گذشته و در اثر تحریم های ایالات متحده بر ضد صنایع نفتی ونزوئلا، تولید نفت این کشور با کاهش 39.5 درصدی به 839 هزار بشکه در روز رسید. این اولین بار بعد از شروع حفاری نفت در ونزوئلا در سال 1965 توسط بریتیش پترولیوم بود که تولید نفت آن به کمتر از یک میلیون بشکه رسید. این کمترین میزان تولید نفت ونزوئلا از سال 1940 به این طرف است.

برچسب هاانرژی امروز ایالات متحده آمریکا بریتیش پترولیوم (BP) روسیه عربستان سعودی ونزوئلا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز ایالات متحده آمریکا بریتیش پترولیوم BP روسیه عربستان سعودی ونزوئلا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو ایالات متحده تولید نفت نفت دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند

ایتنا - نظرسنجی جدید رویترز و ایپسوس، که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد اکثر آمریکایی‌ها اپلیکیشن تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند.
این نظرسنجی که در ماه مارس انجام شده است، نشان می‌دهد ۶۷ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تیک‌تاک یک تهدید امنیتی برای ایالات متحده است.

حدود ۵۲ درصد هم گفته‌اند استفاده از آن را به‌دلیل «نگرانی‌های امنیتی» متوقف کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام شده که تنش‌ بین ایالات متحده و چین بر سر این رسانه اجتماعی محبوب که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود، افزایش یافته است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا این برنامه را در ایالات متحده ممنوع کند، اما این تلاش‌ها با چالش‌های حقوقی روبرو شد.

بسیاری از مقام‌های آمریکا معتقدند تیک‌تاک خطرات امنیت ملی دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی‌اش را به پکن بدهد.

کنگره آمریکا اخیرا طرحی را تصویب کرد که بایت‌دنس، مالک چینی تیک‌تاک، یا باید آن را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند، یا فعالیتش در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

این مصوبه هفته گذشته با امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل شد.

رویترز پنجشنبه گذشته از قول منابع آگاه گزارش داد که بایت‌دنس ترجیح می‌دهد به‌جای فروش تیک‌تاک به یک شرکت آمریکایی، این برنامه را در ایالات متحده تعطیل کند.

دیگر خبرها

  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند