Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزارت خارجه آلمان با انتشار بیانیه‌ای مدعی شده که تروئیکای اروپا به طور کامل تعهدات خود را ذیل برجام رعایت کرده است. تاریخ انتشار: 13:47 - 15 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۴۷۹۱

خبرگزاری میزان – وزارت خارجه آلمان با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که «۳ کشور اروپایی به طور کامل به تعهدات خود در برجام و به ویژه لغو تحریم‌ها پایبند بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

پیش از این «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با انتشار بیانیه‌ای در پاسخ به نامه «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه کشورمان، مدعی شده بود «برای حفظ برجام مصمم است.»

«ظریف» در نامه‌ای به «بورل» تاکید کرده بود «مداخله‌های پادمانی بین ایران و آژانس در تضاد با بند‌های برجام بوده و می‌تواند بر مبانی همکاری موجود تاثیر بگذارد.»

در بیانیه وزارت خارجه آلمان ادعا شده «تروئیکای اروپا به طور کامل و بدون استثنا، تعهدات خود را در برجام اجرا کرده اند.»

برلین مدعی است «در راستای تلاش‌های خود برای حفظ توافق هسته‌ای و برای حفظ تجارت مشروع با ایران حتی فراتر از تعهدات خود عمل کرده ایم.»

بیشتر بخوانید: مخالفت کشوران اروپایی با آمریکا در پی اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران پاسخ بورل به نامه ظریف؛ «برای حفظ برجام مصمم هستم»

در همین حال وزارت خارجه انگلیس نیز پیش از این در واکنش به نامه وزیر امور خارجه کشورمان مدعی شد «لندن به تعهدات خود در برجام پایبند بوده و این توافق به دلیل عدم پایبندی ایران در خطر قرار دارد.»

ادعاهای مقام‎های اروپایی در حالی مطرح می‌شود که در پی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای در ماه می‌ سال ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۹۷)، این کشور‌ها نیز در راستای عمل به تعهدات خود اقدام ملموسی را انجام نداده اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برجام آلمان آنگلا مرکل وزارت خارجه تعهدات خود برای حفظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • ادعای داغ در آلمان؛ ژوزه مورینیو آماده پذیرش پیشنهاد بایرن مونیخ!
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • تأکید عراق بر پایبندی به توافق امنیتی با ایران
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • پاسخ کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاه کرمی